Это не они другие – это мы другие

Есть все-таки отличия между воинствующей нацией без мозгов и воинствующей нацией с глубоким пониманием происходящего. Ко мне под посты приходят жители Москвы и Питера со ржущими смайликами, под те самые, где я пишу об осиротевших наших детях. Об убитых тысячах людей на Донбассе. Вот показатель. Вот он, смотрите. Они остались теми же, что в 1933-м, в 1937-м, в 1939-м, в 1944-м… в 2014-м и по сегодняшний день.

Читати далі

Ни денег, ни воли, ни ума, ни фантазии

МВФ. Как много в этом слове и чувств, и боли, и мечты… В нём целый мир… Но нет. Тут тоже всё уронили. Почти год назад наш новый избранник, преЗедент Владимир, встретился с представителями МВФ. Было это 28 мая 2019 года. По итогам этой встречи Александр Данилюк нас всех обнадёжил, что за кредит договорились, и деньги будут на днях, а то и раньше. Примерно в конце лета. Или немножко осенью. Но программа новая, расширенная. И финансирование расширенное. За целый год оба два правительства Зеленского не получили от МВФ ни цента. А почему? А потому что МВФ денег клованам не даёт.

Читати далі

Вечірнє зведення пресцентру Об’єднаних сил 19.05.2020 (звіт ОБСЄ, мапа)

19 травня 2020 р. збройні формування РФ 6 разів порушили режим припинення вогню. 18 травня збройні формування РФ 11 разів порушили режим припинення вогню. Сьогодні та вчора втрат серед наших захисників внаслідок ворожих обстрілів не було. За даними розвідки, 18 травня наші воїни знищили одного російського окупанта. Випадків захворювання на коронавірусну інфекцію серед особового складу Об’єднаних сил не зафіксовано.

Читати далі

Уряд впроваджує державне регулювання цін на продукти харчування та ліки

У цьому місці хотілося б сісти на паркан, підібгати ноги й милуватися натовпом зе-виборців, які біжать на базар з возами і кравчучками. Тому що голова у зе-виборця може і віджила своє, а ноги пам’ятають, чим закінчується державне регулювання. Ну і перелік продуктів, які найближчим часом зникнуть із полиць магазинів, також знайомий: гречка, цукор, борошно, макарони, молоко, хліб, яйця, курка, мінеральна вода і масло. Щодо борошна, гречки і цукру питань нема. Все правильно, держрезерв зернових вивозиться рекордними темпами, скоро не те що їсти, виборця підкупити нічим буде. Вони то, звичайно, і так проголосують за телевізор. Але без гречки трошки обідно вийде.

Читати далі

Голлівуд відпочиває

Сьогодні почув новину, що в Сполучених Штатах відкрили кінотеатри, але є проблема: нема чого показувать. Голлівуд же ж теж не працював. Тому крутять Гаррі Поттера, Щелепи та іншу класику. Є таки ідея продати їм готовий сценарій про виробництво українських ПЛР-тестів на коронавірус. Це Оскар, я гарантую. Влада підвезла нову серію.

Читати далі

В этой игре мы пока проигрываем

Говорить о том, что мы выиграли, можно будет, только когда будет ответственность. Сделал интервью с Гиркиным — набили морду, закрыли программу, уехал в Сызрань, сдох от цирроза. Внёс законопроект против армии — набили морду, сложил мандат, уехал в Сызрань, сдох от цирроза. Предложил дать воду в Крым — набили морду, сложил мандат, уехал в Сызрань, ну вы поняли принцип, да? Вот тогда можно будет говорить, что «мы им показали». Тогда можно будет говорить о том, что «красные линии» что-то делают.

Читати далі

Гордон вимагає вибачень

Гордон заявив, що інтерв’ю зі зрадницею і колаборанткою Наталією Поклонською та з терористом Гіркіним він брав за згоди та сприяння ОГПУ та СБУ. Мовляв, то була така спецоперація з метою здобути від Поклонської та Гіркіна потрібну інформацію. Водночас Гордон пригрозив переслідуваннями громадянам, які приходили висловити своє збурення, та зажадав вибачень від п’ятого президента України Петра Порошенка та всіх, хто висловив осуд Гордону за інтерв’ю з терористом.

Читати далі

“ЄС” рятує країну від трьох ганебних законів

Завдяки наполегливості та принциповості “Європейської Солідарності” з порядку денного Верховної Ради виключені ганебні законопроекти: про подвійне громадянство, відповідальність військового керівництва та про так зване реформування СБУ.

Читати далі

«Влада не цінує, не поважає та не захищає лікарів» – Петро Порошенко (відео)

«Обвели навколо пальця лікаря, який до клятви Гіппократа ставиться набагато відповідальніше, ніж деякі до присяги народного депутата. Щоб отримати страховку, ви пропонуєте лікарю померти. Якщо влада не захистила лікарів, влада тим більше зобов’язана платити за наслідки власної байдужості, недбалості і некомпетенції», – заявив лідер партії «Європейська Солідарність», п’ятий Президент Петро Порошенко з трибуни Верховної Ради.

Читати далі

Контррозвідка СБУ ідентифікувала ворожих снайперів (відео)

СБУ встановила учасників снайперської групи терористів, які 27 лютого цього року обстріляли позиції підрозділів операції Об’єднаних сил у районі селища Новотошківське на Луганщині. Під час ворожої атаки загинув український військовослужбовець, ще один – отримав поранення. Контррозвідники та слідчі СБУ отримали установчі дані групи бойовиків так званої «4 ОМБр 2 АК ЛНР», серед них – представник російських спецслужб. Також встановлено види озброєнь, які терористи застосували проти українських військових.

Читати далі

SHARP`s REVIEW – 19.05.2020

США предложили Польше ядерное оружие в случае, если от него откажется Германия. Польша свела на нет Северный поток-2, протащив энергетическую хартию ЕС. Польша уничтожила доминирование России по газу, строя СПГ-порты и Балтийский поток. Польша уничтожает доминирование России по нефти сотрудничеством со США и СА. Польша прямо называет Путина агрессором и размещает на своей территории оружие сдерживания. Зермак снимает видосики…

Читати далі

Оперативна інформація про поширення коронавірусної інфекції COVID-19 станом на 09:00 19.05.2020

Станом на 9:00 19 травня в Україні 18876 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 548 летальних, 5632 пацієнти одужало. За добу зафіксовано 260 нових випадків, з них 24 у дітей та 46 у медичних працівників. З 22 травня в Україні буде запроваджений так званий адаптивний карантин. Він передбачає поетапне пом’якшення карантинних заходів кожні 10 днів. Світова статистика пандемії.

Читати далі

Епідеміологічна обстановка в Збройних Силах України станом на 07:00 19.05.2020 р.

Станом на 07:00 19 травня в ЗС України на гостру респіраторну хворобу COVID-19 хворіє 39 осіб. Всього за час пандемії одужало 82 особи та 2 летальних випадки. За минулу добу зареєстровано три нових випадки захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19. Один військовослужбовець та двоє працівників ЗС України (Хмельницька область) лікуються вдома під наглядом медичної служби. Стан здоров’я пацієнта задовільний. Симптоми захворювання відсутні.

Читати далі

Боротьба з корупцією – не пріоритет

На темі боротьби з корупцією Володимир Зеленський став президентом. Без сумніву, саме корупційний скандал навколо «Укроборонпрому» та Олега Гладковського (до речі, ще й досі він не здобув жодних продовжень) розчистив дорогу Зеленському у президентське крісло. Минув рік. Чим може похвалитися команда Зеленського?

Читати далі

Порошенко: «Слугам» байдуже, що кожен п’ятий інфікований в Україні — це лікар

Як могло так статися, що лікарів, які нині на передовій боротьби із коронавірусом урядовці не цінують, не поважають і не захищають? Як могло статися, що із наобіцяного медикам у відеороликах не виконано майже нічого?

Читати далі