Заплатят все

Я люблю Донбасс, я очень скучаю по дому, по привычным мне людям и нравам. Но когда говорят «любой ценой», всегда думают, что её заплатит кто-то другой. А нам, дончанам, как никому известно, что так не бывает. И что заплатят все. Хорошо бы не позволить этим зелёным говнюкам согласиться на «любой ценой». Потому что платить эту цену придётся нам с вами. И она мало кому понравится.

Читати далі

Війна з собою (гімн напіврозпаду)

У нас демократія вищого левела. Війна з собою. При ній гризня між вчорашніми своїми – цілком собі «здобута» норма. З розстрільними списками, обіцянкою ліхтарів і мотузок, і з дружньою різаниною, і стріляниною в перспективі. Я не буду впадати в наївність і закликати вас до єдності. Просто до самозбереження. Відірвіться від захоплюючих «міжусобних» воєн. Уважно подивіться на своїх «командирів». А потім озирніться навколо. І подивіться через голови тих, що б’ються, на обрій. Над нами як і раніше грозовий фронт. Розгребіть завалені ходи між окопами. Киньте натикані тут і там барикади і блокпости. Вони дивляться не в ту сторону. І перестаньте один на одного кричати, закривши очі.

Читати далі

Все правильно Володенька делает

И сегодня я внезапно понял, что я не только с децтва за Авакова (да святятся следы тысяч его верблюдов), но и изначально за Зеленского (да продлит аллах его года). И я объясню почему, вот смотрите…

Читати далі

Іспит

7 років тому, навесні, здавалось би, холоди позаду, нас накрило снігом… 6 років тому нас накрило цунамі авторитаризму і війни… 1 рік тому нас збив з ніг буревій Клоун… Зараз нас от-от накриє стихія недуги. Але хіба трапилося щось нове? Якою б не була суть стихії, перед загрозою лиха і під ударом його найціннішою є єдність. Витримка і єдність. Не втратити людяність і державність. Цінувати справжніх, тримати дистанцію від зомбаків різного ґатунку і сприймати це як іспит. Який ми обов’язково складемо.

Читати далі

Всі мрії Пуйла знищив Порошенко

Сцарь Пуйло перед своєю скорою смертю вирішив зробити дві дуже важливі речі та цим назавжди увійти в історію Московії перед самим її крахом як найвеличніший та найкрасивіший. Він побажав сфоткатися 9 травня з усіма світовими лідерами та очолити (неформально) Православну Церкву всього світу. Керувати Вселенським Патріархом, прєвзойті Костянтина Великого і бути самим рівноапостольним у Всесвіті, аж до Альфи Центавра. Про єресь побєдобєсія ми поговоримо іншим разом, а зараз про “всєправославноє” совещаніє в столиці Йорданії Аммані.

Читати далі

«А де наші вчені? Чому не роблять вакцину?»

Якщо розвиненому світу потрібні місяці на розробку вакцини і роки на її впровадження, треба бути ідіотом, щоб вважати, що наші вчені при на порядки меншому фінансуванні (на порядки – це коли не в рази, а в десятки разів) здатні це зробити швидше. Але переможемо. Бо нарешті людям почало доходити. Шкода, що пізно, якщо чесно.

Читати далі

Вечірній брифінг пресцентру Об’єднаних сил 25.02.2020 (звіт ОБСЄ, мапа)

25 лютого 2020 р. збройні формування РФ 3 рази порушили режим припинення вогню. 24 лютого збройні формування РФ 5 разів порушили режим припинення вогню. Сьогодні та вчора внаслідок ворожих обстрілів втрат серед українських захисників не було. За минулий тиждень представниками СММ ОБСЄ зафіксовано 23 випадки обмежень свободи пересування патрулів СММ ОБСЄ зі сторони збройних формувань РФ.

Читати далі

«Главное, чтоб без олигархов, пацаны»

“Президент України Володимир Зеленський каже, що у найближчі два місяці держава має закрити усі борги із заробітної плати перед шахтарями”. Ключевой момент “ДЕРЖАВА МАЕ ЗАКРИТИ”. Госшахта – это место тотального распила бабла. Директор пилит бабки в пользу какого-то кита. Это либо приближенный к президенту функционер (типа Ермака), либо конкретный олигарх (типа Ахметова). Вот единственная причина, почему эти шахты работают. Чтобы за наши с вами деньги покупались виллы на Лазурном берегу.

Читати далі

Був Зек, тепер Зе

Різниці між Януковичем і Зеленським стає все менше. Об’єднуймося для протидії цьому симбіозу ідіократії та олігархії. Бо під видом обіцяного світлого майбутнього повертається призабуте за 6 років минуле. І це повернення може бути зі страшними наслідками для України.

Читати далі

ОГПУ зареєстрував кримінальне провадження проти Кузьміна та Шуфрича за оббріхування Порошенка та Обами

«17 грудня минулого року група народних депутатів із фракції «Опозиційна платформа – За життя» подали до НАБУ депутатське звернення про можливе, на їхню думку, пограбування України на 100 мільярдів доларів США колишнім президентом США Бараком Обамою та президентом України Петром Порошенком, а також захоплення влади в України екс-адміністрацією президента США та, як зазначено у заяві, її агентурною мережею на чолі з Порошенком», – зазначив адвокат Петра Порошенка Ігор Головань.

Читати далі