Некоторые итоги избирательной гонки на первом этапе (видео)

Пытались подвести некоторые итоги избирательной гонки на первом этапе. Конечно, без цифр явки и голосов сложно проанализировать вообще всё, но попробовать стоило. По результатам обсуждения вырисовалось примерно такое… Посмотрим явку завтра, посмотрим реакцию молодёжи на попытку её мобилизовать, и посмотрим, чем это всё закончится.

Читати далі

Щоб була Україна

Навіщо вони пишуть? Ці вчорашні ІТшники, підприємці, прості хлопці з міст і містечок, які взяли свої повістки і пішли – прикрити нас всіх, хочуть викласти пережите на папір? Бо воно не відпускає. І в їх голові звучить питання: навіщо це було і навіщо ми були там? І, на відміну від тих, у кого «войны нет», в їх книжках є дуже чітка відповідь: щоб ви всі, хто там не були, могли сходити в кіно, випити натуральну, не розчинну каву з друзями, бігти в універ, сидіти за компом і кльоцати по клавішам в офісі. Щоб була Україна.

Читати далі

«Я впевнений, Україна переможе» – Петро Порошенко проголосував на виборах Президента України (фото, відео)

Президент України Петро Порошенко разом зі своєю великою родиною взяв участь у голосуванні з обрання Глави держави. Петро Порошенко проголосував на виборчій дільниці у Будинку Офіцерів у Києві. Петро Порошенко заявив, що сьогодні віддав свій голос за майбутнє нашої держави та її подальший поступ у напрямку Європейського Союзу.

Читати далі

Україна в ніч з суботи на неділю переходить на літній час

Проведення голосування – з 8 до 20 години 31 березня 2019 року (на закордонних виборчих дільницях голосування проводиться за місцевим часом країни, де утворено ці дільниці). Корисні номери телефонів.

Читати далі