Про хитрожопого украинца и доллар по 10…

Хитрожопые украинцы не могут простить того, что Украина не достигла в военное время тех результатов, к которым та же Польша шла в мирное время в течении 13 лет с 1996 по 2009 год?! И это при том, что реформы в Польше начались с 1990 года!!! Ну что ж, гулять так гулять! Давайте еще и Рошен продадим за 10 долларов.

Читати далі

Просто порівняй

Порівняв? Якщо твої вподобання збіглися з моїми, твій вибір – міністр Степан Полоторак, а точніше – кандидат Петро Порошенко, членом команди якого є чинний міністр оборони. Бо все, мною перелічене, зроблене саме за президентства Петра Порошенка, в той час як все, що нам НЕ сподобалося, – все це було ознаками армії часів міністра Анатолія Гриценка. Точніше, все це залишилося нам від совка, і міністр Гриценко там не поліпшив ні чорта. Здогадайся з трьох разів, що от такий організатор здатен поліпшити в цілій Україні?

Читати далі

Робоча поїздка Президента до Тернопільської області (фото, відео)

Петро Порошенко у Тернополі відвідав заключний етап обласного патріотично-мистецького дитячо-юнацького фестивалю “Вставай, Сонце!”, вручив митрополиту, керуючому справами Тернопільсько-Зборівської архієпархії УГКЦ Василію Семенюку сертифікат про передачу у користування комплексу келій, колишнього приміщення обласного архіву, та дав інтерв’ю телеканалу «Прямий» з вечірніх вулиць Тернополя.

Читати далі

Фонд Порошенка підписав з Google Україна та Міносвіти Меморандум про співпрацю

Сторони домовилися про проведення навчання вчителів України із використання цифрових освітніх інструментів в рамках програми Нова українська школа. Також серед спільних завдань – організація і проведення семінарів, тренінгів і тематичних досліджень для впровадження стандартів інклюзивності в освітній сфері.

Читати далі

Идите в… Сызрань со своим газом

Дорогие кремляди, можете сходить на Привоз, купить там селёдку и морочить ей голову о том, чтобы Украина напрямую покупала газ у “Газпрома” по цене 240-260 дол за кубометр. У нас же идиотов нет. Рыги не в счёт – они не идиоты, они – враги. А мы в новую газовую петлю не полезем – знаем, плавали…

Читати далі

Вы спрашивали, зачем Украине Томос

ПЦУ проводит реформы и вводит новые правила в православных церквях. Можно быть — НОРМАЛЬНЫМИ. Можно быть — приличными людьми. Можно жить — в XXI веке.

Читати далі

В любую игру можно играть вдвоем

Особенно, если это политическая игра, а на кону — президентство. Например, можно внезапно вспомнить музыканта Шона Карра, экс-зятя Юлии Владимировны, его развод с Евгенией Тимошенко, дележ имущества в украинском суде. При желании можно задать много вопросов и слепить громкое «расследование». Не нравится? Так не переходите черту, мазафаки. Хотя кому я это говорю, Господи.

Читати далі

Думки. Для українських Друзів на підставі американського досвіду

У моїх друзів немає ніяких сумнівів у тому, що я підтримую переобрання Президента Порошенка на другий термін. Тому я хочу написати про те, що можна було би зробити в останній тиждень перед виборами, щоб сприяти їхньому позитивному результату. Основним завданням людей політично активних, які бажають сприяти перемозі свого кандидата, своєї партії, є агітація серед тих, хто не має сталих поглядів та не визначився. Бо саме ці люди й визначають результати голосування.

Читати далі

Безвіз – не просто зручність у пересуванні

Згадайте, ким і скільки разів говорилося та писалося, що безвіз “нє дадут”, “пєрєнєсут”, “отложат”, що Україна не здатна виконати умови і не зможе витримати стандарти для його отримання. Ми маємо своїм вибором захистити це досягнення від безвідповідальних популістів та невдячних споживачів ідеології “хуже нє будєт”. Зараз точно не час проводити такі експерименти, занадто висока ціна помилки.

Читати далі

50 відтінків бруду

Президента України, людину, яка утримала країну на краю прірви в 2014-му, підняла з руїн армію, організувала підтримку світу проти агресора, підняла економіку, на порядок зменшила корупцію, обмежує магнатів-олігархів рамками закону, провела децентралізацію, суворо дотримується принципів демократії та свободи ЗМІ – знищують зараз інформаційно. Знищують цинічно, нахабно, без найменших етичних правил та журналістських обмежень.

Читати далі

Президент зустрівся зі студентами та викладачами Університету біоресурсів і природокористування (фото, відео)

«У нас з вами, нарешті, можливо, вперше з’явився шанс побудувати велике майбутнє для України, великі можливості для кожного її громадянина. Ми дуже далеко пройшли європейським шляхом. Але, на жаль, точку неповернення, ми ще не пройшли. Важливо, щоб в наступні п’ять років реалізації нашого плану Україна впритул наблизилися до членства в Євросоюзі і НАТО. Будемо реалістами, будемо казати тільки правду. Можливо ми й не перетнемо ще фінішну стрічку, але в наступні п’ять років, вже точно, ми пройдемо точку неповернення», – зауважив Петро Порошенко.

Читати далі

Сьогодні виповнюється 20 років, як убили мого батька

Чорновіл і Порошенко дуже різні й за долею, і за шляхом до української ідеї, і за методами своєї діяльності. Але щось їх таки поєднує. Найперше – це бачення того, якою повинна стати наша країна та готовність за це боротися, не жаліючи сил. А друге – це те, як проти одного й другого борються всі брудні сили в країні та з поза її меж. Із Чорноволом уже доборолися. Щось неймовірно схоже відбувається й зараз. Той самий тотальний шквал бруду, брехні й шельмування…

Читати далі

HELGI’s NEWs – 25.03.2019

Генпрокурор США Вільям Барр: за підсумками розслідування, проведеного спецпрокурором Мюллером, ані Дональд Трамп, ані будь-хто з його помічників не вступали у змову і не координували втручання Росії у вибори 2016 року. Водночас, у розслідуванні Мюллер не дав чіткого висновку, чи перешкоджав Трамп правосуддю.

Читати далі

Про мою Армію

Скільки громадян України на власні очі бачили/бачать зміни в моїй Армії? 2-3 мільйони від сили. Це якщо взяти всі 6 хвиль мобілізації, всіх дійсних військовослужбовців, їх родини і близьких друзів, волонтерів… А решта 35 мільйонів? Десь-щось бачили в телевізорі/інтернеті, якщо цікавились. Тому поясню для них. Для тих, хто цікавиться.

Читати далі