День, когда началась история украинского рассвета

Украина проснулась и заговорила, подкрепляя свои действия обильными затрещинами всем, кто привык видеть её спящей. Но кто сказал, что Украина не может заснуть опять? Я посмотрел результаты соцопросов. Я вижу, что история рассвета может закончиться плавным закатом. Я только надеюсь, что безмозглых лягушек в стране не так много, чтобы определить её судьбу.

Читати далі

Что для меня Майдан?

Это когда я впервые в жизни осознала себя частью большого народа, который устал быть терпилой и бросил кирпич в охреневшую морду. Это когда нам не простили такой дерзости в одной стране по соседству. Это когда жизнь разделилась на «до» и «после». И теперь у нас два варианта всего. Идти вперёд, минируя за собой поля. Или снова опустить глаза в пол и стать в привычное стойло. Выбирай.

Читати далі

Про День Гідності та Свободи без пафосу

20 лютого 2014-го ці хлопці, ризикуючи власними життями, рятували від смерті людей, яких розстрілювали снайпери на Майдані. П’ятеро львів’ян назвали «янголами Інститутської». Після цього кожен з них пішов захищати Україну на сході, протистоячи російській агресії. Саме завдяки таким, як вони, тисячам героїв ми не потрапили в московське рабство, ми живемо та розвиваємося в своїй державі.

Читати далі

Евробляхеры. Напасть, черт возьми

Тачку свою вы не растаможите. А главари ОПГ будут жечь раз в месяц по Ренж Роверу и показывать вам, как они чисто по-пацански держат слово. А вам-то что от этих сдержанных слов? Ваша машина по-прежнему вне закона. И будет вне закона всегда. Потому что вас обманули.

Читати далі

Доказательство теоремы «НнВК – не отстой» от противного

Давить на Раду текущего созыва надо продолжать. Очевидно, что цивилизованные методы они не понимают. Значит, надо рассматривать менее цивилизованные. Благо, мы на примере евробляхеров своими глазами увидели, что, оказывается, можно легализировать нелегальное, если уметь создавать достаточно большие проблемы всем вокруг.

Читати далі

Робоча поїздка Президента до Житомирської області (фото, відео)

Петро Порошенко на Житомирщині відвідав центр підготовки Десантно-штурмових військ ЗСУ та привітав військових з Днем ДШВ, був присутнім на тактичному навчанні під час відпрацювання дій по захвату переправи та ведення бою десантно-штурмовим підрозділом, вручив державні нагороди українським десантникам. Також Президент відвідав ПАТ «Укрпошта» на Житомирщині та ознайомився з роботою «Обласного медичного центру вертебрології і реабілітації» Житомирської облради.

Читати далі

Президент вніс до Верховної Ради зміни до Конституції щодо перейменування Дніпропетровської області

Метою законопроекту є перейменування Дніпропетровської області для унеможливлення дальшого використання у назві області символіки комуністичного тоталітарного режиму.

Читати далі

Игра в длинные шахматы

Один из самых одиозных олигархов Украины, который почему-то с недавнего времени не проживает на территории нэньки, в одном из своих интервью заявил «Якщо Порошенко знову стане Президентом, піду на пенсію». Странно! А шо такое?

Читати далі

КорупцЮля

Варто мені почути про корупцію, як пам’ять навертає на цілком певного політика жіночої статі. Якби з корупції в Україні проходили чемпіонати, цей політик обов’язково була би головою журі.

Читати далі

Звернення Секретаря РНБО України Олександра Турчинова з нагоди Дня Гідності та Свободи

«Ми, українці, завжди перемагаємо, коли єднаємось, і програємо, коли дозволяємо чварам та внутрішнім конфліктам нас розділити. Ми інколи навіть не усвідомлюємо, на що здатні, об’єднавшись! Головне зараз – віра у себе, у свої сили, і готовність незважаючи ні на що йти вперед обраним шляхом – шляхом свободи, демократії, верховенства права, економічного розвитку та зміцнення нашої країни!» – Олександр Турчинов.

Читати далі

Рада Європи надала позитивний Висновок щодо законопроекту №9055 «Про адвокатуру та адвокатську діяльність»

Як зазначають експерти Ради Європи, законопроект вдосконалює структуру органів адвокатського самоврядування, визначення конфлікту інтересів, розширює форми здійснення адвокатської діяльності, збалансовує підходи до дисциплінарної відповідальності та зменшує ризики зловживання з боку дисциплінарних органів.

Читати далі

Петро Порошенко провів зустріч з Головним виконавчим директором компанії Wizz Air Джозефом Вараді (фото, відео)

«Сам факт повернення Wizz Air, сам факт прийняття рішення в реакції на реформи, які відбулися в Україні, є не просто надання додаткової можливості для українців подорожувати за невисокими цінами до основних європейських країн, але й підтримка України у наших європейських прагненнях», – сказав Глава держави.

Читати далі

Президент разом з дружиною вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні (фото)

Президентське подружжя встановило лампадки до Хреста на місці загибелі Героїв Небесної Сотні та вшанувало їх пам’ять. У церемонії також взяли участь Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман та Голова Верховної Ради України Андрій Парубій.

Читати далі

Новим Президентом Інтерполу обрано Кім Чон Яна з Республіки Корея (фото)

Представник Республіки Корея Кім Чон Ян обраний новим президентом Інтерполу строком на два роки. За результатами голосування він набрав 62,3% голосів, в той час як представник Росії отримав 37,7%.

Читати далі

Нефть обвалилась…

Что происходит? Ничего особенного. После небольшого отката возобновляют наступление американский сланец, американский сжиженный газ, эпоха переизбытка углеводородов, возобновляемых источников энергии и… однополярный мир.

Читати далі

Президент привітав інформаційне агентство «Укрінформ» зі сторічним ювілеєм (фото, відео)

«В теперішній ситуації «постправди» Україні разом з усім демократичним світом доводиться боротися буквально за кожен факт, за справедливу оцінку, за кожну правдиву інформацію, за право громадян отримувати цю правдиву, достовірну й об’єктивну інформацію», – наголосив Глава держави.

Читати далі