А нам своє робити!

Віталій Гайдукевич

Хотілося б швидше? А швидше буває лише в казках. 72-га могла б бути із такою нашивкою, ще як бригада стала “Чорних Запорожців”? Могла, але “сила незборимих обставин”, страхи окремих людей “як це носити череп?”, все це крало у славної бригади шикарнючу емблему. 30-ка вже по факту носить нову нашивку, бо документи подали давненько, але ті документи десь совалися, але таки дісталися до НГШ. 58-ма – питливе око побачить не лише нову емблему частини, а й підготовку до присвоєння почесного найменування.

Чому такі емблеми у 30-ї та 58-ї? Тому що в Україні була справжня шляхта, яка хотіла і вміла заливати за комір ворогові, і московитам зокрема. 30-ка с честю носить ім’я та герб князя Костянтина Острозького. 58-ма так само з честю носитиме ім’я і герб гетьмана Івана Виговського.

Що ж до черепу 72-ки, то Адамова Голова – це цікавий символ, який старіший ніж ХХ століття. Це символ презирства до смерті, символ тих, хто штурмує і веде бої на найскладніших ділянках.

Чи це все? Ні. Далі буде. Зараз на фінішному етапі символіка структур ССО, вже розпочата робота над символікою частин ДШВ і КМП. Все це буде красиво і змістовно. Бо ЗСУ гідні кращого. Бо це наше нове військо.

Звісно, все це буде тільки тоді, якщо ми не просремо країну на виборах. І це реальність. Тому вмикайте голови.

А нам своє робити. Репост покращує карму, виводить шлаки і ватну дурь.
Ceterum censeo Carthaginem delendam esse


Віктор Муженко: «Напередодні Дня народження Кобзаря затвердив нову символіку бойових бригад…»

Автор