Нет реальных дел. Есть только шоу

УЗеленского никогда не хватало ума на толковый креатив, вот они и обезьянничают. В стране полная задница с экономикой, с ощущением безопасности и защищенности, у нас как не Оман, так коронавирус, но нас решили отвлечь с помощью шоу. Шоу под названием “Привод Порошенко на допрос”. Обезьянки, вы его этим ни разу не испугали и не ввели в депрессию. Мне вообще очень сложно представить, чем его можно испугать. И уж точно не шоу… И уж точно не своим постоянным враньем… Завтра будет очередная серия шоу имени 95-го квартала.

Читати далі

Лютые новости – 27.02.2020

Китай понизил НДС для предприятий малого бизнеса с 3% до 1%, чтобы поддержать их работу во время эпидемии вируса COVID-19. Оказывается, было 3%! И рост экономики по 6-7% в год. Кстати, с зарплат до 5000 юаней (примерно 700$)не платят подоходный налог. Вот как можно было, а наши чуваки изобрели свой велосипед. Хреначат по 40% с зарплаты и спускают налоговых церберов, которые 5 лет сидели на цепи. Теперь удивляются, почему второй месяц недовыполнен бюджет.

Читати далі

У Києві відбувся допрем’єрний показ воєнної екшн-драми «Черкаси» (відео, трейлер)

Фільм «Черкаси» відтворює події лютого 2014 року, критичного часу в історії нашої країни. Головні персонажі – звичайні сільські хлопці Лев і Мишко, які за волею долі потрапили служити на мінний тральщик Військово-Морських Сил України «Черкаси». Судно стоїть біля Кримського півострова разом з іншими українськими кораблями в порту озера Донузлав. Після подій на Майдані в Києві «Черкаси» було заблоковано через затоплені інші судна. Деякі наші кораблі переходять на сторону ворога, але тільки не «Черкаси». Весь екіпаж стоїть на захисті своєї честі й власної Батьківщини від ворога, який почав окупацію країни.

Читати далі

Нацрада оштрафувала NewsOne на 105 тис грн за розпалювання ворожнечі та заборонила ще три російські телеканали

Згідно з аналізом фахівців медіагалузі у висловлюваннях Руслана Коцаби, що прозвучали в прямому ефірі 05.11.2019 у передачі «Я так думаю», наявні ознаки мови ворожнечі щодо учасників АТО/ООС та учасників Революції гідності. Також телеканал у цьому випуску передачі не дотримався вимог достовірності подання інформації та систематично не дотримується вимог щодо об’єктивності (неупередженості), повноти й збалансованості подання інформації.

Читати далі

Вечірній брифінг пресцентру Об’єднаних сил 27.02.2020 (фото, звіт ОБСЄ, мапа)

27 лютого 2020 р. збройні формування РФ 5 разів порушили режим припинення вогню. Сьогодні внаслідок ворожих обстрілів один військовослужбовець Об’єднаних сил загинув та ще один отримав поранення. 26 лютого збройні формування РФ 10 разів порушили режим припинення вогню. Вчора внаслідок підриву на невстановленому вибуховому пристрої один військовослужбовець Об’єднаних сил загинув. Також у результаті ворожих обстрілів один український захисник отримав поранення та ще один бойове ураження.

Читати далі

Звернення п’ятого Президента України, лідера партії «Європейська Солідарність» Петра Порошенка (відео)

«Влада не здатна дати людям хліба. Тому на завтра режисери 95-го кварталу підготували шоу. За незаконним «рішенням суду», і це буде доведено у Європейському Суді, яке було замовлено з Офісу Президента, вона має забезпечити мою примусову доставку на допит до ДБР у якості свідка. Завтра я прибуду на допит сам попри те, що ці переслідування політично вмотивовані. Та справа не в мені. «Європейська Солідарність» є головною європейською і українською опозицією до некомпетентної влади, нездатної дати відсіч російському реваншу», – Петро Порошенко.

Читати далі

Я не кровожерливий, але Венедіктова має колись сісти в тюрму

Сьогодні в ДБР заправляє спеціалістка з біоетики Венедіктова і вона вже стала кримінальним злочинцем за рядом епізодів, зокрема, за фальсифікацію конкурсу на заміщення посад заступника й першого заступника в ДБР. Це реальний термін. А в спробах дискредитації й тролінгу, які розкручують проти Порошенка, вона і її підлеглі знову вчинили ряд посадових злочинів.

Читати далі

Адепт і практик секти «мля-бєзмислія»

З величезною насолодою можна читати запоребріковських діячів, особливо коли вони про Україну розмірковують. Ну як розмірковують. Наскільки це можливо для їх розуму. Бо ось, наприклад, все той же Владислав Сурков, донедавна помічник головного пуйла Росії, відповідальний за знищення України та боротьбу з українцями, прямо заявив, що все своє життя вчиться позбавляти свою голову від всіляких думок.

Читати далі

Министр по чиханию (видео)

Министр по чиханию показал, как правильно прикрываться локтем и куда выбрасывать захарканную вирусом салфетку, бережно схоронив ее под крышкой. Но при этом забыл показать, как прикрываться ногой, хотя и посоветовал именно этот необычный способ контрацепции.

Читати далі

Комсомольський активіст із кузні олігархічних кадрів

Про Тігіпка раптом усі заговорили… А насправді, ця тема зараз лише в пресу вихлюпнулася. Бо в експертному співтоваристві почали говорити ще зо два тижні назад. Більше того, дуже реальна ще пару тижнів тому ситуація зараз починає видаватися все менш імовірною. Маємо хаотичні спалахи інформаційних бомб, конспірологічних теорій, фейкових вкидів та домислів. А це свідчить лише про одне – в країні абсолютний бардак у владі, нема анінайменшого розуміння, куди вести країну, як і що робити.

Читати далі

Або зрадник, або дурень, або два в одному

«Голос» оприлюднив «Стратегію холодної деокупації» територій ОРДЛО. Люди, мінімально знайомі з ситуацією на фронті, скрутили трубочкою цей документ іще на першому пункті, де «припинення вогню». Єдиний шанс на звільнення окупованих територій – це масштабна воєнна операція за спільною участю українського та міжнародного контингенту. Тому що єдиний можливий варіант участі росії у такій операції – виключно у ролі мішені.

Читати далі

Завтра знову під ДБР!

Ця славетна організація знову викликає на допит п’ятого Президента. Ставлячи йому в провину саме виконання обов’язків Президента. І нічого більше. Власне, це – ключ до воріт свавілля. Після якого можна відкривати оптове полювання на будь-кого з нас. За те, що ми вважали захистом України. А вони вважають злочином. Приєднуйтесь! Завтра, 28 лютого, о 9:30 під ДБР на Симона Петлюри, 15. Стоп свавіллю! І хрін у них що вийде. Бо не з тими зв’язалися.

Читати далі

Від перестановки прізвищ нічого не зміниться (відео)

Пан Гончарук заявив, що нарешті, як виявляється, подолана корупція у вищих ешелонах влади та відбувається економічне зростання. Якщо це так, то постає одне закономірне питання: «А навіщо тоді міняти уряд?» Виходить, що або Гончарук бреше та маніпулює, або корупціонери від влади знову хочуть повернути корупцію і зменшити економічне зростання. Але насправді немає в нас в країні ні уряду Гончарука, ні фракції Арахамії чи партії Корнієнка. У нас є уряд, фракція та партія імені Зеленського, бо саме він проводив з усіма урядовцями та кандидатами співбесіди та фактично приймав їх на роботу.

Читати далі

Вищий антикорупційний суд зобов’язав НАБУ розслідувати так звані «плівки Труби» (документ)

Вищий антикорупційний суд зобов’язав НАБУ розслідувати так звані «плівки Труби», які доводять політичне переслідування Петра Порошенка. Про це повідомив адвокат п’ятого Президента України Петра Порошенка Ігор Головань у своєму блозі у виданні «Українська правда». НАБУ двічі відмовляло у визнанні Петра Порошенка стороною у цій справі. Вчора Вищий антикорупційний суд вдруге скасував відмову НАБУ визнати Петра Порошенка потерпілим. Поховати розслідування учасникам скандальних розмов не вдасться.

Читати далі

Прошёл год. И кто оказался прав?

Можно было бы сейчас позлорадствовать в стиле «А мы же говорили!» и «Теперь жрите зелёную кашу, не обляпайтесь», вот только мы все вместе сидим в салоне лайнера. Железная птица мчится вниз в пике, а пилоты бегают по салону с криками «Что же делать? Может, есть в салоне тот, кто дупля отбивает, как этой хреновиной управлять? Бо усем сейчас звиздец!». Но большинство пассажиров не обращают внимание на происходящее. Им стюардессы включили сериальчик, да звук в наушниках накрутили погромче…

Читати далі

Российские оккупанты и наемники готовят акции по дискредитации сил ООС

Российские наемники действуют по обкатанной схеме. Эта схема была успешна реализована в чеченской войне, когда на бумаге некоторые населенные пункты, школы, больницы по 3-4 раза “восстанавливались”, а потом опять разрушались повстанцами. Так в свое время были украдены из российского бюджета миллиарды долларов. Сейчас эту схему хотят запустить на оккупированном Донбассе.

Читати далі