Лубянский креатив

Болваны из российской Че-Ки продолжают “ловить по углам” своего Залесья разнообразных “украинских” террористов, шпионов, маньяков и просто убийц. Фрагментарные поимки и посадки заезжих гастарбайтеров уже “не вставляют”. Поэтому решено “разоблачать и пресекать” целыми организациями, сетями и в массовом порядке. Так сказать, дать “больше объёма”. Надо понимать, дабы создать у типичного запоребрикового обывателя впечатление тотального и вездесущего проникновения зловредного украинского подрывного элементУ. Очередной шЫдевр данного вида лубянского изобразительного искусства был вчера продемонстрирован по телевизору всему Запоребрью и всяко-разно по остальным СМИ.

Читати далі

Коррупционная вертикаль Зермака

Знаете, что навернет построенную Ермаком и Зеленским вертикаль власти? Сами Зеленский и Ермак. Многие говорят, что слив Гогилашвили не имеет никаких последствий для системы Зеленского. Типа сколько там еще тихих коррупционеров. Там их много, но это для нас проблема, а для Зеленского проблема в другом. Все последние кейсы – кейс Мецгера, кейс Бурбы, кейс Гогилашвили – это кейсы документирования. Какое-либо событие либо было задокументировано, либо нет. Какой практический вывод сделает каждый коррупционер в вертикали Ермака? Что власть сдаст любого, но линия сдачи будет проходить по линии документирования. Есть документ или запись – можно отскочить или сохраниться в системе. Нет документа или записи – ты первый кандидат на слив. Неприкасаемый только сам Ермак.

Читати далі

Роман із мегаватами

В той час, як тарифи проти часів Порошенка зросли у 1,5-2 рази, а Україна другий рік поспіль огидно готується до опалювального сезону, керівництво держави збагачується на імпорті дешевої електрики з Білорусі/Росії, яка потім іде на підприємство Коломойського і перетворюється в криптовалюту. Задоволені всі. Навіть пересічні українці, які все це свято оплачують. Задоволені-задоволені! Ви рейтинг Зеленського бачили? Отож!

Читати далі

Нам є що захищати

Темпи зростання середньої зарплатні в Україні такі, що за їхнього збереження вона може випередити російську десь у другій половині 2020-х років. Мінімалка вже випередила. Це не стільки наша заслуга, скільки їхнє недопрацювання. Це при тому, що інші показники власне якості життя в Україні вищі. Дуже скоро Росія втратить навіть ілюзорні переваги перед Україною як місце для життя та напрямок розвитку пострадянської країни. І саме це є головною причиною для Кремля атакувати. Бо як не можеш зробити в себе краще за сусіда, зроби в сусіда гірше за себе. Саме тому для нас принципово встояти саме тут і зараз. Ми вирішуємо не власні долі, а долю усієї Східної Європи. Щонайменше. Саме в ці роки ми спокутуємо сторіччя помилок.

Читати далі

SHARPs REVIEW – 14.12.2021

Только что Украину покинула большая группа американских специалистов по противовоздушной обороне. Они провели очень тщательную работу в наших командных пунктах, центрах управления и оповещения, радиотехнических подразделениях. Изучили вопросы совместимости американских и украинских средств связи, автоматизированных систем управления и радиотехнической разведки. В середине января начнутся работы по коренной перестройке украинской системы ПВО и перевод её на американские стандарты. Время работает на нас, главное, чтобы этим инициативам не успели помешать российские агенты в окружении Зеленского.

Читати далі

14.12.2016. За Порошенка було краще

Цього дня Президент Петро Порошенко повідомив, що в Україні зупинено мобілізацію, а в зоні АТО перебувають лише вояки-контрактники. Тобто люди, які, по-перше, знають, навіщо йдуть до армії, а по-друге, вміють воювати. Як не дивно, війна – це теж робота. І робити її, в ідеалі, повинні професіонали. Україна нарощувала м’язи та гострила зуби, аби дати гідну відсіч ворогу. Мобілізація 2014-2015 років з її шістьма хвилями лишилась в історії. І сьогодні про неї українцям нагадує хіба що людина, яка займає головне крісло на Банковій та чомусь називає себе президентом. Та сама людина, яка свідомо ухилилась від чотирьох хвиль призову до війська і, мабуть, дуже цим пишається. А повинна була б не пишатись, а присісти від двох до п’яти – згідно зі статтею 336 Кримінального Кодексу. 

Читати далі

СЗР України: Огляд терористичної активності та зон нестабільності у світі станом на 14.12.2021

Найбільш резонансні події минулої доби в огляді Служби зовнішньої розвідки України. Делегація міністерства у справах міграції та мігрантів Іраку вирушила до Польщі, щоб обговорити проблеми іракців, що перебувають на кордоні. Багдад не хоче змушувати громадян повернутися до країни і бажає, щоб вони зробили це добровільно. Сили очолюваної Саудівською Аравією Арабської коаліції за останню добу ліквідували в Ємені 215 повстанців  руху «Ансаруллах» (хусити).

Читати далі