Насколько ещё мы позволим затянуть нам ошейник?

Кто-то ведёт наблюдение за социальными сетями и пишет аналитические справки. Мы смиримся с таким раскладом? Ведь от этой аналитической записки до кабинета следователя – один шаг. А до зала суда – 2 шага. Оттуда прямая дорога в камеру, где уже полгода незаконно сидят люди, которых безо всяких доказательств, по обрывкам постов, камментов и телефонных разговоров обвинили в убийстве человека.

Читати далі

Зради і перемоги тижня. 22 – 28 травня 2020 р.

Щоразу по п’ятницях (по можливості) – зрадатижня_перемогатижня. Розглянемо події 22 – 28 травня 2020 р. ЗРАДА 24% опитаних українців відповіли,

Читати далі

Удар під дих тій Україні, яку ми будували до квітня 2019 року

Те, що окупанти не збираються дотримуватись ніяких умов “розведення”, для всіх адекватних людей було зрозумілим з самого початку того цирку. Нам показали виставу з “добровольцями”, сміливим “я ж нєлохом”, Кучмою і Кузьмуком зі складними ліцамі, масовку “місцевих миролюбивих жителів”. … Ми відвели війська, розірвали суцільність позицій, збільшили “сіру зону”, а тепер ОБСЄ заявила про повернення бойовиків на позиції біля Петрівського.

Читати далі

Шануйте сучасників (відео)

Віктор Муженко. Він очолив розвалену українську армію і зумів зупинити ворога. Це подвиг не менший, ніж здобувати перемоги армією козаків, загартованих десятками років війни. В результаті Дебальцевської битви сколіновстанці взагалі отримали розгром, який не отримували років 50, – санкції. Саме успішний спротив під Дебальцевим дозволив Порошенку у Мінську взагалі вести мову про переговори, а не капітуляцію.

Читати далі

Обзор дезинформации пропагандистских СМИ – 29.05.2020

Регулярный обзор дезинформации с примерами прокремлевской пропаганды, распространенной в европейских странах. Тема выпуска: «Возвращение к истокам: Украина, ревизионизм и русофобия».

Читати далі

І бідні поділяться з багатими

Збирати податки з папіків-олігархів Зеленський не хоче. Тим більше обмежити офшорні відмивання – хто ж сам себе буде карати? А от притиснути заробітчан – запросто. Авантюра зі спробою обкласти їх прибутки податками забуксувала. То хоч по дрібному вжучити заробітчан на їхніх передачах і грошових переказах вирішили.

Читати далі

Мільйонер через рік

Історія з рейтингом від «Форбс-Україна» нагадала мені історію, яка сталася на моїх очах, і яка була одною з причин, чому я став прихильником Порошенка, і чому не підтримую «борців за гноблених і обидлених». Було це в ті часи, коли автор цих рядків працював інженером-конструктором в одній крупній виробничій фірмі.

Читати далі

Зеленые манипуляции с прожиточным минимумом

УЗеленского предлагают пересмотреть методологию расчёта прожиточного минимума и те функции, которые государство выполняет через этот важный инструмент. Они предлагают его увеличить с 2 102 гривен до 4 319 гривен. Чем обещают обеспечить нам сплошную правду и достойные условия жизни. А что произойдёт на самом деле? Правильно. Когда уЗеленского обещают сделать всем хорошо – нужно готовится к худшему.

Читати далі