Що у Путіна на думці, то у Медведєва на язику

Те, що мета Росії – відновлення імперії, і що задля цього вона не зупиниться ні перед якими, навіть найбільш лиховісними злочинами, ми знаємо дуже гарно. Дякуємо, Медведєву що відкрито це підтвердив. Цей текст тепер можна показувати всім, хто має ще бодай якісь ілюзії щодо Росії. 

Читати далі

Заява Асоціації родин захисників «Азовсталі» щодо визнання полку «Азов» терористичною організацією в рф

«У цій війні тільки росія є країною, що спонсорує тероризм. Саме ця країна вбила десятки тисяч мешканців міста Маріуполь, зруйнувала його вщент, забравши у міста будь-яку можливість нормально існувати в найближчому майбутньому. Саме росія здійснила терористичний акт відносно полонених захисників «Азовсталі» в Оленівці – тих героїв, яких росіяни не могли знищити у рівному бою в Маріуполі, беззбройних і беззахисних. Стратила тих, кого просто не змогла перемогти. Країна-терорист рф має понести відповідальність за всі свої злочини проти українського народу. А збіговисько старих маразматиків та дегенератів, які називають себе верховним судом, має постати перед міжнародним трибуналом» – йдеться у заяві рідних і близьких героїв «Азовсталі».

Читати далі

Фейк про ботоферму – це політичне замовлення, яке розхитує єдність в умовах російської агресії – заява «ЄС»

«Європейська Солідарність» категорично спростовує брудні чутки про нібито причетність партії та її лідера до проросійської ботоферми, про викриття якої повідомила СБУ. Наша партія не потребує ботоферм, бо має величезну кількість реальних прихильників зі своїми цінностями та поглядами. У них є право навіть в умовах воєнного стану ставити питання до влади. Але партії вистачить сил і витримки, щоби не піддатися на провокації, не зірватися у вир згубного протистояння доти, доки всі разом ми не переможемо путіна.

Читати далі

«95 квартал» і телемарафон мають нести відповідальність за наклеп і підрив єдності під час війни (відео)

«95 квартал» в ефірі загальнонаціонального телемарафону того самого дня, коли ми дізналися про страту азовців у Оленівці, поширив відвертий наклеп проти п’ятого Президента Порошенка, який спрямований на руйнування внутрішньої єдності в країні в умовах війни. Про це на брифінгу повідомили адвокати Порошенка. У зв’язку з цим адвокати подають низку запитів, хто і за чий кошт виготовляє цей телепродукт. Адвокати наголошують, що йдеться про підготовку відповідних судових позовів.

Читати далі

Чому Пелосі літала на Тайвань?

Ми вигрібли до третини світових запасів боєприпасів по цілому ряду номенклатури. США та Європа просто не потягнуть ще однієї війни розміром з нашу. Тому США роблять все для того, аби ще однієї війни не було.

Читати далі

Робоча поїздка Петра Порошенка до Черкас (фото, відео)

Петро Порошенко у Черкасах зустрівся з активістами волонтерського центру, який підтримує родини наших воїнів та переселенців, а також сім’ї з маленькими дітьми. Порошенко разом з депутатами від «Європейської Солідарності» привіз у волонтерський центр чергову партію допомоги. Черкаська команда «ЄС» разом з волонтерами регулярно відправляє гуманітарні вантажі у Миколаїв та Харків. «Це вже такі сталі зв’язки, коли і продуктові набори, і дитячі товари, медичні товари відправляються харків’янам», – пояснює Порошенко. Також Петро Порошенко поспілкувався з містянами на вулицях Черкас. Як його зустріли черкащани – дивіться на відео. 😎 

Читати далі

Вісті з фронтів. 01.08.2022

На сьогодні особливих змін у обстановці на фронті не відбулося. Сторони активно готуються до активізації найближчим часом на певних напрямках та ділянках. Тому поточні новини для розуміння у загальному сенсі розвитку подій.

Читати далі

Санкції на часі. 02.08.2022

рф втратила в Україні більше техніки, ніж є на озброєнні кількох європейських країн, разом узятих. Ліквідація триває; санкції, тим часом, мають змінити «економічний баланс війни» на негативний і відправити рашистів на дно.

Читати далі