Систематичних випадковостей не буває!

Віктор Уколов

Юліє Володимирівно, систематичних випадковостей не буває!

У мене складається враження, що Ви свідомо уникаєте голосувань з питань, які можуть роздратувати Росію. Адже у такі дні Вас щоразу немає у Верховній Раді. Навіть тоді, коли про важливі та принципові голосування відомо завчасно.

Я знайшов далеко не всі випадки відсутності під час голосувань, які викликали лють у Росії, але й це пояснити випадковістю неможливо. Раджу політикам у рамках цивілізованої полеміки все ж таки добитися від Тимошенко пояснення цілої серії не голосувань (даю посилання):

20 вересня 2016 р. Постанова про невизнання виборів до Державної думи Росії на території українського Криму.

06 жовтня 2017 р. Закон про особливості державної політики із забезпечення державного суверенітету України над тимчасово окупованими територіями в Донецькій та Луганській областях – 1 читання.

18 січня 2018 р. Голосування на визнання Росії агресором та окупантом в законі про деокупацію Донбасу – 2 читання і в цілому.

12 липня 2018 р. Голосування за відповідальність Росії по збитому літаку МН-17. Закон про міжнародне співробітництво щодо злочинів, пов’язаних зі збиттям літака рейсу МН17.

06 грудня 2018 р. Голосування за вихід з Великого Договору про дружбу і співробітництво з Росією.

Думаю не лише я, але й більшість українців не хочуть обрання Президентом політика, яка буде підігрувати Росії. Це старе фото має залишитися старим.

Автор