18.12.2018. За Порошенка було краще

Цього дня Верховна Рада ухвалили законопроект про перехід на стандарти НАТО у першому читанні. Збройні сили України повинні були стати ще більш «сумісними» з військами Північноатлантичного альянсу. Шлях України до співпраці з Альянсом був довгий та непростий. Протягом другої каденції Президента Порошенка ми повинні були якщо не вступити до Альянсу, то, принаймні, отримати План дій щодо членства в НАТО. Але історія пішла іншим шляхом. На жаль, українцям доведеться відкласти надії на приєднання до Альянсу та й на плідну співпрацю з ним взагалі до приходу нової влади. Не зрадницької, а української. 

Читати далі

Петро Порошенко відвідав резиденцію Вселенського Патріарха у Стамбулі (фото, відео)

Відбулася зустріч Петра Порошенка зі Вселенським Патріархом Варфоломієм, яка тривала майже дві години. Сторони обговорили перспективи подальшого розвитку і підтримки Православної Церкви України, у першу чергу визнання її іншими православними церквами-сестрами. Вселенський Патріарх Варфоломій залишає визнання нашої Церкви одним із своїх надважливих пріоритетів. Вселенський Патріарх привітав Петра Порошенка і весь український народ із прийдешніми різдвяними святами. Його Всесвятість передав благословіння українському народу для того, щоб в країні був мир і добробут.

Читати далі

Порошенко відбув у заплановане дипломатичне турне до Туреччини та Польщі

У суботу і неділю Петро Порошенко проведе ряд зустрічей в Туреччині. Зокрема, з нагоди річниці отримання Томосу про автокефалію ПЦУ на запрошення Вселенського Патріарха Варфоломія він відвідає резиденцію Вселенського Патріарха у Стамбулі. 20-21 грудня у Республіці Польща на запрошення керівництва Сенату пʼятий Президент України візьме участь у міжнародній конференції на тему «Росія – Україна – НАТО: ескалація напруженості на східному фланзі».

Читати далі

На Донеччині від кулі снайпера загинув розвідник Станіслав Запорожець

16.12.2021 року на Донеччині під час виконання бойових завдань старший солдат 74-го окремого розвідувального батальйону Запорожець Станіслав Олександрович отримав поранення, несумісне з життям. Станіслав родом із Лисичанська, що на Луганщині. Йому було 30 років. У загиблого воїна залишилася мама і молодший брат. Щирі співчуття родині, друзям і побратимам загиблого. Вічна пам’ять полеглому захиснику України.

Читати далі