Як живеться реформованому «Укроборонпрому»?

Пам’ятаєте пафосний візит президента до Харкова в листопаді минулого року? Він тоді ще в стилі йуного Лукашенка на заводі ім. Малишева видавав себе за крєпкого хозяйственіка і роздавав завдання сдєлать всєм хорошо. Так от, всє ідєт по плану – “з початку року завод ім. Малишева зазнав збитків у 53 мільйони, що на 200% більше, ніж за той же період 2019”. Показово, що в тому ж листопаді до “Укроборонпрому” було призначено нєкого мусью Найєма, – цікаво б було послухати розслідування його друзів про результати роботи цього реформатора.

Читати далі

Наступний етап падіння

Звичайно ж, на етапі реалізації цієї афери, тобто на етапі виборів, мав відбутися безпосередній діалог, щось типу «Ігарь Валерьєвіч, ви же людей дадітє? Ну кто все єто будєт делать?» І певно ж, Ігор Валерійович мусив дати людей. Це йшло за умовчанням, як два і два – чотири. Мусив, але не дав. Ми ж не можемо всерйоз вважати людьми Коломойського чоловіка бухгалтера «Кварталу», який раптом очолює у нас стратегічну розвідку. Чи мертвяків навіть не з гнізда Януковича, а гнізда Кучми, яких раптом відкопали. Наступний Кравчук у Кабміні, чи що?

Читати далі

Коломойський часу не втрачає

Тепер уже офіційно і “Укрнафта” у січні-березні 2020 року отримала 852 млн. грн чистого збитку – проти 295 млн. грн чистого прибутку за аналогічний період минулого року. Так що проблеми з економікою, безробіття та дефіцит бюджету не взялися нізвідки, справа Богдана-Дубінського-Портнова процвітає, і їм навіть не обов’язково повертати господарю “ПриватБанк”, щоби влаштувати Україні дефолт – втрати і так вже явно складають сотні мільярдів.

Читати далі

Такие разные – народ и власть

Николай Тищенко – депутат и идет в меры, поливая всех густой струей золотого дождя. Лёня Остальцев никуда не идет, и его бизнес просто банкротится, в том числе по причине идиотизма нынешней власти. Это прекрасный пример того, как сейчас происходят дела у власти, а как у народа. Отличнейший пример. И у меня от этого горит.

Читати далі

Пральня Жулі Володимирівни

Те, що Жуля Володимирівна мультимільйонер, мало хто сумнівається. Але все надійно заховано в офшорах. За документами Жуля-Золота ручка бідна, як церковна мишка. Раніше це особливого значення не мало. Але за минулу п’ятирічку “злочинна влада” наплодила антикорупційних органів. А ті тепер запитують не лише, де здобуті гроші, які ти декларуєш, але й цікавляться твоїми видатками, які не підкріплені легальними доходами. Але вона б не була сама собою, якби не винайшла спосіб, яким можна відразу кількох зайців застрелити.

Читати далі

Не носите на палках очередных кумиров

Сейчас, когда Черкассы покрылись бигбордами на осенние выборы “Команда Бондаренко, пляж на Гагарина, это мы молодцы” и несется риторика, что мэр – крепкий хозяйственник, не особо рассказывая, что это деньги от децентрализации, оказалось, что видео на Ютубе дешевле бигбордов. Вот и весь секрет истории борьбы с карантином. Заболеет ли кто-то или нет, какая разница, если осенью решается вся жизнь. Включая и жизнь депутатов местных советов.

Читати далі

Вечірнє зведення пресцентру Об’єднаних сил 04.05.2020

04 травня 2020 р. збройні формування РФ 4 рази порушили режим припинення вогню. Сьогодні втрат серед наших захисників внаслідок ворожих обстрілів не було. 03 травня збройні формування РФ 11 разів порушили режим припинення вогню. Вчора внаслідок ворожих обстрілів один військовослужбовець Об’єднаних сил отримав поранення та троє – бойові травмування. За даними розвідки, 03 травня українські військовослужбовці знищили одного російського окупанта та щонайменше одного поранили. Випадків захворювання на коронавірусну інфекцію серед особового складу Об’єднаних сил не зафіксовано.

Читати далі

Президент і 2 травня

Якщо Зеленський досі не розуміє, хто організував одеські події 2 травня 2014, і впритул не бачить там російського сліду, значить, він досі не розуміє на якому він боці. Чи навпаки, добре розуміє. В той час у 2014, коли ми всі відбивалися голими руками від агресора, Зеленський торчав у Москві на зйомках чергової російської кінохи і час від часу сміявся над стікаючою кров’ю Україною у комічних стендапах для 95 кварталу. Так, такий у нас тепер президент.

Читати далі

Істерика у Верховному суді. Частина 2

Частина суддів Великої Палати Верховного суду заявила про тиск на них з боку Антона Швеця та Демократичної Сокири. Антону Швецю особисто загрожує кримінальна відповідальність за “завідомо неправдиве повідомлення про злочин”. Також зрозуміло, що судді будуть намагатися відкрити кримінальну справу за тиск на суддів. А чому тиск відчула лише частина суддів? Але є судді ВП ВС, про яких Швець писав навіть повідомлення про можливий злочин, та їх нема у списку тих, що повідомили про тиск. Проте є судді, про яких він не писав, і вони є у списку тих, хто відчув тиск. Чи тітухани Суркіса – це не тиск, а? А що за тиск тоді, а?

Читати далі

Чому блокують державне страхування медичних працівників?

Його заблокували, бо за цією статтею не можна вкрасти. Нічого не можна! То нехай медпрацівники й надалі хворіють та помирають, а зелені шакали не допустять резервування на такі виплати не надто й астрономічної суми. Усі гроші мають іти лише на ті цілі, де можна отримати солідний відкат. Ну це вже маєте “Кінець епохи підлості”. Лише навпаки…

Читати далі

Припиніть управлінський хаос! – заява «Європейської Солідарності»

Партія «Європейська Солідарність» вкотре констатує відсутність у влади професіоналізму та якісного державного менеджменту. Ми переконані, що кожен день зволікання із дієвими антикризовими заходами – це загроза життю мільйонів людей та ще один крок до економічного колапсу. Бездумні заборони та управлінський хаос мають бути негайно припинені!

Читати далі

Молюски

Я не дивуюся з реакції на допис: “Зеленський гетеросексуальний гомосапієнс”. Люди просто думають тим, на чому сидять. Це як у равликів. Там є проста класична класифікація: двостулкові, головоногі, черевоногі. Стрічка Facebook дуже часто вказує на те, що ми є двостулковими. Якби людей класифікувати за методою равликів, то виявилося б що серед нас багато голово-самізнаєтеяких. Тому, може, коментатори вищеназваного допису певною мірою і праві – мене менш за все хвилює його гетеросексуальність, а ось щодо сапієнс (sapiens) стосовно нього і його прихильників, як б задумався.

Читати далі

Оперативна інформація про поширення коронавірусної інфекції COVID-19 станом на 09:00 04.05.2020

Станом на 9:00 4 травня в Україні 12331 лабораторно підтверджений випадок COVID-19, з них 303 летальні, 1619 пацієнтів одужало. За добу зафіксовано 418 нових випадків, з них 26 у дітей та 62 у медичних працівників. Одужали за добу 72 особи, померли 15 осіб. З 5 травня в Україні буде дозволено проведення планових операцій та планових госпіталізацій, які були заборонені під час карантину. Вони будуть здійснюватися виключно після проведення ПЛР-тестувань. Світова статистика пандемії.

Читати далі

Огляд прогнозів щодо ВВП України

За останніми прогнозами міжнародних фінансових організацій, українських держустанов та аналітичних центрів, ВВП України у 2020 році впаде на 3,5-7,7%

Читати далі

Епідеміологічна обстановка в Збройних Силах України станом на 07:00 04.05.2020 р.

На 07:00 04 травня в Збройних Силах України на гостру респіраторну хворобу COVID-19 хворіє 48 осіб. За період пандемії одужали 33 особи та 2 летальних випадки. За минулу добу зареєстровано два нових випадків захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19. Один військовослужбовець перебуває у закладі охорони здоров’я (ВМКЦ Центрального регіону), у Чернівецькій області – один військовослужбовець лікується вдома під наглядом медичної служби. Стан здоров’я пацієнтів задовільний, симптоми захворювання відсутні.

Читати далі