“Усталость от України” – такий же пункт пропаганди Кремля

Мабуть, ніхто не зможе назвати країну, яка б втратила від союзницьких відносин з США, – Західна Європа по “плану Маршалла” швидко відновилася після руйнівної Другої світової, азіатські “тигри” зробили свій прорив, країни Балтії та Східної Європи в рази підняли рівень своєї безпеки та економіки багато в чому завдяки американським інвестиційним та безпековим програмам.

Читати далі

Ви – не євробляхарі. Ви – звичайні совкобляхарі

Бляхери шантажують не владу. Бляхери шантажують суспільство. Всіх нас. Тому що за них платитиме не Гройсман чи депутати. За них будемо платити ми всі. Кожен чесний платник податків змушений буде взяти на утримання зубожілого бляховода. Старим не піднімуть пенсію, дитині не відремонтують школу, не зроблять нову дорогу, не покращать забезпечення армії. Бо люмпен не бажає платити, за нього мусять платити інші.

Читати далі

Земной шарик становится меньше, или мы растём?

Я вообще с трудом это всё в голове укладываю. Ещё 20 лет назад Европа для меня была только в журналах, откуда наши мамы выкройки платьев передирали, а теперь я могу за несколько евро слетать на выхах в Стокгольм, замёрзнуть там и вернуться обратно.

Читати далі

Чим би активіст ні тішився

Перше правило виживання активіста – не потрапляй на очі прокуратурі, бо там (уявляєте?!) працюють.

Читати далі

Разбираем ферму троллей?

Используя недостатки в системе коммуникации владельцев ботофермы, мне удалось проникнуть и посмотреть на неё изнутри. Просматривая скриншоты, на которых я попытался раскрыть контекст, подумайте о том, насколько критично следует относиться к различным инфоповодам, касающимся политики и репутации каких-либо известных персоналий.

Читати далі

Оппо раскололся на Медведчуковских и Ахметовских официально

С одной стороны, раскол всегда ослабляет, и это плюс. А с другой, это означает, что Москва укрепилась настолько, что позволяет себе не группироваться в единый кулак, а дробиться на части. Башни Кремля даже официально идут на наши выборы разными колоннами.

Читати далі

Захід – це не завжди цінності та стандарти, це дуже часто безпринципність і корупція

Керівником Інтерполу хочуть призначити якусь свинопсіну. І тут вже навіть не важливо, чи призначать його, чи ні, сам факт ігнорування загроз, сам факт, що свинопсіну можуть призначити, що допускається й серйозно обговорюється такий варіант – це дніщє.

Читати далі

Сражение лоукостеров за Украину

Мне, советскому человеку, просто не верится, что путешествия по Европе становятся обычным повседневным и даже банальным времяпрепровождением. Пожалуй, после админреформы, лично для меня, это второе по значимости событие, которое пришло к нам с Майданом и нынешней властью. Я редко кого-то хвалю, но, в данном случае, просто огромное спасибо за эти изменения в стране.

Читати далі

Велике інтерв’ю адмірала, командувача ВМС ЗСУ Ігоря Воронченка 5 каналу (відео)

Чому “Веспа” – це родичка “Лані”, але не “Лань”? Чому фрегати Олівер Перрі – це не чарівна паличка і, взагалі, справа не швидка? Чому майбутнє морської піхоти – це далеко більше, аніж просто морська піхота? А також перший “вихід в люди” стратегії розвитку ВМС до 2035 року.

Читати далі

А давно “человек Авакова” стал “порохоботом”?

Советник Авакова выходит со смелым заявлением, которое вызывает оторопь у всех людей доброй воли вне зависимости от пола, возраста, роста и веса. УНИАН Коломойского заявляет, что советник Авакова – порохобот, и трактует это заявление как президентское. Рисует фотожабы бордов Порошенко, а почему-то не Народного Фронта. Одноходовая схема, лишний раз закрепляющая сотрудничество Авакова и Коломойского против Порошенко.

Читати далі

Більшовизм головного мозку

Скажіть, якщо Україна поставить рекорд зі збирання зерна, чи означає це, що врожай аграріїв мусить бути відданий народу, аби зменшити ціни на хліб? Видобуток газу в Україні виріс до чотирирічного максимуму – до 59 мільйонів кубометрів на добу. Який висновок з цього робить вітчизняний зраднюк?

Читати далі

Наступні вибори – це не про ЄС і НАТО, це про гречку

Дивує те, що про виправдовування корупції та крадіжок говорять ручні журналісти олігарха Коломойського, щодо якого судом (в т.ч. міжнародним, Лондонським), поважними міжнародними організаціями ДОВЕДЕНІ факти розкрадання державного майна та коштів вкладників ПриватБанку, які вимірюються МІЛЬЯРДАМИ ДОЛАРІВ.

Читати далі

Робоча поїздка Президента до Черкаської області (фото, відео)

«Але не всі зрозуміли, що нові можливості (децентралізації – ред.) збільшують відповідальність. На Київ вже точно кивати не вийде. Спробуєш займатися політиканством, спробуєш займатися популізмом… Замість того, щоб захищати інтереси людей, бігати з прапорами, нічого в тебе не вийде. Громада дасть належну оцінку злочинній бездіяльності», – сказав Глава держави.

Читати далі

Петро Порошенко провів зустріч з керівництвом авіакомпанії Ryanair (фото, відео)

«Доступні квитки є яскравою демонстрацією того, що краще один раз побачити Євросоюз, краще один раз переконатися в перевагах європейського напрямку, яким зараз розвивається Україна, ніж сто раз почути російську пропаганду про те, як там все погано», – сказав Глава держави.

Читати далі

Президент привітав посилення допомоги з боку ЄС на соціально-економічний розвиток українського Приазов’я

Президент висловив вдячність країнам Європейського Союзу за підтримку України в протидії російській агресії. «Вперше Рада ЄС обговорила питання агресивних дій Росії в Азовському морі. Вдячний за схвалення ініціативи щодо посилення допомоги з боку ЄС на соціально-економічний розвиток українського Приазов’я», – підкреслив Глава держави.

Читати далі