Влада у найвищих кабінетах покриває відвертих корупціонерів

Андрій Смолій

А тепер про Юрченка і Зеленського.

1. Обіцяне зняття недоторканості, про яке брехав найвеличніший лідер сучасності виявилось великою фікцією. Без рішення 200% свого генпрокурора ЖОДЕН нардеп не буде притягнений до відповідальності. Венедіктова публічно ВІДМОВИЛАСЬ підписувати підозру і навіть не внесла її в ЄРДР.

2. Зеленський та його офіс фактично покривають корупціонера, що прямо планував взяти 200,000 доларів у агента НАБУ.

3. Юрченко не просто не притягується до відповідальності. Він залишається чинним нардепом, і Зеленський навіть НЕ вимагає у нього складання мандату. Аналогічно було і з ґвалтівником Іванісовим, який досі є нардепом та голосує разом із СН.

4. Справу не дали завершити до кінця, бо з‘явився витік інформації. Операція була зірвана. За сприяння кого? Людей Зеленського?

Розумієте, ця справа не просто «пересічний скандал» у СН чи ОП. Це демонстрація всім нам, що вони плювати хотіли. На нас. На закон. На міжнародну позицію України. На все, що тільки можна.

Справа очевидна, але влада у найвищих кабінетах покриває відвертих корупціонерів. В будь якій європейській державі парламент вже пішов би на дострокові вибори, а Офіс Генпрокурора був би розпущений за потурання корупціонерам. Але ні.

Ми живемо в країні «слуг народу», в реальності Голобородька, де немає закону, немає честі та гідності.


Alex Noinets

А шо НАБУ у вас уже інформагентство, а оперативна зйомка НАБУ на сторінці НАБУ – це уже повідомлення ЗМІ?

Та ні. Ні. Сука, NYET. Не у ЗМІ поширюють, а відповідний антикорупційний орган зробив те, для чого був створений, і взяв депутата на гарячому.

А тепер він не може зробити з депутатом те, що з депутатом треба зробити. Тобто посадити його в тюрму.

А знаєте, чому? Тому що ви 3,14діли всьому світу, коли казали, що зняли недоторканість. Саме ви. Два рази бл*ді.
1. Не зняли.
2. 3,14діли, що зняли.

І тепер думаєте, що вийти з фракції проканає.

Ні. Не проканає.

Ви там усім офісом побудували такий треш замість країни, що вже Шабунін став порохоботом. Ша. Бу. Нін. Шабунін уже відповідає вам на питання “ашовашпорошенко луччє був” – однозначно так, шо да, Порошенко краще був. Це ж як треба всіх дої*ати, щоб навіть Шабунін до такого дійшов.