10 хороших новин 01.03.2023

Валентина Емінова

✔ Непереможна українська армія відбила 85 атак копрокадаврів на Куп’янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Шахтарському напрямках. Крилаті козаченьки і суворі ландшафтні дизайнери набили 17 скупчень лаптів, 2 склади боєприпасів і 2 РЕБки та уронілі орлана.

✔ У Криму щось гучне ї*анулося по Бахчисараю, у районі складів військової частини, що забезпечує логістику 22-го армійського лаптєногого корпусу ЧФ РФ, який воює на Донбасі 😈.
Фотодоказів поки немає, але версія кримських макак про те, що це розганявся надзвуковий літак, мені подобається. Так розганявся, що у трьох містах вата обсиралася, а лапті залишилися без палива. Політайте ще.

✔ До речі, про політати. По аеродрому в Мелітополі теж щось нормально так гупнуло. Лаптям, які готуються до наступу у цьому напрямку, такі прильоти дуже роблять нерви.

✔ Відірвемося ненадовго від бавовни – естонці на телемарафоні зібрали майже 5,5 млн грн або понад €135 000 для української тактичної медицини.

✔ Хоча нє, така бавовна, що просто неможливо відірватися 🥳. Це фура з БК в окупованій Кадіївці підірвалася, від землі відірвалася, а від супроводжуючих її лаптів відірвалися ручки і ніжки. А без них, на відміну від голови, вони вже воювати не можуть.
Вибачте за каламбур рівню середньої школи, я не втрималася.

✔ На військовому аеродромі в Єйську внаслідок атаки дронами – пожежа і вибухи. Місцева влада заявила, що це у них «ученія», тож вони самі колошматять свої літаки. От вже ці російські червоні лінії, все розтягуються і розтягуються 😊.
Ну а з іншого боку, правильно, чим не ученія? Вчимо ї*аньків потроху, як не чинити нам опору 😈.

✔ Розвідка опять поламала лаптям радіо і телебачення, тільки тепер крутять повітряну тривогу замість звернень Буданова. Тривоги ці простєйшиє якось більше бояться, особливо в Криму і Білгороді.
Білгород і Крим, до речі, не дарма про тривогу папєрєджували 🤣.

✔ Дерадянізація і депушкінізація. У Києві вулицю імені радянського маршала Рибалка перейменували назад на Ростиславську.
«Київський музей Пушкіна» називатиметься «Садиба на Кудрявці», а «Музейно-виставковий центр сучасного мистецтва» – «Музейно-виставковий центр». Про це повідомляє Київська міська військова адміністрація.

✔ Наша постійна рубрика «горящая росія». У Туапсе горіла господарська будівля на території нафтобази «Роснефти», та лунали вибухи неподалік казарми лаптів. Очевидці перед цим бачили дрони.
Ще один дрон впав у Підмосков’ї, поряд із об’єктом «Газпрому».

✔ Загалом на росії так пересрали через ці кілька атак дронами, що навіть закрили тимчасово пітерський аеропорт Пулково, оголосили про якійсь невідомий об’єкт у небі, підняли винищувачі, розвернули назад всі цивільні рейси з москви. Правда, потім швидко оговталися і заявили, що це також були учєнія.

Пам’ятайте, брак русофобії шкодить майбутньому. 😉

Автор