Фейк про ботоферму – це політичне замовлення, яке розхитує єдність в умовах російської агресії – заява «ЄС»

«Європейська Солідарність» категорично спростовує брудні чутки про нібито причетність партії та її лідера до проросійської ботоферми, про викриття якої повідомила СБУ.

Партія вітає зусилля спецслужби, направлені на реальний захист країни в інформаційному просторі, але засуджує будь-які спроби використовувати це питання для поновлення внутрішньополітичних конфліктів в умовах зовнішньої агресії, відсіч якій потребує суспільної єдності для перемоги над спільними ворогом.

І хоча в прес-релізі СБУ не має згадки, про яку саме політичну силу йдеться, синхронне посилання низки ЗМІ на одне й теж саме анонімне джерело, не залишає сумнівів, що прив’язка «Європейської Солідарності» до ботоферми є політичним замовленням з боку влади. Надто добре воно читається поміж рядків. Схоже, у боротьбі з путіним у них залишається чимало вільного часу, щоби організовувати кампанії проти Порошенка?

«Європейська Солідарність» – частина великого народного руху, який піднявся на захист країни. Вона гідно проявила себе на фронті і в тилу, у волонтерстві і благодійності. А Порошенко витрачає гроші не на п’ять тисяч сім-карт і мільйони фальшивих акаунтів, а на 11 бронетранспортерів, які цими днями перетинають кордон України. А ще – на 350 квадрокоптерів, які вже роздають у війська; сучасний комплекс дронів-розвідників «Посейдон»; сотні вантажівок та автомобілів-пікапів; багато іншого – від бронежилетів до бойових броньованих машин.

Чорний піар з боку влади – глибока образа десятків тисяч партійців, які беруть участь в обороні України.

«Європейська Солідарність» не потребує ботоферм, бо має величезну кількість реальних прихильників зі своїми цінностями та поглядами.

У них є право навіть в умовах воєнного стану ставити питання до влади. Але партії вистачить сил і витримки, щоби не піддатися на провокації, не зірватися у вир згубного протистояння доти, доки всі разом ми не переможемо путіна.

Джерело