Суцільний треш із «оборонних» махінацій Аталотія та Жулі (відео)

Парламентська комісія щодо фактів розбазарювання української армії взяла до розгляду й попросила НАБУ провести слідчі дії щодо одної злочинної оборудки 2015 року, якою було завдано шкоди державі на 2 мільйони доларів. От тільки кінцевим вигодонабувачем цієї авантюрної фірми є Олександр Тимошенко – чоловік Юлії Тимошенко. Ну і де ж ті нацжони з нацкорпусами під родинним палацом Тимошенків? Що, з Москви рознарядочка не поступила?

Читати далі

Петро Порошенко зі Львова дав інтерв’ю телеканалу «Інтер» в прямому ефірі (фото, відео)

Петро Порошенко зазначив, що сьогодні у Львові він відчув фантастичний настрій людей, адже понад 25 тисяч львів’ян сьогодні вийшли на майдан. «Був настрій впевненості у перемозі, впевненості у майбутньому України – в євроатлантичному, європейському майбутньому. Я дуже зарядився тим оптимізмом, який сьогодні демонстрували львів’яни», – сказав Президент.

Читати далі

«У армії повинно бути стільки жінок, скільки бажає служити» ©

Перша каденція Петра Олексійовича ознаменувалася досягненням, яке залишилося недооціненим. Це одна з тих речей, яка не мажеться на бутерброд, але формує світогляд. Йдеться про статус жінок в Українській армії. За ініціативою команди Порошенка був прийнятий Закон, який зняв гендерні викривлення в армії. Це величезна цеглина у стіну, яка відділяє нас від мокшанського мракобісся, з домостроєм, попами, посконними ісконями та ісконними посконями.

Читати далі

Как мы оттолкнулись от дна

Когда в следующий раз ты, унылый зрадофил с закисшими глазами, снова скажешь «Ничего не делается», ты имей в виду одно. Ничего не делаешь конкретно ты. В стране же сейчас происходят события и процессы, которые потом будут в учебниках описывать. Так что просыпайся, чувак. Умойся, вычеши репяхи и давай с нами делать историю руками. А то ведь так и останешься илом на дне.

Читати далі

Коли ВВС порушує стандарти ВВС…

Ця історія не про те, що ВВС взяло й брехануло, та понеслась брехня по селу. Ця історія про те, що немає янголів в Європах. Так – медіа війни і інфокілерство є в тих країнах, які нам ставлять в приклад, втираючи, що там веселки і рожеві поні. Так – схоже, ВВС намагалися “парєшать” по-тихому. Це офігєнно по стандартам виглядало. От тільки в Європах є шанс піти до суду, а в Україні? Хтось вірить в найчесніший український суд? Це той, що скасував заборону на “Сватів”?

Читати далі

Велік Голобородька перетворюється… перетворюється… в Зе-віллу

Скандал не лише в тому, що Зеленський приховав інформацію про цю власність від українських виборців та не вніс її у свою декларацію. Проблема в тому, що це за курортний район та яким чином там купують нерухомість. Так от, містечко Форте-дей-Мармі має славу “російського курорту”, де все контролюється змішаною російсько-італійською мафією. Вірогідно, що Зеленський зумів придбати там віллу саме за квотою російських бізнесменів та політиків.

Читати далі

Робоча поїздка Президента до Львівської області (фото, відео)

Петро Порошенко під час робочої поїздки до Львівської області відвідав міське відділення «Укрпошти» та перевірив стан виконання свого доручення щодо забезпечення діяльності мережі відділень поштового зв’язку АТ «Укрпошта» у сільській місцевості, відвідав завод ТОВ «Діскавері – бурове обладнання (Україна)», взяв участь у Медичному форумі Львівщини та поспілкувався з мешканцями Дрогобича, Стрия та Львова.

Читати далі

Мы и есть Майдан. Мы и есть украинцы!

Мы хотели быть частью большого мира, а не быть в тюрьме народов, угнетаемые дегенератами. За это мы вышли на Майдан в 14-м. Тогда мы выстояли. Сейчас по-прежнему есть овощ и его кодло антимайдана – это и зеро, и юля, и бойко, и все, кто говорит про договориться где-то посередине. Тут уже нет выбора. Цена заплачена. Курс выбран. Сомкнули щиты, и продолжаем бороться. Иди и голосуй. Не дай спустить в унитаз 5 лет и тысячи жизней и допустить очередные 100 лет оккупации.

Читати далі

Порох сьогодні на Львівщині

Сьогодні у Львові представники однієї структури будуть дискредитувати державу, намагаючись виступати від імені учасників війни на Сході. Бояться. Переживають. Коробить їх від нашої підтримки. То нехай поковбасить їх більше. Сьогодні всі, хто може, о 18:00. Львів. Біля Опери. Українців більше ніж малоросів!

Читати далі

Мы уже переросли «просто перестать стрелять»

Мы не просто не собираемся «не стрелять», мы ищем пути обзавестись оружием, которое сможет достать до Москвы. А в перспективе, пока идиоты в Москве не прекратят угрожать нам ядерным оружием, – с возможностью быстро превратить ракетоноситель в оружие массового поражения. И очень скоро в Москве придет осознание, что этих лучше не трогать, а то «Метро-2033» из сказки станет былью.

Читати далі

Тисячі кілометрів доріг відремонтовано

В 2017 году было отремонтировано и построено 2177 км дорог. Аналогичный показатель за 2016 год составляет 928 км. В 2018 году на объекты транспортной инфраструктуры, в частности, на автомобильные и железные дороги, на порты и аэропорты, направлено почти 90 млрд грн.

Читати далі

Твій голос – потрібен

Просто збагніть, ваш голос – важливий. Без вас – не відбудеться нічого. Кожен із нас має лише по одному голосу, але разом ми – сила. Тому проголосувати – треба. Я у це вірю. Я це знаю. 31 березня я піду і проголосую так, як я вважаю за потрібне. А ви?

Читати далі