Сааки. Расклад

Сегодня-завтра ожидается указ Зеленского о назначении Саакашвили секретарём Нацсовета реформ или что-то в этом роде. Не видя перспектив прохождения джигита через ВР (даже у “слуг” он вызывает изжогу), Зе своими руками строит для грузинского гастролёра информационный и административный плацдарм для чего-то бОльшего. Для чего? Неужели сам Зе не видит, что выпускает джина из бутылки, который может стать не только катализатором хаоса в Украине, но и его личной угрозой?

Читати далі

Було та стало

Коли час від часу з’являється інформація про нарідне обурення впровадженням зв’язку 5G або про побоювання “чіпізації населення”, то не дуже дивуюсь, бо постійно зтикався з дивним відношенням добрих українців до виконання будь-яких робіт на “їхній території”. Їх збочений менталітет просто був неспроможний усвідомити переваги децентралізації та оцінити її можливості, та все, що робилося, автоматично записувалося в “корупцію” та “расхіщєнія”. Сподіваюсь, зараз їх все влаштовує, ідея “вижити!” зрозуміліша за намагання зробити умови життя комфортнішими.

Читати далі

Петро Порошенко: завтра парламент має ухвалити закон про страхування медиків

Петро Порошенко: Законопроект «Про обов’язкове страхування лікарів, в разі зараження на COVID-19» має бути терміново розглянутий та прийнятий в першому читанні та вцілому на позачерговому засіданні Верховної Ради.

Читати далі

Кто защитит тех, кто защищает нас?

С начала апреля Порошенко и ЕС пытаются протолкнуть через плотные ряды зеленоватого парламента законопроект об обязательном страховании медиков на случай заболевания или смерти от коронавируса: приравнять выплаты медикам к выплатам военным. Чтобы каждый врач или медсестра, работающие непосредственно на «передке», имели гарантированные выплаты, если вдруг что. Но ни об армии, ни о медиках эти скудоумные властители позаботиться не в состоянии. Поэтому ни законопроектов от них не было, ни какого-либо желания рассматривать предложения треклятой оппозиции. Сплошной игнор и откровенный саботаж.

Читати далі

Ми обіцяли сидіти дома, поки немає державної зради

Офіс Президента видав указ, згідно якого до Тристоронньої контактної групи, окрім Кучми, додається низка українських урядовців. Умовно назвемо їх «групою Єрмака». Це докорінно змінює формат групи з поштальйонського — коли там з українського боку лише «поважні особи» і можлива відмазка «Кучма пенсіонер, а не президент» — на формат, коли рішення, прийняті групою, є рішеннями української держави. Поки що всі ініціативи пана Єрмака змушували не просто йти на Банкову, а бігти. Сподіваючись, що встигнеш раніше, ніж встигнуть вони.

Читати далі

Гуманитарка и «гуманитарка» (фото, видео)

Посмотрите видео прилета «Мрії» с гуманитаркой от Нафтогаза. Стоит посмотреть на организацию. Владимир Александрович. Бесплатные (на самом деле очень дорогие) крепкие хозяйственники, которые хотят только скоммуниздить или протащить своих мутных друзей, утопят и себя, и Вас. Потому что согласные работать за еду директором госкомпании за 35 000 гривен, министром за 25 000 – это или воры, или идиоты. Или и те, и другие одновременно. И Вы именно такими себя окружаете. Целенаправленно. Результат очевиден и в случае с гуманитаркой и “гуманитаркой” нагляден. Выводы делай.Те.

Читати далі

«Аби не Порошенко, аби не опозиція»

Це гасло слуг. Краще закон вкрасти, сплагіатити, переписати і привласнити, забрати поправки під іншими прізвищами, й це зовсім не соромно. Аби не Порошенко. Аби не «ЄС». Жодного разу президія парламенту не ініціювала якийсь суспільно важливий спільний закон, не запросила фракції ознайомитися і разом підписати. Жодної роботи по об‘єднанню парламенту. Тільки розкол. Розкол парламенту, розкол суспільства. З цього починався квартал. Цим закінчують слуги.

Читати далі

Київський бронетанковий завод передав військовим 9 відремонтованих БТР-80

Машини пройшли повний капітальний ремонт та отримали нові засоби зв’язку та навігації. Вони надійдуть в частини, які повертають з району проведення ООС для відновлення боєздатності.

Читати далі

Морські прикордонники у складі ООС відпрацювали навчання зі стрільбами в Азовському морі

В рамках відпрацювання елементів протидесантної оборони узбережжя Азовського моря корабельно-катерна тактична група Маріупольського загону Морської охорони, на чолі з КрМО «Донбас», спільно з катерами ВМС ЗС України провели бойові навчання.

Читати далі

Контррозвідка СБУ затримала агента ФСБ РФ, який збирав дані про розробки у ракетобудівній галузі

Контррозвідники Служби безпеки України попередили чергову спробу російських спецслужб отримати таємну інформацію про перспективні вітчизняні військові розробки у ракетобудівній галузі.

Читати далі

Копать

Пехота примет тебя любым и оденет, обует, накормит тушлом, научит копать, заряжать, стрелять и даже попадать, копать, решать нерешаемое и рожать нерожаемое, копать, носить, грузить, воевать, знать, уметь и гордиться самым большим, самым неизвестным, самым древним и самым лучшим видом войск. И копать 😆 . С Днем пехоты, пехота!

Читати далі

Вечірнє зведення пресцентру Об’єднаних сил 06.05.2020 (звіт ОБСЄ, мапа)

06 травня 2020 р. збройні формування РФ 5 разів порушили режим припинення вогню. Сьогодні внаслідок ворожих обстрілів один військовослужбовець Об’єднаних сил отримав поранення. 05 травня збройні формування РФ 15 разів порушили режим припинення вогню. Вчора внаслідок ворожих обстрілів один військовослужбовець Об’єднаних сил отримав поранення та один – бойове травмування. За даними розвідки, 05 травня українські військовослужбовці поранили щонайменше двох російських окупантів. Випадків захворювання на коронавірусну інфекцію серед особового складу Об’єднаних сил не зафіксовано.

Читати далі

Підсумки першого кварталу 2020 року

Україна завершила перший квартал 2020 року – можна підбити підсумки і зрозуміти, в якій країні ми живемо. Про ситуацію в економіці написано і сказано багато, а що насправді? До чого нам бути готовими? Розглянемо по пунктах з цифрами.

Читати далі