Чи є різниця між Самопоміччю та БЮТ?

Самопоміч нічим не відрізняється від БЮТ. Нічим принциповим, окрім того, що її представники не мали можливості керувати державою. І слухаючи ту муть, яку вони несуть, Слава Богу, що не мали. Тому так, українці хочуть справжніх реформ, а не повернення старих схем. Українці хочуть більшого ніж є зараз. Але як БЮТ, так і Самопоміч, як Тимошенко, так і Садовий до цього відношення не мають.

Читати далі

Як бідному нардепу реалізувати зудящій патріотизм

М. Найем по простоті душевній заявляє претензії на “високую должность в правоохранітєльной сістємє”, мовляв, це допоможе йому “сдєлать больше і рєалізоваться”, бо в нардепах мало повноважень і шо-то нє то.

Читати далі

Імітація суспільної підтримки

Користуючись нагодою хотів би привітати “патріотично налаштованих” стриян, галичан, які вчора слугували підставками для Йулі. Ото коли будете розказувати за те, що ви патріоти, розказувати, як продають ідеали, то гляньте на вчорашні фотки, як ваші сусіди продавалися за 100 грн.

Читати далі

Удивительные совпадения, ведущие к нашей Победе

Что там они подписывали, кто знает. Чего они там улыбаются, кто догадается. И почему они сегодня на этом заводе, и к чему эта фотография на фоне ударного БПЛА? Я не эксперт. Я могу лишь строить предположения, могу лишь делиться наблюдениями.

Читати далі

Дві доби з Президентом. Анталія

От Константинополя до Анталии лететь около 50 минут. За это время необходимо успеть пообедать, привести мысли в порядок и хоть немного расслабиться. Впереди торжественная встреча Президента и официальное открытие Консульства Украины в Анталии, посещение центра культуры украинской общины, еще несколько встреч.

Читати далі

Офіційний візит Президента України до Туреччини. День другий (фото, відео)

Президент України відвідав виробництво потужних безпілотників компанії Baykar Makina та взяв участь у відкритті Консульства України в Анталії.

Читати далі

Зради і перемоги тижня. 26 жовтня – 1 листопада 2018 року

Цього разу із запізненням, вибачте, зрадатижня_перемогатижня Розглянемо події 26 жовтня – 1 листопада 2018 рр. ЗРАДА Міністр інфраструктури України Володимир

Читати далі