Военные коррупционеры попали под оптимизацию

Путин полностью замкнул на себя руководство росармией. Теперь этой коррупционной машиной верховный кремлевец рулит самолично, не полагаясь на генеральские прокладки. Это может означать, что ему выгоден крах шойгинцев в Украине. Армейцев обставили кадры ФСБ, сумевшие убедить Путина в рисках военного переворота. На коне сейчас именно ФСБ, собирающая компромат против армейских генералов, из которых сделают козлов отпущения за крах “СВО”. Опосля грядущей зачистки коррупционных силовиков Путин замкнет все денежные потоки на себе. Но едва ли это означает, что гнилая росармия станет воевать лучше.

Читати далі

Ющенко в інтерв’ю ВВС: «Настав час, коли треба заплатити велику ціну, але дати Росії по зубах»

В інтерв’ю ВВС третій президент України Віктор Ющенко розмірковує про те, як Захід роками стимулював агресивну політику Володимира Путіна, яка зрештою вилилася у війну в Україні. А також про те, чому перемога України у цій війні – неуникна.

Читати далі

Майбутньому колаборанту, торговцю батьківщиною

Людині, яка думає спритно продати совість і зробити кар’єру в Імперії московитів. Я знаю, що ти існуєш. Я бачив таких, як ти. З 2014 року я сидів з багатьма такими. Я пив з ними каву, я говорив їм: отаке майбутнє на тебе чекає. А вони кривилися і жеманились, бадьорилися, надіялися на краще. А я їм казав те, що і тепер. Тільки не кажи, що тебе не попереджали. Якщо ти хоч раз пореготав над подібним попередженням – ти вже був попереджений.

Читати далі

Вісті з фронтів. 27.08.2022 (відео)

Судячи з тематики питань, які мені сьогодні задавали під час включень на ТБ, всіх дуже цікавить саме 3-й армійський корпус зс рф. Тож сьогодні про нього більш детально: предісторія формування; з’єднання, частини, підрозділи та озброєння, які російському командуванню вдалося сформувати у складі корпусу. Про те, як усю цю “новозлагоджену” шоблу збирається використовувати командування військ противника, поговоримо завтра.

Читати далі

Санкції на часі. 28.08.2022

У цілому, росія проходить сценарій військової поразки, відомий з Кримської війни 1850-х, Японської війни 1904-05, І Світової до 1917 тощо. Недооцінка ворога, переоцінка себе, величезні втрати, економічний занепад швидко наближають нинішнє видання російської імперії до дна. На цьому тлі чим швидше і більше Україна отримає зброї, а росія – санкцій, тим швидше наступить розв’язка. Для таких змін Україна має прискоритись на іншому напрямку – інтеграції до ЄС і НАТО, формалізації відносин із європейською цивілізацією. Як би владі не хотілось використати війну для упослідження опозиції, для Перемоги потрібне протилежне – демонстрація європейської якості. Жертовність українських захисників виставляє дуже високі вимоги.

Читати далі