Спецслужби Російської Федерації поширюють чергові фейки щодо заходів воєнного стану

Днями помітно збільшилася активізація інформаційних саботажей та нісенітниць вкинутих «з-за поребрика», які поширюють користувачі соцмереж та деякі засоби масової інформації. Міністерство оборони України закликає українців не вестися на провокації спецслужб Російської Федерації, а представників медіа користуватися інформацією виключно з офіційних джерел.

Читати далі

Вздовж державного кордону України Російська Федерація вдається до провокаційних інформаційних дій

Жителям Путивлівського району Сумської області, що територіально межує з державним кордоном з РФ, від імені Міноборони України надходять СМС-повідомлення з пропозицією прибути до найближчої військової частини. Міноборони України повідомляє, що не має жодного відношення до розсилання подібних повідомлень та й ніколи ЗС України не вдавалися до подібних заходів інформування громадян.

Читати далі

Обзор дезинформации пропагандистских СМИ – 25.11.2018

Регулярный обзор дезинформации с примерами прокремлевской пропаганды, распространенной в европейских странах.

Читати далі

Петро Порошенко дав інтерв’ю українським телеканалам «Україна», Інтер та ICTV (фото, відео)

«Мета цього воєнного стану – показати, що противник заплатить дуже високу ціну, якщо він вирішить напасти на нас, і що це буде як холодний душ, який зупинить божевільних, які мають плани атакувати Україну. І якщо агресії не буде, вважайте, що мета цих дій досягнута», – підкреслив Петро Порошенко.

Читати далі

Про войну и военных экспертов

Как же утомляют нытики, особенно мужского пола, мол, как же так, мальчиков на убой послали?! Открою вам страшную тайну. У нас война идет. Пятый год уже идет. А война – это такая штука, где нет розовых пони. А убеждение словом на поле боя не работает.

Читати далі

Давайте будем умнее

Посмотрите на наш флаг. У вас нет ощущения, что ваш взгляд немного виноватый? Нет ощущения, что вы еще не все сделали для того, чтобы не опускать глаза? Каково ваше дело? «Права и обязанности гражданина Украины». Замечательно. Права мы отстаиваем горячо, с завидным энтузиазмом. А что насчет обязанностей? Вот тех, исполнение которых излечивает виноватый взгляд на Государственный Флаг. Вы определили эти обязанности для себя?

Читати далі

Инициатива и возмездие

В Украине всегда должны побеждать те политические силы, которые будут выступать за милитаризацию и отпор. А всякие мирилы и популисты должны быть на свалке истории. Это мы должны выбирать место и время для драки. Только сохраняя за собой инициативу, более слабая сторона может рассчитывать на успех.

Читати далі

Юля Владимировна, вы побаиваетесь или откровенно трусите?

Произошли события, на которые обязан отозваться КАЖДЫЙ кандидат в Президенты так или иначе. Ну просто обязан и всё. Его сторонники должны увидеть не обещания, а хотя бы теоретические алгоритмы возможных действий на его взгляд. Вот что он или она считает нужным сделать в данной ситуации. Это кагбэ нормально, когда претендент на рулевую позицию в воюющей стране видит эти алгоритмы и не боится их выложить на стол.

Читати далі

Молитва за українських воїнів

Вот что могу сказать по поводу захвата кораблей. Паника и истерика – это бесы, которых надо изгонять всячески. Отрываться на своих же – это признак собственной слабости. С нами Бог, Он поможет и вдохновит. Помогаем армии и освежаем номера волонтёров.

Читати далі

Отставить панику! Часть 3 (видео)

Телеканал Тысячи Раздражительных Орков. Отставить панику! выпуск №3: “Всё, что вы хотели знать о военном положении, но стеснялись спросить”.

Читати далі

Заседание Совбеза ООН. Акценты (видео)

Все за нас. Кроме Кремля, его мелких прилипал и наших зрадофилов. Как это ни кощунственно, но в международном плане ситуация играет нам на руку. Новых санкций не избежать. В той или иной мере впишутся США. Обструкция недоимперии продолжится. Главное – освободить ребят.

Читати далі

Усі воєнні злочини, вчинені РФ проти України, мають ретельно документуватися (відео)

Слідчим відділом Управління СБУ в Одеській області здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні, розпочатому 25.11.2018 р. за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст.437 (планування, підготовка, розв’язування та ведення агресивної війни), ч.2 ст.15 (замах на злочин), п.1 ч.2 ст.115 (умисне вбивство) КК України.

Читати далі

Верховний Цирк онлайн

Треба транслювати це засідання 24 години на добу, 7 днів на тиждень, щоб всі ті, хто “внє політікі”, хто так ведеться на популізм і брехню, змогли наочно побачити, як їх будуть захищати, рятувати від ворога ті, хто клянеться в любові до них і натягує на себе маски ангелів, хто обіцяв звільнити Крим і на камеру “затримував” акторів. Щоб у нікого не було сумнівів в тому, що так звані демократичні та проєвропейські “партії” переповнені агентурою.

Читати далі

Аналіз подій у Керченській протоці та їх наслідків

Короткий аналіз подій: Що відбулося, які реально існують загрози? Воєнний стан – що це в даному конкретному випадку? Чому воєнний стан не був введений раніше? Вибори. Що буде з ними?

Читати далі

Введення воєнного стану. Екстрене засідання Верховної Ради (фото, відео, стенограма)

Верховна Рада України затвердила Указ Президента України від 26 листопада 2018 року № 391/2018 “Про введення воєнного стану в Україні”. Указом передбачено ввести в Україні воєнний стан із 9 години 28 листопада 2018 року на 30 діб до 9 години 27 грудня 2018 року.

Читати далі