Нема ніякого “всі проти всіх”

Є всі “політики” проти Порошенка. Причому ці всі, що проти Порошенка, радісно об’єдналися з путіним. І навіть їхні цитати та цитати москви нічим не відрізняються. Люди, які люблять свою країну, а не русскій мір в Україні в особі “націоналістів”, змушені зробити свій вибір на користь Порошенка, як би вони до нього не ставилися.

Читати далі

Немає ніяких “борців за справедливість” – вони просто хочуть відняти у нас державу

Їм не потрібна Українська Держава, кукловоди хочуть Лугандон-лайт, з “компромісами”, смотрящімі за Нафтогазом і Укрнафтой та бойовиками на вулицях замість верховенства закона, яке самі топчуть своїми гаслами та діями. Але Кремлю мало просто демонтувати нашу державність через свої креатури – йому треба наше приниження, щоби ми це зробили власними руками, забули кров і стали ворогами один одному.

Читати далі

Про желудки, руку Кремля, ДиКаприо и борщ из Чебурашки

Тимошенко одержима жаждой власти, тесно спаянной с жаждой мести. Пожалуй, я бы даже месть поставила во главу угла. Все ее интервью Соне Кошкиной — это гимн ненависти и мести. Это рассказ о том, как Юля будет попирать черепа врагов и хрустеть их костями. Как она сразу после второго тура закроет все аэропорты в стране. А потом сразу же начнет выворачивать наизнанку желудки.

Читати далі

Вы всё поймёте, поймёте потом…

Да, у меня шиза, ПТСР и такогонеможетбыть. Есть работа, есть банкомат, есть ДримТаун, в интернетике много смешных уё*ков, которые пишут о смешной такой политике. А ты – продуманный чувак, у тебя депозит, карьера и чётенькое завтра. А они 3,14ец смешные. Порох этот, Зеленский, Тимошенко, Путин нападёт, чистая ржака. Мне дико хочется пнуть ботиком твоё обосранное туловище, упавшее от гаубицы в соседнем дворе. Дико. И только одно бентежить. Я обосрусь и упаду рядом с тобой. А я больше не хочу.

Читати далі

Смійся, малоросе, поки можеш…

Народи не повстають за замовленням. Можливо, зараз останній шанс, і наступного повстання проти окупації вже не буде ніколи. Профукаємо його, і наші нащадки знову будуть шукати щастя у Петербурзі, як Тарас. А сьогоднішні часи історики будуть описувати не як грандіозну геополітичну трансформацію України, а як “малорассійскую смуту”.

Читати далі