Привіт, УРСР

В рейдерському захопленні українського інформаційного простору «слуги народу» навіть Януковича перевершили. Те, що вони перетворили парламентський телеканал «Рада» на інформаційний рупор режиму і хочуть запхати в кожен телевізор трансляцію російськомовного каналу «Дом», як виявилося, лише квіточки. В парламенті зареєстровано законопроєкт, яким передбачено створити повністю підпорядкований уряду Державний концерн телебачення і радіомовлення на базі суспільного мовлення, державного іномовлення і Держкіно. Тобто повернутися навіть не в часи Януковича, а в часи Держкомтелерадіо УРСР. На що розраховують ці люди і за кого мають українських громадян?

Читати далі

Письма в штаб. 20.12.2021

Российские СМИ: Армия и Флот России сильны как никогда! Украинцы: Шо там “Кузнєцов”, дочінілі? А новий лєдокол “Арктіка” шо, так і болтається біля Африки з на(вер)нувшимся двіглом? І це НАТО ще навіть не наступає. Россия: Зато наших войск на Донбассе нет. Ростовский суд: Есть. Российские СМИ: Бляааа… Украинские СМИ: Українці не люблять читати. Тому здебільшого, отримавши тисячу гривень на є-Підтримку, витратять її не на книги, а на якесь кіно. Украинцы (обваливают сайты книжных магазинов): Легко. Российские СМИ: И о погоде. В Москве холодно, в Магадане мерзко, в Питере – эээ… дымно 😐 

Читати далі

«Ви закінчите як Янукович» – заява та брифінг партії «Європейська Солідарність» (відео)

«Фейкова підозра Порошенку – це ще один дешевий відосик збанкрутілої влади. Це все, що вона може дати замість «кінця епохи бідності». Замість того, щоб зміцнювати оборону країни, Зеленський посилює переслідування опозиційної партії, яка стає найпопулярнішою політичною силою країни. Це – комплекс його власної президентської меншовартості та типовий напад політичної параної, яку у нікчеми Зеленського провокує сама згадка про свого успішного попередника. Як би Зеленський не мріяв позбутися лідера опозиції, на жаль для Зеленського, Порошенко повернеться. Але повернеться за своїм власним графіком, а не за сценарієм новорічних відосиків Зеленського», – йдеться у заяві партії.

Читати далі

Брифінг адвокатів Порошенка: Офіс Зеленського фабрикує чергову справу проти Порошенка (відео)

Так звана «підозра», яку сфабрикували за вказівкою Офісу Зеленського проти Петра Порошенка, незаконна і не має жодних правових підстав. Про це під час брифінгу заявив адвокат п’ятого Президента Ілля Новіков. «Всі, хто мають стосунок до цього документу (повідомлення про підозру) – це співучасники притягнення завідомо невинного до кримінальної відповідальності. Ми доведемо фейковість всіх цих так званих обвинувачень і доб’ємося притягнення до відповідальності осіб, які у цьому винні», – резюмував Ігор Головань.

Читати далі

20.12.2018. За Порошенка було краще

Цього дня сталася не надто гучна, але все ж визначна новина: швейцарська Федеральна Рада ухвалила рішення ще на рік заморозити активи Януковича та його оточення. Наші швейцарські партнери підтвердили на вищому рівні: єдиний, на даний момент, офіційний екс-президент в історії України (всі інші іменуються за номерами) лишився «нерукопожатним» у цивілізованих країнах. Боротьба за збереження санкцій проти колишньої влади стала для нашої країни боротьбою не лише за справедливість, а й за свою правду, за надбання Революції Гідності та за міжнародне визнання. В наші дні, коли команду блискучих дипломатів змінила команда не менш блискучих нездар, посіпаки «Легітимного» почали один за одним виходити з-під західних санкцій.

Читати далі

СЗР України: Огляд терористичної активності та зон нестабільності у світі станом на 20.12.2021

Найбільш резонансні події минулої доби в огляді Служби зовнішньої розвідки України. В ніч з 17 на 18 грудня на відрізку, що охороняється прикордонною заставою в Черемсі, група з 32-х мігрантів з Близького Сходу силою намагалася прорватися до Польщі з території Білорусі. Під час операції турецького спецназу на півночі Сирії нейтралізовано сімох терористів сирійського крила РКК, які намагалися організувати диверсію в зоні проведення операції «Джерело світу».

Читати далі