Зради і перемоги тижня. 5 – 11 червня 2020 р.

Щоразу по п’ятницях (по можливості) – зрадатижня_перемогатижня. Розглянемо події 5 – 11 червня 2020 р. ЗРАДА Під Верховною Радою відбулася

Читати далі

«ЄС»: Обшуки в Омеляна – це чергова «червона лінія», яку перейшов Зеленський, на шляху до тоталітаризму

Зеленський і його кишенькове ДБР зовсім пустилися берега й перейшли до практики Дзержинського-Берії – відвертого пресингу яскравих опонентів режиму. «Європейська Солідарність» заявляє, що жодні репресії режиму не змусять партію відмовитися від своєї мети – побудови вільної успішної України, в якій не буде місця політичним комедіантам та любителям сталінізму.

Читати далі

«ЄС» заявила про незаконне стеження за Петром Порошенком і вимагає від Зеленського пояснень (фото, відео)

«Ми звертаємося до Зеленського, який, як ми всі почули із заяв його соратників, зосередив у себе абсолютну владу в країні: хто веде це незаконне стеження? Бо всі розуміють, що центр цього незаконного стеження, центр незаконного прослуховування телефонів лідерів опозиції, та й пульт від всього цього знаходиться на вулиці Банковій, де знаходиться кабінет Зеленського», – переконаний Артур Герасимов.

Читати далі

SHARP`s REVIEW – 12.06.2020

Республиканцы в США предложили признать РФ спонсором терроризма и ввести за это “самые жесткие” санкции. Предложение содержится в докладе “Укрепление Америки и противодействие глобальным угрозам”, опубликованном 10 июня влиятельным партийным комитетом, в который входят около 150 конгрессменов. Если закон пройдёт, то это отключение Эрэфии от SWIFT и принципиально новые ограничения для российских государственных компаний. В списке лиц, к которым хотят применить ограничительные меры, есть украинский олигарх и глава партии ОПЗЖ Виктор Медведчук.

Читати далі

Оперативна інформація про поширення коронавірусної інфекції COVID-19 станом на 09:00 12.06.2020

Станом на 9:00 12 червня в Україні 29753 лабораторно підтверджені випадки COVID-19, з них 870 летальних, 13567 пацієнтів одужало. За добу зафіксовано 683 нові випадки, з них 152 у дітей та 73 у медичних працівників. Госпіталізовано у заклади охорони здоров’я 130 осіб. Одужало за добу 426 осіб, померло 16 осіб. В Україні зростає показник госпіталізації пацієнтів з СOVID-19. У Києві лише за 11 днів заповненість лікарняних ліжок хворими на коронавірусну інфекцію зросла з 35% до 46%. Світова статистика пандемії.

Читати далі

Епідеміологічна обстановка в Збройних Силах України станом на 10:00 12.06.2020 р.

Станом на 10:00 12 червня 2020 р. в ЗС України хворіє 160 осіб на гостру респіраторну хворобу COVID-19. Всього за час пандемії одужало – 163 особи, летальних випадків – 4. За минулу добу зареєстровано шість нових випадків захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19, з них у закладах охорони здоров’я перебуває 3 особи, на лікуванні вдома під наглядом медичної служби знаходиться 3 особи.

Читати далі

Володимир Омелян: «Мовчати не буду!» (фото, відео)

О 6:30 ранку вламувалися додому до Тетяни Чорновол, Марусі Звіробій, сьогодні – до Володимира Омеляна, відомого безжальною критикою режиму. Політична вмотивованість, вибірковість і мета цих дій настільки відверті та далекі від правової держави. Політична мотивація всіх цих обшуків очевидна – закрити рота. Моральна складова огидна – шантаж і пресинг, дошкулити в найбільш болючий спосіб, аби принизити, налякати родину, стареньку маму, маленьких дітей. Ви хочете, щоби вас боялися? Але це лише об’єднує нас. Хто сіє вітер, той пожне бурю…

Читати далі

Патріотизм – це дуже вигідно

Ігоря Коломойського можна привітати з черговим успіхом. Невдовзі кожен громадянин України особисто збагатить його ще більше, причому зроблено це буде під гаслами «геть від Москви» та «захистимо свій ринок від московських зазіхань». Головним рупором «захисту країни від держави агресора» виступлять… нардеп Дубінський та канал «1+1», з долею участі Віктора Медведчука. Скажете такого не може бути? Дивіться за руками.

Читати далі

Петро Порошенко візьме участь у зустрічі лідерів Європейської народної партії з питань «Східного партнерства»

Петро Порошенко прийняв запрошення Президента Європейської народної партії Дональда Туска взяти участь у зустрічі лідерів Європейської народної партії з питань «Східного партнерства» 17 червня 2020 року. Під час заходу лідери обговорять шляхи посилення співробітництва між ЄС та країнами «Східного партнерства», поглиблення інтеграції ЄС з асоційованими країнами, а також обміняються думками щодо розвитку безпекової ситуації в регіоні та внутрішньополітичних і економічних процесів в країнах регіону.

Читати далі

Петро Порошенко в ефірі телемарафону до третьої річниці безвізового режиму з країнами ЄC (фото, відео)

Україні не можна збавляти темпи євроінтеграційних процесів. Нинішня влада, сподіваючись у такий спосіб «умиротворити» Путіна, тим самим тільки підігріває його апетити. Про це в ефірі телемарафону до третьої річниці безвізового режиму з країнами ЄC в ефірі телеканалів «Прямий», «5 канал» та «Еспресо» заявив п’ятий Президент України, лідер партії «Європейська Солідарність» Петро Порошенко.

Читати далі

Дональд Туск під час розмови з Порошенком: Ми з вами – політики, які прагнуть будувати (фото, відео)

Президент Європейської народної партії, екс-Голова Європейської Ради Дональд Туск під час конференц-спілкування із п’ятим Президентом Петром Порошенком з нагоди третьої річниці безвізового режиму передав сигнал нинішньому керівництву України про необхідність поваги до політичних опонентів і дотримання принципів демократії та законності.

Читати далі

Російський дизель під триколором країни-агресора в українських портах

П’ять років, за часів президентства Петра Порошенка, ми цілеспрямовано та планомірно вибудовували стратегію держаної енергетичної безпеки. На жаль, ситуація кардинально змінилася в останній рік. Сьогодні, не ховаючись, під російськими прапорами в українські порти доставляють сировину та паливно-мастильні матеріали судна, які належать російським компаніям. Так, це торгівля на крові, яка почалася з приходом Володимира Зеленського до влади. І далі буде гірше, бо непокараність призводить до бажання ще більшої наживи.

Читати далі

Соловей, який зламався. Знову…

Слава Вакарчук завжди був солов’єм – за що його й любили. Але хтось запропонував йому стати зозулею. Яйце партії “Голос” було любовно висиджено усіма, хто мав його “за своє”. І мав ілюзії, що з яйця вилупитися казковий птах свободи. Ні. Вилупилося зозуленя, яке виштовхнуло стільки, скільки змогло, з політичного гнізда українських патріотичних сил. Толку від цього пташеня – нуль. Воно просто тихо їсть і мовчить. А потім – залишає гніздо. Тому що завдання виконане. На жаль, соловей, який став зозулею, зозулею залишиться назавжди.

Читати далі

«1+1» – це «Коломойський + Медведчук»

Ну що, розкрилася таємниця дивної поведінки прекрасного каналу “1+1”? Вони, виявляється, на чверть на відкупі у Медведчука, ватнік на вишиванку під шаровари. Мабуть, такими були 30 срібняків Коломойському від Кремля, стара як світ історія про Юду. Цікаво, а коли Вдадімір Алєксандровіч на стадіоні кричав “пачіму нє сідіт Мєдвєдчук?”, він знав, що наїжджає на свого роботодавця та спонсора його ідіотського творчєства?

Читати далі

Комусь таки прийдеться відповідати за «оптимізацію» армії

Оскільки останнім часом у медіапросторі активно поширюється інформація щодо скорочення чисельності ЗС України, на засіданні Комітету з національної безпеки, оборони та розвідки, під час заслуховування Міністра оборони України, задав питання щодо проведення реформи в цьому напрямку та бачення пана Міністра. Черговий комітет, на якому більшість запитань моїх колег – народних депутатів України, так і залишилися без відповідей. Точніше, відповідь як завжди у двох варіантах: дайте мені час, я розберусь, або Ви зробіть депутатський запит, а я доручу його опрацювати. І все ж таки про найболючіше питання: чи планується скорочення чисельності ЗСУ, яке саме та за рахунок кого?

Читати далі

Чи тільки мова відрізняє українців від росіян?

Часто-густо від істот, що вважають себе патріотами, доводиться чути фразу “мова – це єдине, що відрізняє українців від росіян”. Саме у такому формулюванні. В такі моменти дуже хочеться порушувати Кримінальний кодекс. І справа не в тому, що таке формулювання принципово ігнорує існування іншомовних українців (до речі, не тільки російськомовних) – це війна з реальністю, але пес би з нею. І навіть не в тому, що за такою логікою з українця в росіяни і у зворотному напрямку можна за секунду перетворюватись хоч по чотири рази на день. О ні, справа в іншому.

Читати далі