Почему вам не нравятся активисты и политики

Он не от природы привлекательный, а наоборот. От природы он страшный, но научился быть красивей нормального. Тут в общем-то только одно средство. Не слушайте его, не смотрите на него, не спорьте с ним. Отложите подальше и смотрите на дела. Если результат дел вас устраивает – это полезный псих. Если результата нет – это вредный псих, опасный.

Читати далі

Марина Порошенко презентувала освітню програму навчальної дисципліни «Інклюзивна освіта» (фото)

Мета програми – створення умов для розвитку інклюзивної освіти в Україні на основі оволодіння педагогами компетентностями у сфері міжнародного та європейського законодавства про інклюзивну освіту. А також – у контексті організації та управління інклюзивною освітою, знаннями й діагностичними уміннями щодо психолого-педагогічного супроводу дітей з особливими освітніми потребами в інклюзивному освітньому середовищі.

Читати далі

Московии вздумалось провести выборы!

Дескать, незаконно вооруженные правительствы дыры и лыры надо как-то немножко узаконить. А то даже бродячие собаки их не уважают и норовят при случае поднять заднюю лапу. И носятся же московиты с этими выборами наче Крупская со своей девственностью. Сами себе рассказывают о том какими они теперь вдруг станут настоящими, а значит в ООН примут и пользоваться кулером разрешат…

Читати далі

Вы всё ещё им верите?!

Каждый раз, читая подобные отчеты, я поражаюсь даже не тому, как “изящно” они проворачивали сделки и аферы. И даже не тому, что они практически все вышли сухими из воды. Я даже не наглости всех этих махинаторов поражаюсь, которые сейчас о какой-то своей честности с билбордов вещают. Я поражаюсь тому, что им верят.

Читати далі

Томос про автокефалію церкви дається не церкві, а державі

Крім серйозної перемоги саме у церковному питанні, Томос – це важлива геополітична перемога у війні з Заліссям. Спочатку вони наступали, а ми навпаки. Зараз ми успішно тримаємо оборону. Незалежна Українська Церква – це перша успішна наступальна операція проти Росії. Безумовно, будуть й інші. Але ця, що дуже важливо, буде без крові та на віка. Томос неможливо відмінити. І слава Богу, що в нашого Президента не забракло пороху одержати цю епохальну перемогу.

Читати далі

Фейкометы под знаменем мессианства

Законодательное исключение ответственности за клевету не привело к расцвету свободы слова, как предполагалось. Оно привело к свободе лжи и к превращению информационного поля страны в тотальный рынок заказухи. Это было плохое решение, а плохое решение надо исправлять. Исправлять, если не хотим распространения опыта Донбасса на всю страну. Не хотим повторить то, что сделало с Донбассом безнаказанное распространение лжи, умноженное на желание в нее верить.

Читати далі

Робоча поїздка Президента України до Фінляндії. День другий (фото, відео) (оновлюється)

У рамках візиту Глава держави вчора виступив на розширеному Саміті Європейської народної партії, зустрівся з Президентом Фінляндії Саулі Нііністьо та Предстоятелем Фінляндської православної церкви Архієпископом Левом. Сьогодні передбачено зустрічі з Президентом Європейської Ради Дональдом Туском, Прем’єр-міністром Хорватії Андреєм Пленковичем, Віце-Президентом Єврокомісії Валдісом Домбровскісом та іншими лідерами інституцій і держав-членів Європейського Союзу.

Читати далі

Кабмину не до ветеранов?

Война — это не только фронт и его потребности. Это еще и тыл. Это потребности тех, кто войну уже прошел, кто из категории «боец» перешел в категорию «ветеран», кто был ранен, кто получил инвалидность, а также потребности их семей. Очень часто нерешенные. Как только мы перестанем защищать воинов в тылу, очень скоро на фронте нас самих защитить будет некому.

Читати далі

Піар-шоу на смерті

Людина, яка привела до влади Портнова та Лозінського, людина, через бездіяльність якої загинуло троє рятувальників в Грибовичах, вимагають політичної відповідальності керівників правоохоронних органів, коли знайдені виконавці та організатор. Парасюк танцює на костях, звинувачуючи в смерті Порошенка, розказуючи про якусь систему, яка вбила Гандзюк. Нагадую, Гандзюк вбили ваші “побратими”, з якими ви разом стояли на редутах колоРади, а не якась віртуальна система.

Читати далі

Тепла багато не буває. Це закон. Принаймні на війні

Сьогодні у мене небайдужі люди цікавилися, чи потрібні досі буржуйки на передовій? Маю на увазі, волонтерські. І чому? Держава ж забезпечує? І якщо потрібні, то які? Чому волонтерські буржуйки завжди приймають з радістю, а буває, що й просять?

Читати далі

HELGI`s NEWs – 07.11.2018

6 листопада відбулись проміжні вибори до Конгресу США. Трамп вже визнав поразку у Палаті представників. Проте його партія зберігає більшість у Сенаті. Сьогодні американський президент опинився у ситуації, що створила новий запобіжник його непередбачуваності – він більше не матиме безумовної підтримки в Конгресі. Натомість опозиція отримала вірний шлях блокування будь-яких ініціатив Трампа.

Читати далі