Грозний Вава хмурить брови

Зеленський пригрозив меру Черкас наслідками за послаблення карантину. Зеленський нічим не пригрозив ресторатору зі своєї фракції та відвідувачам того ресторану зі свого офісу. Він нічого в упор не помітив. Друзям – все, іншим – погрози. Це особиста відповідальність Зеленського, що суспільство дедалі більше плює на карантин, – його соратники показали приклад. А дурний приклад заразний.

Читати далі

Почему не будет дешевых кредитов

После снижения учетной ставки до 8% многие обеспокоились, что у нас надуется кредитный пузырь, потому что банки побегут с потребительским кредитованием к гражданам. Не побегут. Сейчас самое время посмотреть, как все реагируют на постепенное снижение ставки. И искать точку баланса. Время такое, что никто не будет особо рисковать. Так что это заделы на будущее и поиск площадки, с которой мы будем стартовать, если все не умрет, и у нас еще будет экономика. Ну и, конечно, было бы неплохо, если бы в Кабмине и Раде думали о секвестре бюджета, реформах, нормальной приватизации и реальном рынке земли. Иначе все эти движения ставкой будут до…

Читати далі

Навіщо ці безпардонні подвійні стандарти, друзі?

Кому все це потрібно? В якому черговому серіалі нас примушуюсь зніматися починаючи з Нових Санжар? Хто ввів країну в режим карантинних обмежень на рівні середньовічних уявлень про протидію епідемії, а зараз збирається “за планом” виводити її з карантину? Коли цей шабаш аматорів закінчиться? Чи дійсно загроза, в розумінні влади, криється в COVID-19, а не в чомусь іншому?.. І крайнє – коли в нашій країні все ж будуть ВНЗ, в яких готують міністрів?..

Читати далі

Зради і перемоги тижня. 24 – 30 квітня 2020 р.

Щоразу по п’ятницях (по можливості) – зрадатижня_перемогатижня. Розглянемо події 24 – 30 квітня 2020 р. ЗРАДА Кабінет міністрів України дозволив

Читати далі

Епіцентр брехні та корупції на найвищому щаблі

Заступник керівника офісу Зеленського Кирило Тимошенко в інтерв’ю Лізі.net пояснює причину появи Зеленського та всього офісу на летовищі, куди прибула «Мрія» з медичним вантажем. Пам’ятаєте, скільки пафосу було у відосику Зеленського по поверненні звідти? Проблема не в «Мрії» – проблема в постійній брехні та дикій некомпетентності. Вова, ти перетворив політику на шоу, але так і не навчився робити свою роботу, на яку тебе обрали люди. Це гірше за помилки, це – злочин!

Читати далі

Вечірнє зведення пресцентру Об’єднаних сил 01.05.2020 (відео, звіт ОБСЄ, мапа)

01 травня 2020 р. збройні формування РФ 13 разів порушили режим припинення вогню. Сьогодні внаслідок ворожих обстрілів двоє українських воїнів отримали поранення. 30 квітня збройні формування РФ 15 разів порушили режим припинення вогню. Вчора втрат серед наших захисників внаслідок ворожих обстрілів не було. За даними розвідки, 30 квітня наші військовослужбовці знищили двох російських окупантів та ще трьох поранили. Випадків захворювання на коронавірусну інфекцію серед особового складу Об’єднаних сил не зафіксовано.

Читати далі

Оперативна інформація про поширення коронавірусної інфекції COVID-19 станом на 09:00 01.05.2020

Станом на 9:00 1 травня в Україні 10861 лабораторно підтверджений випадок COVID-19, з них 272 летальні, 1413 пацієнтів одужали. За добу зафіксовано 455 нових випадків, з них 37 у дітей та 91 у медичних працівників. Госпіталізовано у заклади охорони здоров’я 121 особу. Одужали за добу 175 осіб, померли 11 осіб. Світова статистика пандемії.

Читати далі

Епідеміологічна обстановка в Збройних Силах України станом на 07:00 01.05.2020 р.

На 07:00 1 травня в Збройних Силах України на гостру респіраторну хворобу COVID-19 хворіє 44 особи. За період пандемії одужали 30 осіб та 2 летальних випадки. За минулу добу нових випадків захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19 не зареєстровано. Одужало 10 осіб (Вінницька область – 3 особи, Харківська область – 7 осіб).

Читати далі

Стратегії влада не має

На відкриття ринків влада пішла не через зменшення захворюваності, а через протести підприємців, що відбулися по всій країні. Влада злякалася, що протести набиратимуть розмах, до них долучиться ветеранська спільнота і опозиція – а там і до Майдану недалеко.

Читати далі

Літак із другою партією захисних медичних костюмів від Фонду Порошенка та РОШЕН вже в Києві (фото, відео)

Друга партія – 42,5 тисячі захисних костюмів для медичних працівників – прибула з Сеула до Києва. Костюми, куплені Фондом Порошенка та компанією РОШЕН, безкоштовно передаються у лікарні по всій Україні. Відтак з Південної Кореї вже доставлено 85 тисяч костюмів. Загалом у Порошенка закупили 130 тисяч захисних костюмів. 30 тисяч медичних комбінезонів виробництва Китаю вже надійшли в лікарні, які працюють зокрема в осередках спалаху коронавірусу. З 1 травня роз’їдеться по всій Україні і південнокорейський вантаж.

Читати далі