Адвокат Порошенка викликає свідками у «вугільній справі» Зеленського та його «слуг»

«Як адвокат Петра Порошенка подав клопотання про допит у якості свідків у так званій «вугільній справі» групи громадян, які неодноразово публічно заявляли, що їм начебто відомі факти скоєних Петром Порошенком правопорушень. Прошу слідчих негайно допитати, само собою, попередивши про кримінальну відповідальність за завідомо неправдиві показання: Зеленського Володимира Олександровича, Арахамію Давида Георгійовича, Верещук Ірину Андріївну, Гетманцева Данила Олександровича, Безуглу Мар’яну Володимирівну, Веніславського Федора Володимировича», – зазначає адвокат.

Читати далі

22.12.2017. За Порошенка було краще

Цього дня НАК «Нафтогаз України» виграла позов проти «Газпрому» в Стокгольмському арбітражі. В цілому, якщо враховувати усі божевільні вимоги росіян, відкинуті судом, весь позитивний ефект від рішення у Стокгольмі оцінили у 75 мільярдів доларів – трохи менше від половини українського ВВП. Чомусь у державі, на чолі якої стоять патріоти та досвідчені управлінці, все працює, як треба. Армія відновлюється. Держпідприємства, які банкрутіли багато років, виявляються надприбутковими і приносять до бюджету мільярди. Західні союзники надають всебічну допомогу і стають на захист наших інтересів. Але варто замінити владу на спілку клоунів та шахраїв – і все летить шкереберть. Бо навіть найсильніший і найвитриваліший організм нічого не вдіє, якщо приладнати до нього геть порожню голову. 

Читати далі

Справа збитого «Боїнга» MH17: прокуратура Нідерландів просить ув’язнити обвинувачених довічно

“Ми вважаємо Гіркіна, Дубинського, Пулатова та Харченка винними у знищенні літака рейсу МН17 та вбивстві 298 людей. Війна і те, що обвинувачені, ймовірно, хотіли збити військовий літак не є пом’якшувальними обставинами. Вони організували транспортування та розміщення “Бука”. Вони створили загрозу цивільній авіації. Обвинувачені вчинили руйнівний та спланований акт насильства. Для нього найбільше підходить стаття про знищення повітряного судна, яка передбачає довічне ув’язнення і не робить різниці між цивільними та військовими літаками”, – сказав під час свого виступу нідерландський прокурор Тейс Бергер.

Читати далі

Варшавські зустрічі Петра Порошенка (фото, відео)

У рамках візиту до Варшави Петро Порошенко провів зустріч з Віце-Маршалком Сенату Міхалом Камінским та членами Комітету у закордонних справ Сенату Республіки Польща. Також Петро Порошенко виступив на Міжнародній безпековій конференції «Росія – Україна – НАТО: ескалація напруження на східному фланзі». «План дій щодо членства в НАТО для України має бути прийнятий вже в червні наступного року в Мадриді. Це буде найкраща санкція, перемога вільного світу і нищівна поразка Путіна. Бо ніякі Будапештські меморандуми безпеку не гарантують. Єдиним інструментом безпеки є НАТО», – заявив Порошенко під час виступу на Міжнародній безпековій конференції.

Читати далі

Міжнародні партнери України та громадянське суспільство застерігають владу від політичного переслідування Порошенка

Представництва ЄС в Україні, Віце-Маршалок Сенату Польщі Міхал Камінський, Стратегічна Рада Руху опору капітуляції, Львівська та Чернівецька обласні ради застерегли владу від порушення принципу верховенства права і неприпустимість тиску на опозицію та переслідування лідера партії «Європейська Солідарність» Петра Порошенка. Віце-Маршалок Сенату Польщі Міхал Камінський наголосив: Європейські партнери не розуміють, чому у ситуації щоденної загрози російського вторгнення влада України не консолідує суспільство, а займається тиском на опозицію.

Читати далі

СЗР України: Огляд терористичної активності та зон нестабільності у світі станом на 22.12.2021

Найбільш резонансні події минулої доби в огляді Служби зовнішньої розвідки України. Депутат селищної ради у окрузі Пешавар Пакистану випадково був застрелений з автомата під час святкового салюту на честь його перемоги на виборах. Служби безпеки Іраку вживають екстрених заходів у зв’язку із загрозою нападу терористів-смертників. За даними спецслужб, бойовики мають намір вчинити серію нападів під час святкування Нового року у п’яти районах Багдаду.

Читати далі

Новости из США. 20-21 декабря 2021 года

Главной темой в США в течение последних трех дней является отказ сенатора Манчина поддержать законопроект Build Back Better, принятый в ноябре Палатой Представителей и реализующий основные положения экономической и социальной программы Джо Байдена

Читати далі

Доброе утро с Еленой Подгорной. 22.12.2021

Доброе утро. Хотя… Какое оно доброе? На улице дубарь, дороги в е8енях аж блестят, все включили отопление побольше. А угля у нас на станциях больше не стало. И газа нет. Наоборот. Всего стало меньше.

Читати далі