Попри два роки відчайдушної державно-примусової жижиталізації

За рівнем цифровізації Україна далеко не на перших місцях у Світі. І не на десятих. І не на двадцятих. Ближче до 50-х. Чому ж все так? А справа у правильній черговості коняки та воза. Цифровізувати є сенс щось існуюче в «аналоговому» світі і що вже нормально працює. А от на гнилому фундаменті корупції та беззаконня побудувати надійний будинок з мальовничим коником на даху не можна. Тобто можна, але це буде просто шкідлива ілюзія, яка розважає піпл та відволікає від вирішення дійсно важливих проблем.

Читати далі

Силы Обороны Украины правы всегда!

Все наши мысли и чувства – не в городах. Не в Херсоне, Изюме, Славянске или Дементьевке. Все наши чаяния, надежды и устремления – в Силах Обороны Украины. Если они решили наступать – они правы. Если они решили отступать – они снова правы. И будь я проклят, если буду делать будь-які висновки, орать про кавуны или петь победные реляции. Мне просто тре сделать всё, чтобы мужчины и женщины в полях и посадках смогли и сумели. И верить любым их решениям, действиям и словам. Поддерживать, потому что кто ещё их будет поддерживать, скажи, а? Поддержим и поможем вместе!

Читати далі

Що відбувається в Раді?! (відео)

Чи можна було собі уявити, що прийдуть часи, коли депутатам заборонятимуть занести в залу камеру, а самі засідання ВР не транслюватимуть бодай в запису на парламентському каналі РАДА? Але нинішнє керівництво ВР віддало канал в лізинг своєму начальству в ОП. А вчора заблокували двері ВР і не випускали депутатів, тому що боялися, що в залу занесуть камеру і знімуть, як вони голосують передачу грошей від армії на дороги. 

Читати далі

Роспропаганда тиражирует фейки о «провальном» контрнаступлении ВСУ (видео)

В российском сегменте сейчас массово распространяется видео, якобы снятое “военнослужащим ВСУ”, который запечатлел свою “уничтоженную технику” в ходе “провальной попытки наступления” на Херсонском направлении. Вот только видео имеет явно постановочный характер. С учётом того, что официальной информации в ближайшее время будет минимум, призываю всех, кому попадаются подобного рода перлы, включать критическое мышление, а не поддаваться эмоциям и городить чушь.

Читати далі

Відживший індикатор майбутнього РФ

Єдине, що варто сказати доброго про Ґорбі – це те, що СССР його 6-річної епохи правління був набагато вільнішим і демократичнішим за сьогоднішню Росію. А ще те, що сьогоднішня Україна веде війну водночас на два фронти – і з путінською Росією, і з СССР, який не витримав вітерця свободи і живе тепер у путінській Росії як одна з її найвищих точок розвитку й успішний проєкт. Ґорбі, зрештою, програв у всіх сенсах. Свобода, принесена ним, була непотрібна його народу, який за першої ж можливості знову загнав себе в подобу 1937 року. А ми повинні виграти, бо обрали дорогу свободи.

Читати далі

Вісті з фронтів. 30.08.2022

На мій погляд, стає зрозуміло, що командування військ противника “до кінця не повірило” в український наступ на Херсон. Командування військ противника продовжує “утримуватись” від вводу в бій додаткових сил і засобів, переправлених на плацдарм ще минулого тижня. Це явна побічна ознака того, що командування противника не особо переймається діями ЗСУ на Херсонському плацдармі і вважає, що воно здатне упоратись із ситуацією силами свого “мобільного резерву”.

Читати далі

10 хороших новин 30.08.2022

Нідерланди підтримали ідею не пускати руссо туристо до Європейського союзу. Нідерланди, до речі, з квітня лаптям ці візи не дають. Ще й Німеччина пропонує країнам Євросоюзу призупинити спрощений візовий режим з Росією і хоче бути посередником у суперечці між країнами ЄС щодо повного візового бана.

Читати далі

Санкції на часі. 31.08.2022

Український уряд звітує про рекордний рівень підтримки України партнерами. Підтримка України є критично важливою, бо маємо концентруватися на перемозі у війні проти значно більшого загарбника і потребуємо допомоги. Однак час такої підтримки має бути використаний не для відновлення «великого будівництва», а для вирішення нагальних питань забезпечення ЗСУ і підтримки тих, хто потребує соціального захисту. Зрештою, часто згадуваний План Маршала після ІІ Світової війни допоміг насамперед перезапустити зруйновані війною економіки європейських країн і залучити додаткові ресурси для відбудови – а це дуже залежить від того, що чекає інвесторів у країні. А тим часом рашистська економіка повільно, але впевнено рухається до дна.

Читати далі

Новости из США. 29-30 августа 2022 года

Заявление Госдепартамента о фейковых референдумах • Брифинг в Пентагоне • Визит двух сенаторов в Украину • Продолжение скандала с вывозом Трампом секретных документов

Читати далі