Петро Порошенко передав чергову партію техніки на фронт (фото, відео)

Новий пікап Mitsubishi L200, а також радіостанції Motorola, 80 потужних генераторів вартістю майже 5,5 млн гривень, комп’ютерна техніка, шоломи, придбані коштом Фонду Порошенка та волонтерів ГО «Справа Громад», відправляються в одну з бригад. «Чим зараз живе Україна? Одним словом – контрнаступ. І кожен українець намагається зробити все, щоб підтримати Збройні Сили України. Ми віримо в успіх Збройних Сил!», – наголошує п’ятий Президент. Це ви допомагаєте армії. Це вам подяка. Це ви висмикуєте зі свого бюджету. Це ви – герої!

Читати далі

10 хороших новин 29.08.2022

Фіни продовжують знущатися з росіян і тепер приймають доки на туристичну візу тільки у чотирьох містах балалайні і тільки по понеділках. Вони ж люблять стояти у чергах – то в Зару, то до Макдональндса. Значить, і тут постоять.

Читати далі

Вісті з фронтів. 29.08.2022

Очевидно, що командування військ противника було “в темі” про початок найближчим часом наступу ЗСУ на Херсонсько-Бериславському плацдармі. Нині у штабах та на КП противника йде метушливе розмірковування та спроби аналізу того, що відбувається. Його командуванню доводиться вирішувати непросту дилему, що це було – або “початок чогось серйозного”, або “демонстративно-відволікаючі дії” перед якоюсь ще більшою “дупою”.

Читати далі

Санкції на часі. 30.08.2022

Початок контрнаступу ЗСУ на Півдні підвищує сподівання на швидше звільнення України від загарбників. Щоб вони не встигли оговтатись, удар має бути завдано і на санкційному фронті. Це прискорить рух рашистів на дно і отже – мир у Європі.

Читати далі