Люди в окопах о военном положении, Раде и Ире

Разговаривали с ребятами из двух бригад, одна из которых собирается выходить в ППД. Ещё несколько дней назад они мечтали о доме, отпусках, новогодней ёлке в кругу семьи. А сейчас мобилизовались, собраны и от вчерашней усталости не осталось и следа. Говорят, что если нужно, то ещё столько же и ещё два раза по столько же будем стоять и готовы к любому развитию событий.

Читати далі

Робоча поїздка Президента до Чернігівської області (фото, відео)

Петро Порошенко на Чернігівщині відвідав 169-й навчальний центр Сухопутних військ ЗСУ, поспілкувався з місцевими жителями селища Козелець та представив нового голову Чернігівської ОДА Олександра Мисника активу області.

Читати далі

Сила державних об’єднань – в ідеології

У нас ідеологія здорова. Ідеологія республіки (спільної справи), демократичного громадянського суспільства. Протягом історії саме суспільства громадян досягали дивовижних результатів. Єдине, чого нам все ще не вистачає, – власне громадян. Які усвідомлюють свої відповідальність, обов’язки та права. І саме в такому порядку, до речі. “Ми створили Україну, залишилося лише створити українців”.

Читати далі

Зміна риторики росіянських лібералів

До чого ж Кремлю потрібно, щоб Україна зробила “перший постріл”! Так потрібно, що його аж свербить та корчить! Я вже не кажу про те, що заради цього нашого Президента, якого неодноразово і саме Пуйло, і його оточення називали “недоговороздатним”, раптом оголошують недостатньо безкомпромісним.

Читати далі

Для тех, кому некогда смотреть интервью Порошенко трем украинским каналам

Тревожно, но Верховный Главнокомандующий держит руку на пульсе. Не всеремось!

Читати далі

Немного о природе кризиса

Эволюции до лампочки пустые декларации и громкие заявления – законы эволюции признают только реальные действия, признаются результаты только те, которые получены в реальной борьбе, и право на дальнейшее существование предоставляется только победившему. У нас просто нет другого выбора, как принять вызов, бороться и победить.

Читати далі

Президент провів телефонну розмову з Президентом Туреччини

Президент Туреччини засудив ескалацію та агресивні дії РФ проти України. Президент України закликав Президента Туреччини посилити тиск на Росію для звільнення українських моряків та кораблів. Співрозмовники домовилися, що Президент Туреччини порушить українське питання в Буенос-Айресі на саміті G20.

Читати далі

Президент підписав Закон про введення воєнного стану в Україні

Згідно Указу №393, воєнний стан вводиться на 30 діб, до 26 грудня у Вінницькій, Луганській, Миколаївській, Одеській, Сумській, Харківській, Чернігівській, Донецькій, Запорізькій, Херсонській областях та внутрішніх водах України Азово-Керченської акваторії.

Читати далі

А що там у ПП: Веселі картинки (фото)

Відкриваємо нову рубрику – веселі картинки. Понеділок у Верховній Раді приніс “не только ліш всьо”, але й досить значну кількість фотографій, дивлячись на які, утриматися від того, аби не домалювати надписи, просто неможливо.

Читати далі

Недоброе утро Кузина

Олег Петрович Кузин, утром проснувшись, вдруг решил стать сторонником Юлии Тимошенко. Войдя на сайт Батькивщины он записался волонтером. Анкету заполнил как положено. В графе «Про себе» в том числе написал «Юлию Владимировну в президенты» и нажал на «Надiслати»…

Читати далі

Петро Порошенко дав інтерв’ю американським телеканалам CNN і NBC (фото, відео)

Президент Петро Порошенко вкотре закликав Росію піти з України та висловив сподівання, що на саміті Великої двадцятки (G20) Президент США Дональд Трамп звернеться з цим закликом до президента Росії Путіна.

Читати далі

Миротворець Кравчук

Важко зрозуміти сенс участі Президента Кравчука на російському пропагандистському шоу. Його риторика там абсолютно малоросійська, замирлива. Виглядає як показова демонстрація відсутності єдності серед українських еліт, як сигнал Кремлю, що там є з ким “домовлятися”.

Читати далі

Звернення до зрадофіла

Я розумію, ненависть твоя до чинної української влади така несамовита, що аби підкласти владі свиню, ти не гребуєш нічим. І от. Читаю протягом останньої доби твої аргументи проти влади та бачу, – в сліпій ненависті ти дійшов до відвертих брехні та маніпуляцій. Приклади? Будь ласка.

Читати далі

«Теперь мы официально пираты, Владимир Владимирович…»

– Так, Дима. Агентам Караваю и Бурёнке дай ещё денег. Сколько попросят, столько и дай! Но предупреди, если Порох снова станет Президентом Украины, я тогда этих лопоухих агентов лично через шредер пропущу. По частям.

Читати далі

Как вчерашних героев делают изгоями

Как легко некоторые втаптывают в грязь наших моряков, попавших в плен. Только потому, что по ним проехалась чекистская машина с более чем столетним опытом скоростного превращения людей в растения.

Читати далі