Коломойський часу не втрачає

Валерій Прозапас

А досточтімий Коломойський часу не втрачає та продовжує знімати вершки з результатів своєї перемоги на виборах 2019.

Тепер уже офіційно і “Укрнафта” у січні-березні 2020 року отримала 852 млн. чистого збитку – проти 295 млн. грн чистого прибутку за аналогічний період минулого року.

Це на додачу до збитків у “Центренерго” з приватовським менеджментом, купи податкових преференцій для компаній з його орбіти, виграні суди проти державних підприємств та впливу на кадрові призначення в Уряді та в регіональній владі.

Так що проблеми з економікою, безробіття та дефіцит бюджету не взялися нізвідки, справа Богдана-Дубінського-Портнова процвітає, і їм навіть не обов’язково повертати господарю “ПриватБанк”, щоби влаштувати Україні дефолт – втрати і так вже явно складають сотні мільярдів.

А те, на що перетворились реформи децентралізації, медицини, армії та силовиків, інакше як саботажем та свідомою антидержавною роботою назвати складно.

Показова відсутність реакції на це від правоохоронців та доблесних антикорупційних органів, бо там багато політичних союзників Коломойського і людей, близьких до президента та його партії “слуґ”, – тому і сам найвеличнійший мовчить як риба про причини економічного краху, а тільки пропонує нам “вижити”.

Це колись Порошенко таких як Бєня за роги відтягнув від корита, в результаті чого фінансова система була оздоровлена та почався постійний ріст економіки.

Тепер все повернулося до старих добрих часів стріжкі овєц, яким “надлишкового майна” не положено.
Достатньо брехні по телевізору та красівого парня в ньому, який “зато нє воруєт”, просто прикриває собою справжніх мародерів.

 

Колаж © А що там у ПП – А що там у ЄС

Автор