Чергова сенсація недорогеньких

Суспільство має виробити імунітет до таких інформаційних атак, бо пропаганда діє лише на “дітей розумом”, полюбуйтеся на таких в “новоросії”.

Читати далі

В наш час зміст слів нівелювався

Великі гуманісти Махатма Ганді та Мартін Лютер Кінг мабуть були б дуже здивовані, коли б дізнались, що їх в одному ряду з собою поставила видатний популіст Юлія Тимошенко. А наш символ незламності Левко Лук’яненко, добиваючись незалежності своєї країни, точно не вважав себе популістом, бо мислив не категоріями “жоден танк не повинен завестися” та “зубожіння”.

Читати далі

Звернення Президента до українського народу та українців у світі у зв’язку з Днем пам’яті жертв голодоморів

Петро Порошенко закликав український народ, усіх українців у світі у День пам’яті жертв голодоморів запалити свічку та вшанувати хвилиною мовчання мільйони загиблих. Ми пам’ятаємо, і ми сильні.

Читати далі

Новини дня. 22 листопада 2018 року

Поки російський КамАЗ зупинив конвеєр, українська корпорація Богдан презентувала свій перший електричний вантажний автомобіль, який може проїхати 220 км та має вантажопідйомність у 27 тонн.

Читати далі

Президент України провів зустріч із Президентом Словаччини (фото, відео)

Під час Президенти України та Словаччини обговорили питання економічної співпраці та скоординували позиції щодо недопущення будівництва політично вмотивованого російського проекту «Північний потік-2». Також домовилися прискорити процедури отримання міжнародних дозвільних документів для початку роботи міжнародного аеропорту «Ужгород».

Читати далі

Президент зустрівся зі студентами Київського національного торговельно-економічного університету (фото, відео)

«Ми маємо спільно все зробити для того, щоб не допустити реваншу, бо гібридна війна, яку веде проти нас Російська Федерація означає не тільки наступ на фронті, не тільки терористичні атаки терористів, які підготовлені в таборах Бєлгорода, Курська, Ростова. А це означає підрив України з середини п’ятою колоною, гасло якої: «Зрада. Все – кінець. Все пропало. Нічого не зроблено», – сказав Президент.

Читати далі

Сьогодні вісім разів ударив Дзвін пам’яті…

При кожній думці чи фразі, що війну могли закінчити раніше, якби пішли в наступ, а не це перемир’я – дивіться на ці колони! Пам’ятайте про їхній подвиг і не вимагайте збільшення смертей… Вісім полеглих у бою проти російських військ має пам’ятати сьогодні Україна. І вона пам’ятає. Ми пам’ятаємо. І не забудемо. Слава загинувшим воїнам! Слава ЗСУ! Слава Україні!

Читати далі

Почувствуйте разницу

Изменения, которые были вчера внесены в Конституцию по инициативе Порошенко – это не популизм. И тем более не предвыборный пиар Порошенко. И уж совсем не личные хотелки.

Читати далі

Зради і перемоги тижня. 9 – 15 листопада 2018 року

Щоразу по п’ятницях – зрадатижня_перемогатижня. Розглянемо події 9 – 15 листопада 2018 рр. ЗРАДА Криворізька міська рада оголосила вимушені канікули

Читати далі

Боріться за голоси тих, хто вагається

Дуже велика частина виборців не визначились. За їхні голоси боротьба. Завдання недорогеньких соціологів – сформувати думку таких виборців: переконати у тому, що Тимошенко переможе, та переконати потенційних виборців ПП, що він програє, тому нема сенсу за нього голосувати. Боріться за голоси тих, хто вагається, та не витрачайте час на відвертих сектантів.

Читати далі

Тест на совковое иждивенчество и постсовковое евробляхерство

Простой тест. Есть сферическая страна в вакууме. Коррупция нулевая. Акцизом обложено приблизительно все: даже чай, минеральная вода и шоколад. Налоги на наследство, недвижимость и пассивные доходы адовые. Мне интересно знать, сколько украинских нєпманов уехало б из страны, узнав о таком понятии как “необлагаемый налогом лимит на подарки детям”? А в той самой сферической стране такое понятие существует, но уехать из нее почему-то никто не рвется.

Читати далі

Президент підписав закони про авто на “євробляхах”

«Дали 50% знижку, якщо ти швидко це зробиш. Легалізуй машину, а головне – закрийте кордони для контрабандистів, збільшіть відповідальність, навчіться жити у цивілізований державі. А ще важливо, що кожна копійка, яка буде заплачена так званими «євробляхерами», піде українському пенсіонеру, напряму в Пенсійний фонд», – підкреслив Глава держави.

Читати далі

Рада о шостій ранку ухвалила законопроект “Про державний бюджет України” на 2019 рік

Законом встановлено у 2019 році мінімальну заробітну плату: у місячному розмірі: з 1 січня – 4173 гривні; у погодинному розмірі: з 1 січня – 25,13 гривні.

Читати далі

HELGI`s NEWs – 22.11.2018

Порошенко зажадав від ВР невідкладно розглянути зміни до Конституції щодо європейської та євроатлантичної інтеграції. Є 311 голосів “ЗА”! Таки бачу, що наш курс незворотній, і це чудово! 🙂

Читати далі

Предсказания сбываются!

Сегодня встретил знакомого мага, волшебника, предсказателя астрологовича и такое всякое чародейное. Обучался у Гендальфа Дамблдоровича. Семь раз смотрел все серии про Гарри Поттера. Лично знаком со стариком Хоттабычем и когда-то водил шашни с Бастиндой. В общем, чувак серьезный. Сейчас специализируется виключно на выборах. Говорит, платят за каждое слово. Так вот, он говорит…

Читати далі

Виступ Президента у Верховній Раді про зміни до Конституції щодо курсу на набуття членства України у ЄС і НАТО

«Фіксуючи в Конституції обов’язковість курсу на вступ до НАТО, на вступ до Євросоюзу, ми посилаємо меседж і до Москви: ми розстаємося, остаточно та безповоротно. Росія як країна-агресор не має та не матиме вето на наш вступ ані до НАТО, ані до Європейського Союзу. І ні в кого не буде, бо це суверенне право України як країни, яка впевнено йде своїм шляхом», – Петро Порошенко.

Читати далі