Турчинов щодо заяви Путіна про необхідність ведення Україною переговорів з кремлівськими маріонетками

«Є тільки один шлях виконання Мінських угод, про які постійно згадує Путін, – припинення військової агресії та звільнення української території від окупаційних військ та російської зброї», – сказав Олександр Турчинов.

Читати далі

HELGI`s NEWs – 15.11.2018

Яка основна помилка російської стратегії в Україні? Московіти за сталою традицією екстраполюють свою психологію на українців, вважаючи, що кремлівські посили можуть спонукати наших людей вибрати собі владу, яка буде лояльною до Москви.

Читати далі

Убытки от коррупции = убытки от моратория на продажу земли

Когда вы слышите возгласы про борьбу с коррупцией, знайте: речь идёт про вполне конкретные деньги. Про те же, что лежат и в рынке земли. И то, что вам полощут мозги борьбой с коррупцией и умалчивают про рынок земли, который в абсолютных деньгах стоит столько же, означает только одно. Никто из говорящих не хочет победы над коррупцией. Никто из говорящих не хочет, чтобы в бюджет попали деньги. Всех интересуют только ваши голоса. Больше ничего.

Читати далі

Турчинов передав військову техніку та зброю військовим на «Київському бронетанковому заводі» (фото, відео)

Українські військові отримали 70 одиниць озброєння та військової техніки, зокрема, модернізовані танки Т-72, нові БТР-3, високоточні протитанкові комплекси «Стугна-П» та «Корсар», мобільну РЛС кругового огляду «Дельта», новітні броньовані автомобілі «Варта» та «Новатор», а також 82-мм міномети українського виробництва.

Читати далі

Кабмін закликав правоохоронні органи не стати інструментом в руках олігархів у боротьбі з державою

Нещодавно у ЗМІ була розповсюджена неправдива інформація щодо можливого зловживання владою та службовим положенням з боку колишнього керівництва Уряду та Міністерства юстиції у рамках придбання юридичних послуг для представництва держави України за позовами міноритарних акціонерів ПАТ «Укрнафта» в Арбітражному інституті Торгової палати м. Стокгольма (Швеція).

Читати далі

ЦВК попереджає: дочасна агітація – поза законом

ЦВК не має юридичних інструментів щодо заборони дочасної агітації. Але нагадує, що вона є частиною суспільних правовідносин, яка регламентується не юридичними, а моральними нормами. Подібні факти не залишаються поза увагою громадянського суспільства та міжнародних партнерів України. Тому можуть негативно вплинути на формування оцінки майбутнього виборчого процесу в цілому.

Читати далі

Земля та Юля

Тимошенко в Запоріжжі сфотографувалася зі своїм протеже, чиновником, який оформив на членів своєї родини кілька десятків земельних ділянок в області. І це наштовхнуло мене на думку, що підтримка нелегального землеволодіння та доходи з нього і є одним зі стовпів існування партійної структури так званої “Батьківщини”.

Читати далі

Гнапокандидат зря обливался какулями под Полтавой

И тут выходит директор East Europe Petroleum и говорит, что Фукс никакой не владелец, а Полтавская область уже давно получила в бюджет свыше 10 млн социальной помощи. И говорит, что это даже легко проверить, если кто хочет. Но никто не хочет, потому что так гораздо удобнее накидывать на Порошенко, который, как мы помним, вкрав надра. «Набрось на барыгу — выиграй выборы!» уже давно стало девизом у половины нашего кандидатника.

Читати далі

Истории со Смелой и Кривым Рогом не только о Фирташе, но и о нас с вами

Перебороть себя и, вместо обсуждения за новогодним столом Гройсмана, узнать время приема родного депутата или мера, или провести параллель между выборами, маршрутками и теплом в домах пока трудно. Еще нескоро люди смогут запомнить, что та бумажка, которую ты, не глядя, подмахнул и бросил в урну, может поиметь тебя в зад спустя три года.

Читати далі

У Києві поліцейські встановлюють зловмисників, які кинули пляшки з запальною сумішшю у двері Андріївської церкви

Внаслідок події постраждалих немає, загоряння не сталося. Охоронці намагалися затримати зловмисників, однак вони застосували газові балончики і втекли. За вчинення правопорушень зловмисникам загрожує до десяти років позбавлення волі.

Читати далі

«Де б ти не був – вшануй!» – нове відео до Дня пам’яті жертв Голодомору (відео)

Це перше відео із серії, яке розроблене спеціально до 85-тих роковин Голодомору. Усі ці ролики об’єднує символічне гасло «Ми пам’ятаємо! Ми сильні!». Важливо підтримувати традицію пам’яті, і тому основне завдання цього ролика – показати модель поведінки, як кожен може долучитися до вшанування пам’яті жертв Голодомору.

Читати далі

Викрито вандалів, які 31 липня зухвало зупинили електричку у Києві та закидали камінням пасажирів (фото)

Вандали протримали електричку між станціями майже півгодини у той час, коли у вагонах перебували не тільки дорослі, а й діти. Крім того, коли пасажири почали робити хуліганам зауваження, в них полетіли каміння та був застосований сльозогінний газ. Злочинцями виявилися 20-24-річні мешканці міста Києва. За вчинене молодикам загрожує від 3 до 7 років позбавлення волі.

Читати далі

Юліє Володимирівно, є купа ідей щодо наведення порядку в країні!

Юля Володимирівна, безкоштовний газ, то все фігня. Пообіцяйте, будь ласка, забезпечити стабільний кльов на рибалці, і у Порошенка не буде жодного шансу на виборах.

Читати далі

Рука Москви та Незалежність. Це вже було

До влади рвуться особи, пов’язані з Москвою. І в історії України таке вже було. Тоді прихід до влади таких осіб призвів Україну до зникнення з мапи світу, а українців – до Голодомору, ГУЛАГу та 1937 р. Що ж сталося у нашому минулому?

Читати далі

Завтра у Вашингтоні Клімкін і Помпео поговорять про стратегічне партнерство

Головною метою візиту є проведення 16 листопада інавгураційного засідання оновленого формату Комісії стратегічного партнерства Україна – США. Захід пройде під спільним головуванням глав зовнішньополітичних відомств України і США. Під час візиту заплановано інтерв’ю П. Клімкіна американським ЗМІ.

Читати далі