Жизни людей для вас ничего не значат

Коль программой и реальными делами кандидатник в основной своей массе похвастаться не может, значит, будем играть на тупом хайпе толпы и этим завоёвывать свой рейтинг. Потому что сильные эмоции хорошо продаются. Только как бы вам, ребятки, не заиграться. Ради своих амбиций и взятых обязательств вы хотите только что пришедшую к относительной стабильности страну качнуть в сторону хаоса и гражданского противостояния. Это скотство с вашей стороны.

Читати далі

Сложно написать памфлет против пустого места

Зеленского как такового нам не показывают, а показывают вместо него красивую картинку, но несколько размытую, без конкретики. Образ Зеленского в этой рекламной кампании похож одновременно на гибрид Иисуса, Будды и Ганди — ну он такой весь из себя светлый, безгрешный, не состоял, не замечен, не привлекался… и в тоже время немножко напоминает тесты Роршаха с чернильными пятнами — каждый в нём может видеть своего идеального кандидата. Полная свобода для воображения.

Читати далі

Тимошенко проти Тимошенко

Арешт осіб, які намагалися підкупити кандидата у Президенти Юрія Володимировича Тимошенка, аби той знявся з виборів, у керівництві ВО «Батьківщина» викликав реакцію наближену до істерики. Скандали цю політсилу останнім часом просто розривають.

Читати далі

Вот и весь “культ личности”

На самом деле я собираюсь голосовать не за фамилию. Меня устраивает программа кандидата Порошенко потому, что у нас с ним один и тот же враг. И у него, и у меня враг в кремле. Не в Киеве. У всех его оппонентов враг в Киеве. Враг – действующий Президент Украины. Главнокомандующий ВСУ. Не путин, не армия говнорассии. Им не нравится наш курс. Они хотят в другом направлении плыть. То, будь ласка, плывите, тока без меня.

Читати далі

Міфи про індексацію пенсій

Проведення індексації пенсій – одна з передвиборчих обіцянок Президента Порошенка, у тому, що її почали втілювати, немає нічого дивного. У середньому для 10,2 мільйонів пенсіонерів пенсії буде проіндексовано на 17%. Цей механізм дасть змогу відчути мільйонам людей хай маленьке, але поліпшення їхнього життя – не тільки у діаграмах з телевізора, а й на власній кишені.

Читати далі

Тарас-пророк

Він ніби передбачав наслідки імперського закріпачення та радянських кайданів, коли з болем писав “Не вернуться запорожці, Не встануть гетьмани, Не покриють Україну Червоні жупани”. Але вірив у зміни і передбачав “огонь новий з Холодного Яру”… Повернулися, повстали, і покрили, вже не червоними жупанами, а піксельними.

Читати далі

Зради і перемоги тижня. 1 – 7 березня 2019 р.

Щоразу по п’ятницях – зрадатижня_перемогатижня. Розглянемо події 1 – 7 березня 2019 р. ЗРАДА У Московському патріархаті фінансово підтримують та

Читати далі

Робоча поїздка Президента до Черкаської області (фото, відео)

«Для нас, українців, Тарас Шевченко перший у ряду героїв, що прокладали шлях до незалежної соборної української держави. Він вів за собою і героїв української революції, і воїнів, що боролися за Україну проти двох тоталітарних режимів у Другій світовій війні. І тепер «Кобзар» дуже часто можна побачити у бліндажах на передовій. А це значить, що Шевченко – наша українська духовна зброя, так само необхідна, як танки і гармати», – наголосив Петро Порошенко під час заходів з нагоди вшанування пам’яті Кобзаря у Каневі на Тарасовій горі.

Читати далі

До зустрічей на виборчих дільницях, друже!

Друже, обов’язково приходь на вибори 31 березня. Поговори з батьками, які й так відповідально до цього ставляться (явка традиційно більше 65%). Поговори з дітьми, яким не зайве нагадати про важливість події (явка зазвичай менше 35%). Обговоріть ще раз кандидатів. Без зверхності, без образ, зі спокійними аргументами. Прийдіть всією родиною і виберіть Верховного Головнокомандувача та Головного Дипломата своєї країни.

Читати далі

Останній хід Кремля

Найголовніше для кремля – щоб вийшов народ, прості люди, масово під будь-яким найпатріотичнішим приводом. Тому що одними провокаторами громадянську війну не зробиш. От тоді з’являється можливість для найкривавіших провокацій. Для сирійського сценарію. Ми, українці, зобов’язані перемогти. Ми не маємо права більше куплятись на кремлівські маніпуляції та провокації. Кинути свою державу у вир громадянської війни.

Читати далі

Критерії нашого вибору

Вибір треба робити на основі інформації та виходячи з власних інтересів. Хтось скаже, що саме так ми й чинимо. Загалом, так. Але інформація має бути достатньою, інтереси – правильно усвідомленими. А ще критерії відбору мають бути адекватними. Поміркуймо й зробімо правильний вибір 31 березня! Попіклуймось про Неньку та свої родини!

Читати далі

Обзор дезинформации пропагандистских СМИ – 09.03.2019

Регулярный обзор дезинформации с примерами прокремлевской пропаганды, распространенной в европейских странах. Тема выпуска: «Годовщина отравления Скрипалей: теории заговора и отрицание правды».

Читати далі

А нам своє робити!

Адамова Голова – це цікавий символ, який старіший ніж ХХ століття. Це символ презирства до смерті, символ тих, хто штурмує та веде бої на найскладніших ділянках. Чи це все? Ні. Далі буде. Зараз на фінішному етапі символіка структур ССО, вже розпочата робота над символікою частин ДШВ і КМП. Все це буде красиво і змістовно. Бо ЗСУ гідні кращого. Бо це наше нове військо.

Читати далі

Коли б Кобзар повернувся… (відео з лінії зіткнення)

Він був би серед нас. І для всіх. Тому, що він живий і різний – навіть коли його немає. Тому, що він любив Україну по-справжньому, а не словами. Тому, що він наш вічний побратим – “позивний Кобзар”. А не та похмура ікона, яку з нього намагалися зробити. З Днем народження, друже Тарас! Дякуємо, що ти є.

Читати далі