Броварська стрілянина як діагноз паралічу системи

Маємо надію, що десятки панів, які бігали Броварами і стріляли одне в одного зі зброї, були без масок і рукавичок. Тоді зрозуміло, чому їх затримали. Бо використання мисливської зброї для нападу на інших людей точно не може бути причиною переслідувань в Україні. Якщо без жартів… Арсен Борисович – дуже потужний міністр. Якщо його прибрати, криміналітет нападе. Замінити його точно ніким. Хто ж впорається з таким майстерним уникненням відповідальності за перестрілки, гвалтування в дільницях, вбивства поліціянтами дітей. Нєзамєнімий. Нагадуємо, що те, що сталося у Броварах, і все, що станеться, – особиста відповідальність президента.

Читати далі

Хто збудує Зелявуд?

Якщо хтось забув, то 13 вересня 2019 року пан Президент презентував проект кіновиробництва в Києві і запросив Голлівуд знімати у нас. Здається, обшуками в центрі Довженка в четвер розпочали практичну реалізацію цього масштабного проекту – створення Зелявуду. Від творців плодючих земель з пустелі, чорноморських і гірськолижних курортів, космодромів, державних авіаційних компаній і тисяч доріг… Гіперлуп їм не подобався!

Читати далі

Вечірнє зведення пресцентру Об’єднаних сил 30.05.2020 (фото, звіти ОБСЄ, мапа)

30 травня 2020 р. збройні формування РФ 3 рази порушили режим припинення вогню. Від початку сьогоднішньої доби втрат серед наших оборонців внаслідок ворожих обстрілів немає. 29 травня збройні формування РФ 13 разів порушили режим припинення вогню. Вчора внаслідок ворожих обстрілів один військовослужбовець Об’єднаних сил отримав поранення. За даними розвідки, 29 травня наші воїни поранили одного окупанта.

Читати далі

«Чому Порошенко “не сидить”?!»

Одні дурню роблять, інші дурню кажуть. «Зробили» всіх нас разом. Тепер напружують увагу, як би стерти з пам’яті людей брехню, яку Зеленський і Ко несли про Порошенка, про стан справ у країні, і про вирішення всіх проблем за допомогою відосиків.

Читати далі

Про рейтинг Forbes без істерик

«Форбс» (не «Форбс-Україна», а реальний – американський) опублікував рейтинг найбільш багатих людей України, і там Петро Порошенко виявився аж на другому місці – після Ріната Ахметова. Порошенко виявився багатший і за Пінчука, і за Жеваго, і за Боголюбова, і навіть, страшно подумати, за Коломойського. Здавалося б, все, от воно, підтвердження того, що «Порошенко обікрав Україну». Чого ще треба порохоботам? Порохоботам треба того самого, чого й завжди, – ясності.

Читати далі

Пане Зеленський, як Ви спите?

Суд у Бердянську випустив з-під варти обвинувачених у вбивстві ветерана АТО Сармата. Серед цих випущених навіть обвинувачуваний в організації вбивства. Пане По… Зеленський! Чому тих, хто погрожував Вам, Ви знайшли за 4 години, а тих, хто погрожує і вбиває ветеранів, Ви випускаєте на волю? Не хотіли б Ви взяти участь в експерименті та спробувати прожити на 5000 грн зарплати, яку ви не вважаєте бідністю, хоча б місяць? Будь-ласка, оберіть будь-яке питання і відповідайте.

Читати далі

ІФА-тести від Фонду Порошенка відправляються у медичні заклади по Україні (фото, відео)

31 тисяча швейцарських ІФА-тестів для визначення наявності антитіл до COVID-19 прибули в Україну. Петро Порошенко подякував керівництву швейцарської компанії F.Hoffmann-La Roche: «Коли нам важко – вони поруч. І незважаючи на те, що ці системи тестування були розроблені лише в травні, перші партії були відвантажені в Німеччину і Україну. Хоча черга за ними стоїть з усього світу. Переговори з керівництвом швейцарської компанії зайняли лише шість годин від моменту, коли була отримана згода і готовність відвантажити, до сплати. «Ми сказали, що заберемо все, що дасте, протягом 48 годин».

Читати далі

Дизельний «патріотизм» Коломойського

У нас очікується чергове бабусине подорожчання, на цей раз дизельного палива та скрапленого газу. Принаймні Кременчуцький нафтопереробний завод, що належить Коломойському, вимагає ввести додаткові мита на імпорт дизельного палива. На цей раз пропихується ідея додаткових мит на імпорт – зараз 8,5%, які протягом п’яти років виростуть аж до 25%. Відповідно, імпортний дизель стане для споживача дорожче. А коли вгору поповзе ціна на імпорт, Беня та його заводики легко зможуть підняти ціну на свою продукцію.

Читати далі