Давайте сделаем этого человека знаменитым

Это история об одном человеке, который очень хочет стать знаменитым. А нам с вами нужно ему помочь и рассказать как можно большему количеству людей о том, кто этот человек на фото. Человек на фото – бывший глава второго подразделения детективов НАБУ Александр Кареев. Почему бывший? Потому что Рада громадського контролю НАБУ в далеком 2019-м сделала свою работу. 🙂 Вчера ОАСК “остановил” выборы на главу Специальной Антикоррупционной Прокуратуры (сокращенно САП). Работающая САП очень важна для Украины. Так а причем тут Кареев? Как вы думаете, кто же был этим чОртом, который побежал в ОАСК останавливать конкурс на главу САП? … Кареев? – БИНГО!

Читати далі

За лаштунками підозри

За лаштунками підписання підозри п’ятому президентові Петру Порошенку вчора сталися дві події, що явно претендують на роль топових. Подія перша. Стало відомо, що тендер на проектування Ліній електропередач у Миколаївській Одеській та Херсонській областях виграла компанія «СоюзЕнергоПроект», що є «дочкою» російської фірми з аналогічною назвою. Подія друга. На сайті категорично недружнього до Петра Порошенка журналіста Володимира Бойка з’явилася інформація зі сканами документів, які свідчать, що подружжя Левченко-Гогілашвілі і керівник військової розвідки Кирило Буданов орендують житло у громадян Російської Федерації.

Читати далі

Верочка. Эксперт по «підозрам»

Владимир (изумленно): То есть я все эти годы вас держал на работе… терпел все ваши выходки… насмешки, издевательства, мучения… А вы даже не жена Гогилашвили?!
Баба Люба (поднимаясь): Альо, стопэ!!!
Все замирают. Даже микроволновка, кажется, начинает тише жужжать. Офис замолкает, кажется, от подвалов до чердаков, и только слышно, как далеко-далеко в Відні пьет кофе Петр Алексеич.

Читати далі

21.12.2018. За Порошенка було краще

Цього дня Президент Петро Порошенко під час церемонії передачі ЗСУ озброєння та військової техніки на Житомирщині повідомив, що у 2019 році у бюджет закладені видатки на потреби української армії у розмірі понад 102 мільярди гривень. Українська армія продовжувала свою розбудову. Минулій владі вдалося зробити диво і перетворити деморалізовану масу людей на радянському металобрухті на сучасну військову машину, здатну гідно боронити українську землю. Мабуть, саме за це нинішній режим прагне у будь-яку ціну посадити Петра Порошенка до в’язниці. З точки зору сьогоднішньої влади, допомога війську – це «державна зрада», а створення сучасних ЗСУ – «створення терористичної організації». До речі, скільки там пального для української армії цього року закупила влада диверсантів та російських агентів? Себе за умисний підрив обороноздатності країни вони судити чомусь не хочуть. Тому це доведеться робити тим, хто прийде після них.

Читати далі

Міжнародні партнери України заявили про політичні мотиви справи проти Порошенка

Міжнародні партнери України застерігають владу від політичних мотивів у справі проти лідера опозиції, п’ятого Президента Петра Порошенка. Посольства США та Великої Британії в Україні оприлюднили заяви, в яких наголосили на неприпустимості політичного переслідування лідера опозиційної партії та застерегли владу від упередженого правосуддя.

Читати далі

Петро Порошенко у Варшаві зустрівся з Головою Комітету у закордонних справах Сейму Мареком Кухцінським (фото)

Учасники зустрічі докладно обговорили безпекову ситуацію в регіоні, передусім з огляду на концентрацію російських військ вздовж державного кордону України. Щодо так званих «пропозицій» Кремля про «гарантії безпеки» учасники зустрічі наголосили: принциповою умовою для будь-яких подібних обговорень з Москвою є негайна деескалація на кордонах України та деокупація захоплених Росією українських територій Донбасу та Криму. Також сторони наголосили на небезпеці повернення України до колишньої практики вибіркового правосуддя і переслідування політичних опонентів, що є неприйнятним для країни, яка щиро прагне європейської та євроатлантичної інтеграції.

Читати далі

Петро Порошенко пояснив Зеленському, хто насправді вчиняє державну зраду (відеозвернення)

«Мені «передають вітання» з Офісу президента про те, що вони з розумінням поставляться до того, якби я залишився у Європі. Я не надам їм такого подарунку і повернусь в Україну в першій половині січня. Але за своїм графіком, а не за графіком «потужного сценариста відосиків» Зеленського. Пред’явлення підозри главі держави в державній зраді, фінансуванні тероризму, сприянні терористичним організаціям – це перехід «червоних ліній». Це вже не жарти. Жарти закінчилися! І за це доведеться відповідати. Але потім, бо зараз хтось має бути розумнішим. Зараз ми маємо об’єднатися, зараз ми маємо врятувати Україну і відбити російську агресію», – зауважив п’ятий Президент у своєму відеозверненні.

Читати далі

СЗР України: Огляд терористичної активності та зон нестабільності у світі станом на 21.12.2021

Найбільш резонансні події минулої доби в огляді Служби зовнішньої розвідки України. Ефіопська армія відвоювала у повстанців з Фронту визволення народу Тиграю місто Лалібела на півночі країни, що відоме своїми старовинними християнськими церквами, висіченими з каменю. У суданському місті Хартум  сотні тисяч людей взяли участь у марші проти військового перевороту. Подібні демонстрації також відбулися в інших містах Судану.

Читати далі

Не кротам, уклоністам і зрадникам розповідати країні про держзраду

Вони думають, що напали на Порошенка. Але насправді вистрілили собі в ногу. Бо розписалися в тому, що перед лицем смертельного ворога вони намагаються упосліджувати опозицію. Чим дають аргументи в руки тих, хто волів би підтримати прагнення Путіна до розподілу сфер впливу. Адже одна справа – підтримувати Україну як форпост вільного світу. І зовсім інша – вступатися за Зелестан. Однак не діждуть. На неадекватність влади український народ завжди давав відповідь. Про що б кротики не домовлялись з російськими кураторами – їхній безславний кінець наближається.

Читати далі