Богдан нам не союзник

Олена Монова

Штош.

Все йде саме так, як, власне, і мало йти. Пупсятіна вилізла не для того, аби сприяти пошукам правди, а виключно для помсти і внесення хаосу. А сіяти хаос пупсятіна вміє як ніхто. Уявила собі свистки ахвіцерів в ДБР під час допиту і волаю. Невже хтось сподівався, що юрист Коломойського вилізе на броньовичок і під протокол надиктує те, за що його потім можна буде взяти за пухку сраку і прівлєчь? Та прям щас.

Наразі пупсятіна тикає паличкою в мурашник і спостерігає, що буде далі. Звісно, що рже. Можливо навіть, що облизує потім ту паличку, якою тикав, знаєте, як в дитинстві робили? Вона кисленька від мурашиної кислоти, смакота😋

Які висновки. Дві основні речі, які треба пам’ятати.

Перша: Богдан нам не союзник. Ніколи не був і ніколи ним не стане. Просто спостерігаємо за банкою з павуками і фіксуємо, де у кого слабкі місця. Це стане в нагоді рано чи пізно.

Друга: Богдан з’явився з політичного небуття не просто так, не тому, що скукатіща. Юрист Бені просто так нічого не робить. Місцеві вибори гарячішають з кожним днем, причому якось майже всюди по ключових містах України. Ще й Корбан вискочив із конопель з дуже цікавим інтерв’ю, що дає підстави думати про те, що у Коломойського настають скрутні часи. Ну і добре, хіба сторож я олігарху моєму?

Автор