Сила ілюзій

Коли ви почуєте відносно певної ситуації декілька повідомлень, ви з 95% імовірністю побудуєте на основі всього лише цих двох повідомлень цілісну картину. Ми не терпимо невизначеності. Нам усе потрібно пояснити, на все повішати ярлик, зробити свою картину світу комфортною. І байдуже, що вона не відповідає об’єктивній дійсності.

Читати далі

Президент провів телефонну розмову з Держсекретарем США

Президент поінформував американську сторону про вчинений Росією акт збройної агресії проти України в акваторії Керченської протоки, а також відповідні кроки української сторони, зокрема запровадження режиму воєнного стану.

Читати далі

Заява Президента України щодо затвердження Указу про введення в Україні воєнного стану

Воєнний стан не означає оголошення війни. Він вводиться винятково з метою посилення оборони України на фоні зростаючої агресивності з боку з Росії. Воєнний стан не означає нашої відмови від політико-дипломатичного врегулювання на Сході.

Читати далі

Президент провів переговори з Канцлером Німеччини

Президент проінформував про брутальний акт агресії Росії проти України в акваторії Керченської протоки та дії України у відповідь, в тому числі запровадження режиму воєнного стану.

Читати далі

Заяви МЗС та ВМС ЗСУ за підсумками зустрічі з дипкорпусом (відео)

Відповідно до статуту ООН Україна шукатиме шляхів мирного врегулювання спору, як це передбачено статтею 33 Статуту, і зберігає за собою можливість застосування права на самозахист, визначеного статтею 51 Статуту.

Читати далі

Где здесь пространство для вины Порошенко?! (видео)

В результате долгой и настойчивой работы недорогеньких, отдельных нардепов от БПП (Серлеще, привет), антикоррупционеров и активистов вчера и сегодня половина фейсбука не осуждает консолидировано акт военной агрессии со стороны оккупанта, но витийствует в своих умозаключениях, определяя степень вины Верховного, командующего ВМС, etc. А россия как бы уже и не причем.

Читати далі

Отставить панику! Часть 2 (видео)

Телеканал Тысячи Раздражительных Орков. Отставить панику! выпуск №2: “Всё, что вы хотели знать о военном положении, но стеснялись спросить”.

Читати далі

Отставить панику! Часть 1 (видео)

Телеканал Тысячи Раздражительных Орков начинает свою работу. Отставить панику! “Что происходит? Выпуск 1: что происходит в Керченском проливе?” Или: “Всё, что вы хотели знать о военном положении, но стеснялись спросить”.

Читати далі

Президент провів телефонну розмову з Президентом Польщі

Президент України поінформував про брутальний акт агресії Росії проти України в акваторії Керченської протоки та дії України у відповідь, включно із запровадженням режиму воєнного стану. Президент Польщі висловив підтримку Україні та її діям.

Читати далі

До чувака, якому соромно

Соромно тобі? Три кораблі українські Москва захопила? Шість поранених? Два десятки полонених? Ганьба? Ти ба горе яке?! Як вони всі могли від командування до моряка, який здався в полон?! Як могли так підставитися? Як могли здатися? Так приблизно ти мислиш? А скажи мені, тобі не було соромно, коли 24 роки армію фінансували за остаточним принципом?

Читати далі

Що сталося в Керченській протоці

Те, що відбувається зараз, – продовження. Скільки це все ще триватиме? А ви запитайте про це Москву. Скільки ще вона буде нам життя псувати? Звісно, нашому становленню як незалежної держави вона опиратиметься попри все. “Росія без України – Московія, давно сказано”.

Читати далі

Президент України вимагає від керівництва Росії негайного звільнення українських моряків та кораблів (відео)

«Ми вимагаємо терміново їх передати українській стороні разом з кораблями та терміново зробити деескалацію ситуації, яка слалася в Азовському морі – як перший крок, і деескалацію по інших напрямках», – наголосив Президент.

Читати далі