Зрада під новорічну ялинку

В рашці злили 10 пунктів, які зелена агентура запропонувала РФ для “миру на Донбасі”, щоб не дати їм зістрибнути цього разу. Ось навіщо Зеленський замутив все це шоу з “наручниками на Порошенка”. Відволікти українців від диверсії, що він з моторолами погоджує зміни до нашого законодавства. По амністії вбивцям, по виборам під дулами автоматів, по внесеннях у Конституцію автономії бабуїнам і “вільну економічну зону” для них. Все це і є та стаття, яку вони шиють Порошенку. Ворог не біля воріт. Моторола вже на Банковій. 

Читати далі

Нічний жах найвеличнішого з політиків

Порошенко – це контраст. Навіть власники “великої кількості питань до Порошенка” не можуть настільки щільно заплющити очі, щоб не бачити реальності минулих років. Особливо порівняно із сьогоденням. Замість того, щоб здати країну без бою і впасти в економічну та політичну прірву, – ми вистояли. І стали незалежними багато в чому. Вперше за всю історію реально незалежними. Хоча “здати” країну в 14-му було легко та просто. Якби тоді до влади прийшов умовний “зеленський”, ми закінчилися б як країна десь восени. І все це відбулося за каденцію того, кому сьогодні намагаються пришити державну зраду? Тому хочеться максимально замазати, дискредитувати, а краще б стерти з пам’яті. Щоб не було контрасту. Щоби не порівнювали.

Читати далі

Главный олигархоборец страны сам стал олигархом

Больше половины украинцев назвали Зеленского олигархом. Это и есть показатель доверия народа к так называемой “борьбе с олигархами” от СНБО. Закон про деолигархизацию считают реальным шагом для победы над коррупцией всего 21% граждан. 33% назвали этот закон популизмом. 23% считают, что преЗедент и его окружение просто дерибанят ресурсы и экономику в целом. Настроения украинцев сегодня очень отличаются от настроений в 19-м году. Пропал задор и желание повеселиться. Когда голодно, холодно – особо не поржёшь. Ну, раз уж у нас преЗедент любит всё большое и самое-самое. Абсолютное большинство опрошенных, голосовавших за Зе-команду, жалеют, что так пристроили свои голоса.

Читати далі

США продовжують надавати підтримку Україні у боротьбі з пандемією COVID-19

Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) оголошує, що надало Дитячому фонду ООН (ЮНІСЕФ) нові кошти, які будуть використані для того, щоб придбати та доставити в Україну 14 морозильних камер ультранизької температури. Отримавши це устаткування, яке має бути доправлене в Україну цього тижня, установи охорони здоров’я країни зможуть одночасно зберігати до 3 млн. доз вакцин Pfizer. 10 морозильних камер будуть встановлені у складських приміщеннях ДП «Укрмедпостач» МОЗ України у Києві, де відбувається зберігання вакцин на загальнодержавному рівні, а решта 4 будуть направлені до Харкова, Дніпра, Львова та Одеси, аби забезпечити зберігання на рівні регіонів. Загальна вартість допомоги, наданої Україні з боку USAID від початку пандемії, нині складає понад 50 млн. дол.

Читати далі

26.12.2014. За Порошенка було краще

Цього дня відбувся черговий великий обмін полоненими між Україною та представниками проросійських бойовиків. Загалом на волі опинилось 146 заручників – бійців ЗСУ, Нацгвардії, добробатівців, волонтерів та цивільних, а ще 4-х звільнили наступного дня. Усього за часів каденції Петра Порошенка з полону бойовиків було звільнено понад 3 тисячі українських заручників. За 2,5 роки нової влади, ціною приниження та небувалих поступок, вдалося звільнити близько 100 українців. Після 2019-го обміну полоненими більше не було. У заручниках лишаються сотні українських громадян.

Читати далі