Операція «прінуждєнія любві к бубочкє». Частина 2

Ковальова пресує не Зеленський, Ковальова пресує система, яка вистроїлася під Зеленського по тим принципам, які Зеленський та його оточення транслювали вниз. Ці принципи – лизоблюдство і дерев’яність. За порушення принципів лизоблюдства система буде тебе карати. І мова не про армійську систему, а про всю державну систему цілком. Закон про оподаткування блогерів Бородянського – це саме імплементація цього принципу. Нардеп з комітету по свободі слова, який замість свободи слова захищає свободу маршрутчика примусово транслювати Сватів, – це саме імплементація цього принципу. Ідентичні коментарі тисяч ботів з єдиним месседжем “ЯК ВИ СМІЄТЕ ТАК ГОВОРИТИ ПРО ЦІЛОГО ПРЕЗИДЕНТА” – це саме імплементація цього принципу.

Читати далі

За все відповідатиме Зе

Немає ніякого брагара, гвалтівника іванісова, яременка, богуцької, єрмака, арахамії чи будь-якого іншого “слуги”. Є володимир зеленський. І саме володимир зеленський несе персональну відповідальність за всі дії та всі висери його “команди”, оскільки всі (чи майже всі) члени його “команди” потрапили у владу завдяки його персональному вибору, його персональному рейтингу.

Читати далі

Ваше здоровье только в ваших руках

Правительству и Зеленскому выгодно распространение в Украине вируса. Лекарств от него нет. И на него можно будет списать все, что они уже успели натворить. По сути экономика страны входит в пике. Бюджет не выполняется по налогам. На горизонте уже маячит пушистый зверек. Они спишут все на эпидемию. И не надо паниковать и нагнетать. Дайте Гончаруку еще сто дней для подготовки борьбы с вирусом. За это время фирмы Богатыревой, которые уже вернулись в МОЗ, привезут липовых лекарств, а выжившим пенсионерам поднимут пенсии за счет умерших.

Читати далі

Система – это мы

Блогер написал пост о том, что очередному нашему депутату нехрен чем заняться, и он предлагает в школах запретить мобильники. Потому что от них один вред. И знаете, что произошло в комментариях под постом? Пришла СТРАШНАЯ, УЖАСНАЯ, НЕВОСПИТАННАЯ, НЕИНТЕЛЛИГЕНТНАЯ СИСТЕМА с тысячей аргументов в пользу того, что человек может жить с использованием одной только вегетативной нервной системы. Просто мы очень любим запреты. Они у нас в ДНК прописаны. Между строками Павла Тычины и споконвічним сумом через поневіряння знедоленого люду. И если написать пост о том, что депутаты предлагают засунуть всем в сраку табуретку, то люди в комментариях тоже напишут: и верно! правильно! в Европе давно так делают! и кстати, очень удобно, захотел — присел, не отвлекаешься на поиски стула.

Читати далі

Митрополит Київський і всієї України Епіфаній зустрівся з Держсекретарем США Майклом Р. Помпео

Майкл Помпео доручив своїй команді сформувати робочу групу, до якої мають увійти представники Державного департаменту та Посольства США в Україні. За сприяння Держдепу фонд планує реалізувати ряд соціальних проектів, зокрема спрямованих на реінтеграцію Донбасу.

Читати далі

Петро Порошенко привітав Митрополита Епіфанія з першою річницею інтронізації та днем народження (фото, відео)

«Сьогодні у нас у всіх велике свято. Свято, коли держава має міцний фундамент нашої церкви. Свято, коли країна має духовних лідерів. Лідерів, які ведуть країну за собою, які сіють віру в Господа нашого Ісуса Христа. Сіють віру в справедливість, сіють віру в Україну», – сказав Петро Порошенко та зазначив, що за цей дуже непростий рік православні церкви світу визнали автокефальну Православну Церкву України. «І це точно без волі Божої не відбулося б», – сказав він.

Читати далі

Вечірній брифінг пресцентру Об’єднаних сил 03.02.2020

3 лютого 2020 р. збройні формування РФ 10 разів порушили режим припинення вогню. Сьогодні внаслідок ворожих обстрілів один військовослужбовець Об’єднаних сил отримав поранення. 2 лютого збройні формування РФ 12 разів порушили режим припинення вогню. Вчора внаслідок ворожих обстрілів було поранено двох українських захисників, ще один військовослужбовець Об’єднаних сил отримав бойове ураження.

Читати далі

Лютые новости – 03.02.2020

Новый ятаган в спину путиноидам. Эрдоган поздоровался с почетным караулом лозунгом “Слава Україні!” Мог мечтать Бандера, что кроме массового использования официального поздравления ОУН, его будут использовать и президенты иностранных государств? Путинские патриоты с горящими стульчаками в спешке достают из закромов старые наклейки “Эрдоган – чмо!” и исправляют на “Эрдоган – нацист!” В нашем полку прибыло!!!

Читати далі

Мавпа за пультом управління

Ситуація в дописі вигадана, а будь-які співпадіння мавп і окремих людей є цілком випадковими. Уявіть собі велетенський елітний житловий комплекс. І дофантазуємо, що там встановили якийсь мега-сучасний центр управління життєдіяльністю будинку. З нього можна забезпечувати охорону, подачу тепла й води, збір коштів за комуналку, безперебійність роботи інженерних мереж аж до автоматизованого поливу квітів. А на випадок, якби комплекс захотіли захопити озвірілі порохоботи, в ньому також передбачена система самоліквідації будівлі разом з усіма мешканцями. А тепер уявіть, що мешканці “по приколу” вирішили завести в кімнату управління життєдіяльністю будинку мавпу з будинкового ЗОО-куточка. Вона так гарно всіх розважала…

Читати далі

Чего стоят договоры и разведения с Бензоколонкой

За что люблю наше время – можно не покидая тактической тахты, видеть как работают договоры с россиянами чуть ли не онлайн. Три года в Сирии Кремль вещает про зоны деэскалации, про турецких партнеров и про переговоры в Астане. Раза три уже они выполнили все задачи и вышли. И три года беспрерывно режим Асада кидает бочками наказания на головы, сносит жилые районы с воздуха и отгрызает потихоньку села именно в “зеленой зоне” по договору.

Читати далі

Пороха снес не народ

Просто поймите, простой народ не может противостоять армии агрессора. Для этого в каждом народе, рождаются воины, способные воевать на поле боя. Информационное поле боя требует таких же информационных воинов. Воинов, которые будут бороться с агрессором, а не с простым народом. И это очень сложная задача. Намного сложнее, чем снять с себя ответственность и, возложив ее на 73%, сидеть в домике. Вот эти 73 % и есть результат отсутствия информационной армии.

Читати далі

Помилка гетьмана Дорошенка

Прибравши Брюховецького силою, Дорошенко фатально помилився. Популярність популіста Брюховецького була значно більша, ніж він думав. Дорошенку треба було в тих умовах робити щось одне. Або рубанути Брюховецькому в очі правду-матку про те, що він йому не вірить і ставати під його руку не буде. Або домовитися з Брюховецьким і дати йому «обхезатися». Зазнати військової поразки або дискредитувати себе якимись переговорами. Убивати треба було не Брюховецького, а його імідж. Історія вчить, коли здається, що ситуація безнадійна, треба не забувати – силове рішення подекуди може неймовірно нашкодити.

Читати далі