На що сподіватись українським пенсіонерам

Без проведення урядової політики створення стимулів до формування заощаджень на власну старість рівень пенсійного забезпечення майбутніх пенсіонерів буде знижуватися, і ситуація із забезпеченням людей похилого віку тільки погіршуватиметься.

Читати далі

Обзор дезинформации пропагандистских СМИ – 26.02.2020

Регулярный обзор дезинформации с примерами прокремлевской пропаганды, распространенной в европейских странах. Тема выпуска: «Отчаяние прокремлевской дезинформации: катастрофа рейса MH17 и Вторая мировая война».

Читати далі

Люди все бачать

Теза ніби авторитет влади високий, і що прибічники Зеленського ну от взагалі не бачать негативних тенденцій, розбивається об статистику. Дослідження соціологів показують – настрої міняються, і міняються не в кращий для ЗЕкоманди бік. Але зміни ці мають свої тенденції, і їх треба знати і розуміти, аби не впадати в депресію, з одного боку, і не захоплюватися ілюзіями, з іншого.

Читати далі

Голубь «мира любой ценой»

По требованию Меджлиса пан Зеленский сегодня выдал на-гора речь. Я её честно прослушала и даже где-то удивилась. Оне практически не окали, не мнякали, в бумажку заглядывали редко и в целом создали хорошее впечатление. Особенно если отключить мозги и просто слушать. Я этого никогда не умела, поэтому простите, но раздача пенделей таки будет.

Читати далі

Я не розумію, чому Тігіпко

Вам здається, що у вас іще є простір для маневрів. Що заміна прізвищ у Кабміні, а потім і прізвищ у Верховній Раді дасть вам необхідну відстрочку, прикриє кров на ваших руках. Швидка зміна декорацій – це хороший сценічний прийом. Сценічний, Вова! Ми вже не знаємо, якими словами до тебе донести, що Україна – не повія, а Банкова – це не Квартал. І гнатимуть тебе, Вова, як скаженого пса. А не як милого дресованого песика, якому належить пряничок за кожен «гав».

Читати далі

І до новин інфраструктури

Проект «Велике Будівництво», яке повинно було стартувати 1 березня. Але не стартуватиме. Я би не тігіпків шукав, а думав, як «главнаму стратєгу» по-тихому написати заяву зі словами: звиняйте, нє шмог. Поки ще цю заяву спокійно готові прийняти.

Читати далі

Вечірній брифінг пресцентру Об’єднаних сил 26.02.2020 (відео, звіт ОБСЄ, мапа)

26 лютого 2020 р. збройні формування РФ 7 разів порушили режим припинення вогню. Сьогодні поблизу н.п. Майорськ внаслідок підриву на невідомому вибуховому пристрої один військовослужбовець Об’єднаних сил отримав важке поранення, несумісне з життям. 25 лютого збройні формування РФ 5 разів порушили режим припинення вогню. Вчора внаслідок ворожих обстрілів втрат серед українських захисників не було.

Читати далі

«Путин, введи войска!» Как Кремль пытается «защищать» соотечественников за рубежом

Российским дипломатам выгодно поддерживать истерию вокруг «русофобии», чтобы, с одной стороны, всегда иметь возможность оправдать военное вторжение в соседнее государство, а с другой, повысить ощущение изоляции и осажденной крепости внутри России и заманить-таки несознательных туристов на оставляющие желать лучшего отечественные курорты.

Читати далі

Клоунократия

Сегодня на 42 году жизни, не приходя в сознание, вышел на работу президент Украины Владимир Зеленский, сообщив о встрече с Тигибко и рассмотрении его кандидатуры на должность премьер-министра Украины. Вот так “новые лица” превращаются в старые жопы. Тигибко еще тот клоун, как раз до пары Зеленскому. Будет шоу гундосиков.

Читати далі

Укрооптимист Владислав Сурков поделился сокровенным

Холодный душ для тех, кто хочет позавтракать на границе и сделать всё, как было раньше, но без Крыма. Хрен вам на лопате, бандуристы. Борщ идите варить. А то в ухо, потому что бьет, значит, любит.

Читати далі

Один день Ивана Денисовича, или Убийство, которого не было

Рано утром в субботу Иван Денисович проснулся в заранее отвратительном настроении, поскольку ему предстояло в этот день оплачивать счета за коммунальные услуги, а усилиями новых реформаторов этот процесс для Ивана Денисовича становился всё более нервным и раздражающим, так что один день в месяц он выделял целенаправленно на возню с платёжками, как бы заранее предполагая, что день будет испорчен окончательно и бесповоротно, и никаких других дел на этот день планировать не стоит и вовсе.

Читати далі

Сьогодні, 26 лютого, День опору Криму російській окупації

«Крим обов’язково повернеться в Україну. Ми всі у це віримо. Багато людей на півострові чекають, коли настане цей день, і не припиняють чинити опір окупації. Єднаймося, друзі! Ніхто не примусить нас зневіритися і опустити руки. Натомість нехай нас надихає стійкість Олега Сенцова, Володимира Балуха, Ахтема Чийгоза і тисяч інших кримчан, які не відступили, не здалися. Крим – це Україна! Ми пам’ятаємо. І ми повернемось. Слава Україні!», – Петро Порошенко.

Читати далі

Петро Порошенко: Рішення США продовжити санкції за анексію Криму – це позиція справжніх друзів і партнерів

Президент США Дональд Трамп продовжив ще на рік санкції проти Росії, запроваджені раніше через ситуацію в Україні, в тому числі анексію Криму. «Це потужний сигнал всім тим, хто марить категоріями умиротворення агресора, повернення до відносин як колись, вірою в те, що у Кремлі готові до змін у своїй поведінці та відмови від подальшої гібридної агресії. Наша боротьба триває!», – зазначив Петро Порошенко.

Читати далі