Основні функції деяких так званих «радикальних націоналістів»

Ні для кого вже не секрет, що кремль досить ефективно використовує деякі українські радикально-націоналістичні угрупування для досягнення своїх цілей з дестабілізації України. Склад цих організацій досить неоднорідний. Є люди, дотичні до криміналу, молодики “спортивно-бійцівського” типу. Найгірше те, що в рядові прихильники подібних організацій залучаються і щирі патріоти, часто активні пасіонарії. Справді люблять Україну, її культуру та історію. Воюють і гинуть на фронті, створюючи ціною свого життя та здоров’я додатковий піар своїм «вождям».

Читати далі

Ситуація навколо Українського кіберальянсу. З чого все починалося

Наразі політичні репресії режиму Зеленського тривають. На прицілі Зеленського волонтери Ukrainian Cyber Alliance, що з 2014 року безоплатно виявляли десятки критичних IT-вразливостей, якими користувались російські окупанти для завдання шкоди державі. Також волонтери Ukrainian Cyber Alliance дуже заважають окупантам, бо саме вони протистояли різноманітним атакам кіберцентрів ГРУ та ФСБ всі ці роки, допомагали ідентифікувати та виявляти російських шпигунів та військових… Якщо приймати версію слідства, що причиною обшуків є злам електронних ресурсів аеропорту “Одеса”, то можна легко дослідити ці події з відкритих джерел. І почалось все не в жовтні 2019, як написано в ухвалі Одеського суду, а більш ніж за рік до того.

Читати далі

Як мало би бути насправді?

Цікаво, Зеленський розуміє, що призначення лояльних дурнів лише погіршує його ситуацію, найбільше говорять «все буде добре» ті, які насправді роблять погано, ручні та «на 100% свої» правоохоронні органи приведуть саме його у в’язницю, вже зі статусом екс-Президента? Чи йому про це забули сказати, а власна голова лишень для того, щоб «туди їсти»?

Читати далі

Они говорили «Хлопці прийдуть, порядок наведуть»

Они говорили «Хлопці прийдуть, порядок наведуть». Давай, наводи порядок. Иди разберись, ты же ветеран. Не горбись, не протестуй, не говори, не пиши, не лезь никуда, не носи, не напрягай, не делай, не поддерживай и не требуй. Не выделяйся. Включи телевизор: «Атошник подрался…», «атошник напился…», «атошник виноват…» Людям это не нравится.

Читати далі

Акція на підтримку Петра Порошенка під ДБР. Хроніка одного дня (фото, відео)

«Володимире Олександровичу, займіться функціями президента. Захищайте країну, укріплюйте світову солідарність, допомагайте вирішувати соціальні проблеми людей і не ставайте Януковичем. В нього було дуже погане минуле і майбутнє теж не радісне. Залиште судову і правоохоронну систему в спокої, їхня мета – бути незалежними. Бо те, що ми чули в «плівках Труби», колишнього очільника ДБР, – це щоденне втручання в роботу слідчих і судів. Це кримінальний злочин, не займайтеся цим», – закликав Порошенко. Петро Порошенко подякував за підтримку всім людям, небайдужим до того, що в країні посилюються політичні репресії. Зокрема і за те, що протягом кількох годин учасники акції не розходились з-під будівлі ДБР.

Читати далі

Кремліни – вони і в Туреччині кремліни

Коли Туреччина вступила в сирійський конфлікт на повну, їй фактично протистояв альянс кремлінів та іранських аятол, недбало прикритий асадівцями. Туреччина домовилася з кремлінами про таку собі “деескалацію” у певній зоні – зокрема там, де розгортається нинішній конфлікт. Домовилася напряму, Ердоган, здається, особисто їздив до Москви. Сталося це десь восени 2018 року. Ці півтора роки кремліни та аятоли сяк-так трималися домовленостей. Але ж орки є орки… Ну а тепер спробуйте приміряти цю ситуацію на наш конфлікт на Сході. Хай там що, а турецький Ердоган – державний діяч неспівмірних з нашою потерпілою бубочкою досвіду та масштабу. І тоді стає вичерпно зрозуміло – якщо дурна бубочка тільки спробує про щось потерти з кремлінами напряму, наслідки будуть негайні й дуже сумні.

Читати далі

Вечірній брифінг пресцентру Об’єднаних сил 28.02.2020 (фото, звіт ОБСЄ, мапа)

28 лютого 2020 р. збройні формування РФ 4 рази порушили режим припинення вогню. Сьогодні внаслідок ворожих обстрілів один військовослужбовець Об’єднаних сил отримав поранення. 27 лютого збройні формування РФ 6 разів порушили режим припинення вогню. Вчора внаслідок ворожих обстрілів один військовослужбовець Об’єднаних сил загинув та ще один отримав поранення.

Читати далі

Дохозяйничались, клованы

Бюджет не выполнен на 25% только в январе, но никто на это не обращает внимания. И коррупции нет. Когда бюджет выполнялся – коррупция была. А потом её побороли, она обиделась и унесла с собой бабло из бюджета. Та шо ж такое?! Неужели новые лица могут красть из бюджета деньги? Этого не может быть. Просто пороблено. Нет правительства Гончарука. Есть правительство Зеленского. Это ты, Вава, ворвался чихуёй в политику и притащил с собой этот зоопарк новых видов млекопитающих. Именно ты сформировал это, стыдно сказать, правительство через свою карманную партейку, которая сама пока почти привидение.

Читати далі

Страна богоизбранного нарида под стерильным колпаком

Сейчас у нас тяжело заболевших вирусной инфекцией тестируют на вирус А и В. Если эти вирусы не выявлены, то человеку делают обычный анализ крови, смотрят – вирус это или бактерия, и начинают лечить симптомы. Диагноз коронавирус COVID-19 не ставят. А на основании чего бы его ставили? В больницах есть тесты? Может они есть за деньги? Не? Ну тогда сорян, граждане. Вы попадёте в статистику сезонных видов гриппа. А если нидайбох умрёте, то от пневмонии. Или почечной недостаточности. А вируса COVID-19 у нас нет. Везде есть. А у нас нет.

Читати далі

Зради і перемоги тижня. 21 – 27 лютого 2020 р.

Щоразу по п’ятницях (по можливості) – #зрадатижня_перемогатижня. Розглянемо події 21 – 27 лютого 2020 р. ЗРАДА Заступник Міністра охорони здоров’я

Читати далі