Петро Порошенко відповів на питання журналістів та телеглядачів в ефірі телеканалу «Україна» (фото, відео)

«31 березня – це день, коли влада не у Президента, не в уряду, а влада є безпосередньо у конституційного носія – українського народу. І дуже важливо не помилитися. Не просто щоб зберегти Україну, вступити у ЄС та НАТО, а щоб не дати обдурити Україну. Ми голосуємо за майбутнє кожного українця, за майбутнє цілої держави, за перспективи, які має Україна. Голосуємо, щоб продовжити рух вперед і зробити Україну великою країною заможних і щасливих людей», – Петро Порошенко.

Читати далі

Петро Порошенко дав інтерв’ю телеканалу ICTV в Ситуативному центрі Президента України (фото, відео)

«Зроблено багато. Але чи задоволений я? Точно ні. Але ми знаємо що, коли і як зробити… Ні в якому разі не можна дати зупинити розвиток нашої держави. Це буде абсолютно безвідповідально. Ми тримаємо оборону, розвиваємо країну. Ми рухаємося в Європу. І точно переможемо», – зазначив Петро Порошенко, додавши, що міжнародні партнери відзначають, що за останні 5 років в Україні було зроблено набагато більше, ніж за попередні 23 роки незалежності.

Читати далі

Зради і перемоги тижня. 22 – 28 березня 2019 р.

Щоразу по п’ятницях – зрадатижня_перемогатижня. Розглянемо події 22 – 28 березня 2019 р. ЗРАДА Північнокавказький окружний військовий суд у російському

Читати далі

Мы не пацифисты теперь

Первые 23 года Независимости страны – было суровое время для нашей армии. Получив громадный запас техники и вооружения, получив гигантские склады боеприпасов… Было торжество безумия и наживы. Распродавалось не вагонами – эшелонами! За четыре года страна перешла от конструкторских изысканий до серийного производства. Это очень легко и просто кажется на словах. Это истерически сложно оказалось на деле. Это защита нашей страны, нас с вами. Это еще один шаг к победе.

Читати далі

Вибір 31 березня – Україна чи Малоросія

Вибір 31 березня буде лише між трьома прізвищами. Порошенко і ті, про кого мріє Москва. Україну треба підтримати в першому турі й не дати жодного шансу реалізації сценарію малоросії. Й було б ідеально, аби кілька проукраїнських кандидатів з 39 сьогодні зробили відповідні заяви на підтримку діючого Президента і доєдналися до команди, відкинувши образи, непорозуміння, амбіції. Не варто чекати другого туру та підігрувати реалізації сценарію «президент малоросії». 31 березня – важливий бій за Україну. Маємо виграти, друзі.

Читати далі

Прийди та проголосуй!

2014-2019. Пройшли чергові п’ять років, які почалися дивом Майдану, продовжилися прямою війною з РФ, в якій вона не перемогла, а по задуму Кремля мають закінчитися ганьбою імені Зєлєнського або реваншем Тимошенко. Ми знову на межі, за якою відповідь на питання – стали ми нарешті державним народом або ні? Давайте вже відірвемо сраки від диванів та проголосуємо в неділю в один тур. Не треба чекати другого. Хай краще ці гроші підуть на армію.

Читати далі

Ассоциация с ЕС – именно то, за что вышел Майдан

Что бы у нас не случилось как в 2011-м году, когда мы шли-шли, а потом раз – и передумали, нужно снова защитить свой европейский выбор. И сделать это нужно 31 марта на избирательном участке. Поддержав того, благодаря кому Ассоциация с ЕС была всё таки подписана. А иначе – сто шагов назад, в нашем случае в небытие. Потому что ломать не строить. Строить тяжело и долго. Ломать быстро. Наш выбор – Порошенко. Тот, кто строит.

Читати далі

Як Порох потішив Львів

Це був найбільший мітинг на підтримку політика у Львові з тих, які я пам’ятаю. Львів’яни не виходять на мітинги за політиків, вони виходять на мітинги за державу. Так було в 1990-х, так було на першому і другому Майданах. Вчора було менше людей ніж під час Майдану, але дуже схоже на те, що львів’яни таки усвідомили, що Порошенко – це єдиний шанс зберегти державу. В неділю – всі на вибори, щоб не лише словом, але й ділом підтримати Президента. Наступна зустріч – в день інавгурації!

Читати далі

Мастер-класс от Мустафы Найема

Четыре года недорогенькi занимались мочиловом. Вы убеждали электорат, что коррупция – это что-то простое, толстое и сидит на Банковой. Что если отрубить ей голову, то она немедленно издохнет. Что есть только одно зло в этом мире, и это – Порошенко. Что выбирать необходимо кого угодно, но только не его. И тут ВНЕЗАПНО, за неделю до выборов, случилось прозрение… Если случится худшее, то на могиле страны можно будет уверенно высечь: “убита медиашлюпками”.

Читати далі

Якими вони були раніше… Приватний погляд

Так вийшло, що свого часу я особисто спілкувався з трьома основними кандидатами на булаву. У нас демократична держава, і якщо ви бачите, що це поганий Президент, 31 березня виберіть іншого. Водночас треба вміти цінувати те, що маємо, бо найкраще – ворог хорошого. Проте вперше на чолі держави професіонал, якому треба надати можливість довести справу до кінця і виконати те основне завдання, яке стоїть перед всіма нами – пройти точку неповернення.

Читати далі

Не розслабляйся, бо…

Часто чую і читаю заклики: “Розслабтеся, вибори пройдуть, і все буде як було незалежно від результату”. У 2010, обираючи Януковича, так розслабилися, що ще й зараз до тями не прийдемо. І знаючи “мудрий” розслаблений український народ, маю напружитись і навіть думати, чи не мало напружився.

Читати далі

Пробник

Ты до сих пор считаешь, что нахрен тебе тот безвиз и Томос, Армия и демократия, субсидия и рост пенсии, когда можно просто иметь дешевый газ, бухло и «дружбу народов»? Тогда съезди в ЛНР/ДНР, попробуй пробничек жизни имени путина! Правда есть там одно «НО» – ЖИЗНЬ ТАМ НЕ ПРИЖИВАЕТСЯ, а казалось бы, там все твои мечты…

Читати далі

Не бойся, думать – не больно

Я все время твержу и не устану твердить: всю, абсолютно всю поступающую информацию нужно подвергать сомнению, особенно теперь, когда Украина живет в таком беспросветном информационном прессинге. В первую очередь нужно проверять источник информации, откуда ножки растут, в большинстве случаев это Министерство Агитации и Пропаганды Федерашки. Так вот скажи мне, друг мой, ты, когда вот такое потребляешь, ты думаешь? И если да, то о чем?

Читати далі

Найкращі п’ять років

П’ять років. Безумовно, страшні п’ять років. Безумовно, цікаві п’ять років. І ще п’ять років, протягом яких я був у захваті від того, що я – українець. П’ять років розчарувань. П’ять років досягнень. П’ять років долання власного страху. Знаєте? Це були дивовижні п’ять років.

Читати далі