Новий хрестовий похід путінсько-гундяєвського талібана

Черговий раз з вуст путіна лунає майже неприкрита погроза сусідам. Мовляв, все, що навколо сучасної росії, – то «исконно русские земли». Угу… Київ, Ташкент, Самарканд, Баку та інші. Ось прям русские, русские. І на тлі цього незрозуміла поведінка президента України Володимира Зеленського все більше набирає ознак злочинної. Коли треба прикладати максимальні зусилля задля будування ще більшої міжнародної підтримки України. Залучити усі резерви для посилення санкцій проти росії. Ще більше посилювати армію… Воно каже, що «в нього не було часу зрозуміти, чи довіряє він путіну»…

Читати далі

Вечірнє зведення пресцентру Об’єднаних сил 22.06.2020

22 червня 2020 р. збройні формування РФ 10 разів порушили режим припинення вогню. Сьогодні внаслідок ворожих обстрілів один військовослужбовець Об’єднаних сил отримав поранення. 21 червня збройні формування РФ 10 разів порушили режим припинення вогню. Вчора внаслідок обстрілів агресора один військовослужбовець Об’єднаних сил отримав поранення. Вчора російські окупанти, застосувавши протитанковий ракетний комплекс “Корнет” калібру 152 мм, наразили на небезпеку цивільних жителів н.п. Бердянське. Керована ракета вибухнула неподалік місцевої амбулаторії. На щастя, ніхто з місцевих мешканців не постраждав.

Читати далі

«Народовладна» маячня

Законопроект Зеленського про народовладдя через всеукраїнський референдум немає нічого спільного з народовладдям, він буде інструментом боротьби політичних груп та партій і використовуватиметься партією влади. Про всю цю “народовладну” маячню, як і про “електронне голосування” в країні, де підслуховують прем’єра, а в кабінеті президента в спортівках ходить Коломойський, взагалі говорити може тільки божевільний. Або ворог, що прикидається божевільним.

Читати далі

Наша війна розпочалася не 22 червня 1941 року…

Друга світова війна для українців почалася 1 вересня 1939. Україна відразу стала одним з її епіцентрів, її мешканці – серед перших її учасників і жертв. Днем поминання їх усіх, згідно ухваленого 2015 року закону, є 8 травня. Тоді що ми відзначаємо чи вшановуємо 22 червня? Те, що два тирани, які разом два роки перед тим почали світову війну, врешті зійшлися у двобою. Але важливіше пам’ятати про 23 серпня 1939, яке увінчало їх співпрацю і запустило маховик війни. Тому нам слід відмовитися від поминальних заходів у цей день, а вшановувати усіх загиблих у страшній війні з усім світом – 8 травня, у День пам’яті та примирення.

Читати далі

Эта странная программа правительства

Садитесь поудобнее я вам программу нового Зеленского правительства принесла. Документ явно делали великие специалисты по изготовлению документов. Он особо ни о чём, и туда просто добавили страниц. Но по своему содержанию он не дотягивает даже до курсовой. Большинство заданий и ожидаемых результатов не содержат никаких цифр. В них нет ни количественных, ни качественных показателей. А значит, это вот всё никак невозможно будет оценить. Вот такая у нас беда с программами, правительствами и новыми в них лицами. Обещают, вроде, старых опытных подвезти. Типа крепких хозяйственников. Б\у. Вот думаю, не из Ростова ли выпишут?

Читати далі

Госуправление здорового человека и госуправление курильщика

Раз за разом государство приучает граждан к тому, что быть хитрожопым выгоднее, чем честным. Что считать риски не обязательно и не выгодно, потому что доход получишь ты, а риски можно будет спихнуть на государство. Что вести себя нужно из сиюминутной выгоды, а не из просчета долгосрочных последствий. То есть последовательно выращивает не ответственных граждан, а инфантильных халявщиков. По странному совпадению, в результате подавляющее большинство граждан и ведет себя как инфантильные халявщики.

Читати далі

Зелені здобутки

Рік тому команда Петра Порошенка передала новій, демократично обраній владі економіку, яка демонструвала системне зростання. А бюджет був профіцитним. І коли сьогодні провали Зеленського виправдовують всесвітньою економічною кризою чи епідемією коронавірусу, то варто згадати, що у 2014 році бюджет був повністю пограбований Януковичем, на сході країни точилися активні бойові дії, а Україна втратила значну частину території разом з підприємствами та людьми. За рік Зеленський продемонстрував, що не здатен керувати країною, а його команда є хаотичною зграєю невігласів та посіпак олігархів.

Читати далі

Информационный перекресток

Получение достоверной информации на дороге или за окном стало настолько обыденным, что мы перестали замечать всю важность информационного окружения в нашей жизни. А теперь задумайтесь о том, что миллионы людей получают искаженную информацию. Искаженную настолько сильно, что не замечают приближающийся к пешеходному переходу многотонный грузовик? Что, получив ошибочную информацию, человек начинает переходить дорогу. И именно это происходит сегодня в нашем информационном поле. Миллионы людей получают ошибочную информацию и не замечают опасности или летящего на них грузовика.

Читати далі

Чого добивається Герус?

Вітаю всіх, ми дожилися до акцій шахтарів у столиці. Голова Незалежної профспілки гірняків Михайло Волинець повідомив, що 23 червня гірняки Донбасу приїдуть до Києва, аби протестувати проти гармидеру, який склався у вугільній галузі.

Читати далі

Оперативна інформація про поширення коронавірусної інфекції COVID-19 станом на 09:00 22.06.2020

Станом на 9:00 22 червня в Україні 37 241 лабораторно підтверджений випадок COVID-19, з них 1012 летальні, 16 642 пацієнти одужало. За добу зафіксовано 681 новий випадок, з них 45 у дітей та 48 у медичних працівників. Світова статистика пандемії.

Читати далі

Петро Порошенко: 22 червня 41-го наша земля стала територією кривавого зіткнення двох тоталітарних режимів

Друга світова війна для українців почалася ще у 1939 році, а 22 червня 1941 року українська земля стала місцем зіткнення двох кривавих режимів – Гітлера і Сталіна. Про це на своїй сторінці у мережі Facebook пише п’ятий Президент України, лідер партії “Європейська Солідарність” Петро Порошенко. Він зазначає, що й сьогодні Україна змушена протистояти агресії кремлівського режиму. Але правда на боці України – переконаний Петро Порошенко.

Читати далі

Епідеміологічна обстановка в Збройних Силах України станом на 10:00 22.06.2020 р.

Станом на 10:00 22 червня 2020 р. в Збройних Силах України хворіє 143 особи на гостру респіраторну хворобу COVID-19. Всього за час пандемії одужало – 264 особи, летальних випадків – 5. За минулу добу зареєстровано 3 нових випадки захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19. Всі троє знаходяться на лікуванні вдома під наглядом медичної служби.

Читати далі