Тікайте з порохоботів!

Гадаєте, я жартую? Та які жарти? Ви бодай розумієте, що чекає на нас, коли дядько Петро таки виграє вибори? О-о-о-о! Ви гадаєте, все закінчиться? Та де там! По закінченні виборів президентських країна зразу ж входить у вибори парламентські, і весь той дурдом-веселка, який ми переживаємо зараз, продовжиться далі зі ще більшими силами. Всепропадли не замовчать – навпаки, вони волатимуть далі з приводу і без приводу.

Читати далі

Вибори – поле бою з Московією

Для досягнення своєї мети кремль застосовує широкий арсенал політтехнологій. Одна з головних – розмиття голосів за незалежного від кремля, проукраїнського кандидата Порошенка, який довів свою здатність утримати цілісність держави. Розмиття на інших, технічних кандидатів. Тому, віддаючи голоси за хороших на вашу думку, але непрохідних кандидатів, ви фактично граєте в кремлівську гру, реалізуєте кремлівський план з організації сирійського сценарію в Україні.

Читати далі

Они держат для Украины небо (фото)

Они давно там стоят. На Бутовке, Промке, в Широкино и на Светлодарке. Год, два, три, четыре… Армия никуда не двинется. Солдаты вгрызлись в украинскую землю. Держатся за неё изо всех сил. Ведь это их земля. Богом данная. Некоторые политиканы решили, что могут за спиной воюющей армии мутить сепаратные переговоры. Они могут привычно предать всё и всех. Могут продать всё. Но упаси их, Бог, предать тех ребят, кто сейчас на передовой…

Читати далі

Включайте мозок, всі не емігруєте

Тут нема ніяких “по пріколу”. Війна, вбивства українців – це не прікол. Тут нема місця для експериментів у вигляді надуманих ідолів, які за своє життя нічого доброго для України не зробили. Бо мова йде про те, де ми завтра будемо жити – в європейській Україні чи в Малоросії та Сибіру.

Читати далі

Вид из окна…

Если вы любитель дешевой коммуналки, дешевого доллара и прочей халявы, то перед тем, как пойдете голосовать 31 марта, выгляните еще раз в окно и сравните вид из своего окна с этими фотографиями. От Вашего выбора зависит, СОВПАДУТ ЛИ ЭТИ КАРТИНКИ ЧЕРЕЗ НЕКОТОРОЕ ВРЕМЯ ИЛИ НЕТ.

Читати далі

Критерії вибору – Петро Порошенко

Мій висновок:
Програма П. Порошенка найбільшою мірою відповідає моїй особистій програмі.
Погоджусь з О. Турчиновим, що на сьогодні П. Порошенко – найбільш підготовлений кандидат.
Має належні знання та вміння, підтверджений позитивний досвід.
Обрання П. Порошенка на другий термін максимально відповідає поточним та стратегічним інтересам України.
Та не забуваймо, що реформування країни – завдання не тільки Президента та політичної еліти загалом. Це обов’язок кожного українського громадянина.

Читати далі

Не подведи россиян, прекрати стрелять

Ты для них – враг. Ты уже когда-то поднял против них оружие и решился стать независимым. И даже если тебя не убьют, не возьмут в плен и не посадят сразу после того, как ты перестанешь стрелять, они позже тебя посадят. Надолго. Потому что ты – враг. А твоя семья – это семья врага. А дети – это дети врага.

Читати далі

Расследование Бигуса – это диверсия

Мы заигрались в демократию. Маскируясь под журналистские расследования у нас можно по беспределу проводить любые провокации и набрасывания, срывать военные контракты, подрывать поставки запчастей и приводить к власти пророссийских клоунов-украинофобов через басни “Армія, друзі, бабки”. Меня интересует главное: будет ли теперь реакция правоохранительных органов?

Читати далі

Робоча поїздка Президента України до Чернівецької області (фото, відео)

«Тепер до ЄС відправляється 72% від всього обсягу експорту області. А хто мені казав, коли я підписував Угоду про Асоціацію та зону про вільної торгівлі, що це не буде працювати? Найбільший ринок світу. І в умовах, коли Росія закрила свої ринки, оголосила ембарго, оголосила гібридну війну. 72% експорт до Євросоюзу і він ніколи не буде для нас закритим. Це є наше досягнення», – сказав Петро Порошенко.

Читати далі

Чому я зневажаю Зе

У мене є зневага до Зе. Як до неуча, непрофесійного, некомпетентного, інфантильного , переляканого, неготового до найвищої посади. Як до несамостійного. До людини, яка насаджує і сповідує ідеологію малороса, є малоросом і хоче зробити з України Малоросію. Я зневажаю Зе за його нульові моральні якості.

Читати далі

Обзор дезинформации пропагандистских СМИ – 22.03.2019

Регулярный обзор дезинформации с примерами прокремлевской пропаганды, распространенной в европейских странах. Тема выпуска: «Деревянная годовщина аннексии Крыма».

Читати далі

Петро Порошенко взяв участь у програмі «Головна тема. Вибір» на ТРК «Україна» (фото, відео)

«Ключ від миру знаходиться не в Києві, бо це не наші війська знаходяться на російській території. Ключ від миру знаходиться не у Брюсселі і не у Вашингтоні. Ключ від миру знаходиться у Кремлі… Не існує людини, яка б прагнула миру більше, ніж український Президент, і не існує країни, яка б прагнула миру більше, ніж Україна», – констатував Петро Порошенко.

Читати далі