Никакое ОРДЛО не должно иметь «особого статуса»

На днях Кремль активировал операцию по демонтажу Боснии и Герцеговины (БиГ). Балканы начинают тлеть, БиГ просто на грани развала с риском скатиться в очередную войну. Если на этом фоне с Украиной случается что-то нехорошее, Европу ожидают очень трудные времена. На локализацию проблем просто не хватит сил. Единственное разумное решение – укреплять Украину, чтобы фильтр проблем был установлен на нашей восточной границе. Иначе придётся заплатить на порядки дороже во всех смыслах.

Читати далі

Вірні зеленінці не тонуть (відео, документи)

Завдання активної частини суспільства – не забути про цю історію та громадським тиском довести справу до звільнення, інакше постраждають поліцейські, які просто сумлінно виконували свою роботу. Потім не випускати Гогілашвілі з уваги також, бо питань до персонажа може бути більше. Через його російське громадянство, наприклад. Тоді це питання автоматично постає ще й до Зеленського й до тих, хто призначав російського громадянина на державну посаду. А з огляду на те, що дружина громадянина країни-ворога має прямий доступ до документів президента України, кількість питань росте в геометричній прогресії.

Читати далі

Потрібно міняти систему

В когось є сумніви, що позицію Гогілашвілі у МВС займе такий самий чорт? Ні в кого сумнівів немає, бо ми тут вже знаємо, як працює МВС. Там і міністра замінили, і все те саме, що за часів попереднього. З цього можна зробити чималий висновок для українського корпоративного управління. Висновок, який може врятувати мільярди наших гривень. Система відтворює психотипи та ролі. Автоматично. В МВС же проблема не в тому, що замміністра кидався на поліцейських та бикував. І в Укрексімі дії Мецгера до журналістів – це не сама проблема, а симптом чи маркер проблеми. В цих обох установах було створено корумповану кримінальну систему, систему, у якій люди не працюють головами банку чи замміністрами, а займаються рішаловом та распілом. Від чого в них виростає кілометрове его та звичка всіх навколо рахувати за пусте місце.

Читати далі

Сухопутні війська – найпотужніша складова українського війська!

Вітаємо воїнів та ветеранів Сухопутних військ Збройних Сил України з професійним святом! Міць усієї армії базується саме на вас! Саме ваші мужність та професіоналізм стримують російську агресію та не дають реалізуватись маніакальним планам Путіна. Пишаємося тими, хто в строю! Честь і вічна шана загиблим у боях за Україну військовослужбовцям… Зі святом, воїни! Бажаємо вам міцного здоров’я та перемог! Нехай Господь береже вас, ваші родини та нашу рідну Україну! Слава Україні!

Читати далі

12.12.2016. За Порошенка було краще

Цього дня Президент Петро Порошенко під час виступу на українсько-литовському форумі повідомив: від початку 2014-го золотовалютні резерви нашої країни зросли майже втричі. Україна, яка була фактично державою-банкрутом, змогла за якихось півтора роки вийти з фінансової ями й наростити резерви на 10 мільярдів. А наприкінці каденції п’ятого Президента обсяг ЗВР досяг довоєнного рівня – понад 20 мільярдів. Після зміни влади золотовалютні резерви ніби продовжували зростати. Але уряд удався до продажу облігацій держзайму, тобто почав брати в борг у приватних інвесторів під великі, в декілька разів більші, аніж у МВФ, відсотки. Строк погашення таких облігацій – 5-10 років, тож розраховуватись по них будуть вже наші діти тоді, коли ця влада остаточно стане поганим спогадом. Вони закладають під майбутнє України бомбу сповільненої дії.

Читати далі