Адвокат Головань: Головна причина справи проти Порошенка – його рейтинг, який обганяє Зеленського (відео)

«Сьогоднішні результати Центру Разумкова абсолютно чітко пояснюють причину беззаконь, політичних переслідувань п’ятого Президента. Влада боїться того, що їй доведеться здавати свої повноваження, а потім відповідати за скоєне», – біля Офісу Генерального прокурора заявив адвокат Петра Порошенка Ігор Головань. Він також повідомив, що подав до ОГПУ низку клопотань через кричущі порушення закону по так званій «вугільній справі» проти п’ятого Президента.

Читати далі

Майдан треба доводити до кінця

Падаючі рейтинги у клоуна – це дуже добре. От тільки не клоун – корінь наших проблем. Не буде клоуна-шутніка вони підсунуть нам клоуна-продавця пірамідок. Не можна, забираючи банк у нечисті, яка перетворила його в піраміду МММ, не саджати саму нечисть, всіх дотичних до неї та не конфісковувати все їх майно. Я хочу побажати нам всім в новому році не чекати остаточного розвалу України, не випустити шутніка і розбігаючийся щурятник з наших рук, а виловити весь цей кагал і запроторити туди, де їм і місце. А потім створити такі правила в нашій країні, по яким ніхто і ніколи знову не зможе поставити нам президентом ніякого нового дурачка, за спиною якого буде нас жерти.

Читати далі

Товарищ солдат, вашу задачу виконано

Государство даже не знает, сколько всего в нашей стране детей погибших ребят. Извини, друже, это правда. Есть только мы, и ждать ещё чего-то бессмысленно и даже тупо. Но есть и хорошая новость. У тебя есть мы. Я не знаю точно, как ты умер, но я точно знаю, зачем ты умер. За что ты умер. А значит, мы тебе должны! “Товарищ солдат, вашу задачу виконано, ваш подарок доставлено ребёнку, всё норм”. 627 детей погибших ребят уже получили подарки в этом декабре из-за того, что вы доверили нам это сделать. И далеко не только нам – в стране еще куча людей, которые тоже тащат этот наряд. И пофиг на все остальное…

Читати далі

Народ наелся и захотел обратно в эпоху «зубожіння»

Сегодня нам соцопросы пишут, что Порошенко уже немножко опережает Зеленского в гипотетическом втором туре президентских выборов. Ну ок, народ прозрел и захотел обратно в эпоху «зубожіння», когда в стране были уголь и газ, когда не закрывались производства, и в высших структурах власти не было граждан РФ. Проблема не в том, что народ ошибся, повёлся, был обманут в 2019-м. Проблема в последствиях. Радоваться ли рейтингам Пороха или огорчаться, потому что даже если он и вернётся, то опять в полную (п)опу, нищету и прострацию? К народу, который опять надеется, что вжух – и Швейцария. Причем Швейцария по доходам, а не по налогам. К пустым социальным фондам, к сбежавшим инвестициям и к международной коалиции, которой опять нет. И к тарифам, которые всё равно надо будет повышать. Уважаемые избиратели, делать ошибки это нормально, но следить за обещаниями кандидатов, за которых вы проголосовали, и прекращать их поддержку вы обязаны.

Читати далі

Тиском на опозицію рейтинги не врятуєш! (брифінг, відео)

Сьогодні о 7 ранку силовики провели обшуки у першого помічника Петра Порошенка, дипломата, Надзвичайного і Повноважного Посла України Юрія Оніщенка, народного депутата восьмого скликання Сергія Березенка та інших представників ЄС. Вони шукали документи, пов’язані з вугіллям 2014 року. Безумовно, вони нічого не знайшли і не могли знайти. Але мета таких обшуків – це не збирання якоїсь доказової бази. Мета цих обшуків – демонстративний терор, залякування та демонстративне приниження. «”ЄвроСолідарність” попри всі провокації, залякування, спроби фальшувати нові кримінальні справи продовжує свою діяльність спокійно і впевнено. Всі ці провокації тільки наближають нашу перемогу і ганебний кінець “зеленої влади”», – під час брифінгу заявив Секретар РНБО у 2014-2019 роках, керівник Центрального штабу партії Олександр Турчинов.

Читати далі

Канадський інвестор згорнув свої інвестиції в Україні (фото, відео)

Так закінчилася історія протистояння канадської енергетичної компанії TIU та Нікопольського заводу феросплавів Коломойського. Канадські бізнесмени – після довгих поневірянь у судах та мільйонних втрат через простій – вирішили, що краще буде сонячну електростанцію в Нікополі розібрати. «Так вона принаймні не дістанеться олігархам як приз. Ця ситуація не унікальна для останніх двох років у цій країні. Уряди світу, інші закордонні інвестори, люди в діаспорі повинні визнати, що це ситуація, яка зачіпає не тільки TIU, вона зачіпає багато бізнесів, і стає все гіршою. І ми не хочемо більше грати в цю гру», – каже гендиректор TIU Canada Майкл Юркович.

Читати далі

29.12.2017. За Порошенка було краще

Цього дня видання «Bloomberg» склало рейтинг найприбутковіших валют, сировинних активів та акцій за підсумками року. І перше місце в цьому рейтингу посіли акції українських компаній. Індекс українських акцій показав неймовірне зростання на 80%. Після того, як казначейські рахунки та золотовалютні резерви НБУ були спустошені владою Януковича, після того, як росіяни захопили Крим і найрозвиненіші райони Донбасу, потрібно було бути справжнім чарівником, щоб відродити мертву, як здавалося, економіку України. Звісно, власники бізнесів стали першими, хто побіг з України після приходу до влади «зекоманди» та пари років її керівництва. Українська економіка, яка ще чотири роки тому показувала бурхливий зріст, зараз не менш бурхливо колапсує.

Читати далі

СЗР України: Огляд терористичної активності та зон нестабільності у світі станом на 29.12.2021

Найбільш резонансні події минулої доби в огляді Служби зовнішньої розвідки України. За даними польської прикордонної служби, минулої доби незаконно перетнути  кордон з Республікою Білорусь намагалися 68 мігрантів. У Кабулі таліби жорстоко розігнали учасників жіночої акції протесту, які вимагали припинення дискримінації та забезпечення рівних прав. Серед демонстрантів є постраждалі.

Читати далі

Ексклюзивне інтерв’ю Петра Порошенка в ток-шоу «Дійові особи» 5 каналу 27.12.2021 (фото, відео)

I’LL BE BACK: Порошенко обіцяє повернутися і покласти опонентів на лопатки! Маріонетки Кремля: страх перед Путіним змушує Зеленського шукати ворога всередині країни. Загрози для України: зростання цін, енергетична криза, політична безпомічність влади. Напад на Україну, наступна – Європа? “Дійова особа” Лариси Губіної – Петро Порошенко. Дивіться, читайте ексклюзивне інтерв’ю з п’ятим президентом України, лідером партії “Європейська Солідарність”.

Читати далі