Влада намагається ізолювати Порошенка будь-якою ціною – адвокат Ігор Головань (відео)

Адвокат п’ятого президента України Ігор Головань заявив, що влада своїми діями щодо політичного переслідування Петра Порошенка намагається досягти саме ув’язнення, тому, що саме так вона ізолює всю опозицію. Про це він розповів в ефірі “Прямого”. Також він зауважив, що немає документального підтвердження того, що Симоненко мав повноваження підписувати підозру Порошенку. За його словами, зараз під питанням знаходиться законність підозри Порошенку як документа.

Читати далі

Не збираюся узгоджувати свій графік із Зеленським – Порошенко (відео)

“У першій половині січня я точно, відповідно до свого графіка, який не збираюся узгоджувати з Зеленським, повернуся до України. І дам відповіді на всі питання. І щодо державної зради, і щодо фінансування тероризму”, – розповів Петро Порошенко в інтерв’ю “5 каналу”. Повну версію інтерв’ю п’ятого Президента України дивіться у вівторок 28 грудня о 19:40 на 5-му каналі.

Читати далі

«Підготуватись до найгіршого сценарію»: Київ створює штаб територіальної оборони

Мер Києва Віталій Кличко провів нараду із заступниками голови КМДА, керівниками Департаменту муніципальної безпеки, бригади територіальної оборони столиці, прокуратури та СБУ Києва, представниками Головного командування Збройних сил України, поліції столиці. Обговорили дії міських служб за різних варіантів розвитку ситуації та координацію всіх структур і підрозділів в умовах безпекових загроз. Систему тероборони Києва мають розгорнути найближчим часом. Також в січні планують провести командно-штабні навчання територіальної оборони столиці. Набір резервістів у бригаду територіальної оборони Києва триває.

Читати далі

Світ готовий до санкцій проти РФ

Віцепрезидентка Сполучених Штатів Камала Гарріс заявила, що у випадку розв’язання “гарячої” війни проти України Росія наразиться на “небачені” санкції США. Глава Європейської комісії Урсула фон дер Ляйєн заявила, що проєкт масштабних санкцій ЄС проти Росії вже готовий. Їх запровадять у разі нової агресії РФ щодо України. “Європейські країни єдині та діють узгоджено з США й НАТО. Ми хочемо добрих відносин із Росією, але це залежить від її дій”, – додала вона.

Читати далі

Коломойский не олигарх. «Это совсем другое»

Игорь Коломойский стал крупнейшим владельцем недвижимости в Кливленде штат Огайо. По данным ФБР, схемы покупки недвижимости использовались для отмывания денег. Об этом говорится в расследовании Pittsburgh Post-Gazette, основанном на обвинениях американской прокуратуры. Но по понятиям Зеленского, который сам участвовал в указанных схемах, Коломойский не то что не преступник, но даже не олигарх. А “преступник” и “олигарх” для него только Порошенко – человек, которого он ненавидит лютой ненавистью Швондера к профессору Преображенскому. Сугубо медицинский случай.

Читати далі

Кто стоит за фейком «Украина нападёт на Россию в феврале»

По мере того как Россия неспешно, но планомерно наращивает войсковую группировку у границ с Украиной, что явно говорит об исходящих от неё угрозах недвусмысленного характера, в самой РФ всё чаще начинают говорить о неких угрозах исходящих от Украины. Данный фейк является элементом комплексной ИПСО, которую сейчас форсировано, развивают против Украины россияне. И, что настораживает больше всего, основными дирижёрами данной ИПСО являются МО РФ и ГРУ, которые традиционно были сторонниками войны без каких либо сослагательных. То есть информационное пространство внутри России продолжают накачивать “украинской угрозой”.

Читати далі

27.12.2018. За Порошенка було краще

В цей день українці дізналися: на Донбасі, біля лінії фронту, фактично не лишилось «нічиїх зон» – усі вони були звільнені та взяті під контроль ЗСУ. Великі території, на яких не було ані влади, ані закону, становили неабияку проблему і для українських захисників, і для місцевого населення, і для держави в цілому. Жителі звільнених селищ нарешті відчули себе повноцінними громадянами та змогли перепочити від постійних набігів бойовиків. А контрабандисти та їхні нечисті на руку покровителі втратили чималий злочинний прибуток. У 2019-м, зі зміною державної влади, стратегія кардинально змінилася. «Сіра зона» повернулася навіть у більшому масштабі.

Читати далі

Свати-7. Новий сезон

Якщо на всі події за участю “нових ліц” ставити плашку “Свати-7. Новий сезон”, то новини будуть не настільки нестерпними, і, взагалі, навіть з’явиться якась гармонія. Все в Україні тепер “Свати-7. Новий сезон”, і люди там актори. 

Читати далі