Зради і перемоги тижня. 8 – 14 березня 2019 р.

Цього разу із запізненням, вибачте, зрадатижня_перемогатижня Щоразу по п’ятницях – зрадатижня_перемогатижня. Розглянемо події 8 – 14 березня 2019 р.  

Читати далі

Робоча поїздка Президента до Закарпатської області (фото, відео) (оновлюється)

Президент Петро Порошенко під час робочої поїздки до Закарпаття взяв участь в урочистих заходах з нагоди відзначення 80-ї річниці проголошення Карпатської України та бою на Красному Полі, поспілкувався з колективом аеропорту міста Ужгород, який сьогодні прийняв перший рейсовий літак, взяв участь у Раді регіонального розвитку, яка проходила на території заводу “Джейбіл” в селі Розівка, і поспілкувався з мешканцями села Рокосово та Ужгорода.

Читати далі

Німеччина передала Україні церковну грамоту Петра I (фото)

“Справді історичний день: Німеччина повернула Україні грамоту Петра І від 1708 р., у якій той просить Митрополита Київського Йосифа Кроковського не схилятися в бік Вселенського патріарха. Як символічно: на днях вона познайомиться із нашим Томосом”, – написав посол України у Німеччині Андрій Мельник.

Читати далі

«Якби ми мали такий бойовий потенціал у 2014 році, як зараз, агресії не було б» – Сергій Попко (відео)

Сергій Попко – генерал-полковник, командувач Сухопутних військ ЗСУ в проекті «Поза службою» на Армія FM розповів про те, коли для нього почалася війна, та яку роль відіграли добровольчі батальйони у 2014 році. Також, розповів про розвиток Сухопутних військ та здатність української армії дати відсіч росіянам.

Читати далі

Люди доброї волі

Словосполучення “люди доброї волі” було затертим штампом. Аж до весни 14-го року. Тоді найрізноманітніші люди з доброї волі зробили свій вибір. І полізли в саме пекло, щоб воно не поширилося на кожного. І слово “Добровольці” увійшло до нашого лексикону в своєму головному значенні. Тому, що якщо є добра Воля, буде і добра Слава. Тому, що ці слова стоять поруч навіть у тексті Гімну моєї країни.

Читати далі

Волинь стала надійним тилом для армії і центром волонтерського руху – Президент подякував волинянам (фото, відео)

«Де б я не був в Україні, скрізь одностайні – ми ніколи не здамо нашу землю і нашу країну ворогу. Ми ніколи не станемо на коліна, хоча деякі кандидати в Президенти збираються стати на коліна, просити пробачення у Путіна і вимолювати пощаду. Ні. Наша нація здатна себе захистити і повернути кожен клаптик української землі. Ми наперекір усьому будемо розвиватися, у нас все є для цього», – наголосив Президент.

Читати далі

День добровольца. Странный день

Это – день Человека. Настоящего Человека, который в трудный, страшный и тяжелый час встал на защиту всего, что ему дорого и без чего жизнь лишена смысла. Спасибо вам.

Читати далі